꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Játékok /PC, konzol/

Go down 
+7
Joey
Kisame
Tobii-zuzu
Stein
Itachifan
Sassy
JigoKuu
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 22:32

Peti nem onnan szedte le neked Dínó? Játékok /PC, konzol/ - Page 3 763995 Már elmentél csucsulni, azért nem szóban kérdezem XXD És reggelre úgyis elfelejtem...

Sassyyyy Játékok /PC, konzol/ - Page 3 196731 Arx Fatalis-ban mit kell csinálni miután a király megbíz a sötét rituálék felkutatásával? Már találtam egy könyvet amiben le van írva hogy hol és mikor várja az egyik emberke a másikat (akié a könyv) de odamentem és nem találtam senkit. Néhány goblinon kívül, de őket megöltem Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733 Hátha tudod Játékok /PC, konzol/ - Page 3 483323 Mert normális végigjátszás nincs a neten, csak egy félkész, de az addig még nem ért el T^T
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 23:36

Manapság már csak tölteni menő a játékokat? o×o Mármint... én kitartok a "pénzkidobós" vásárlós módszer mellett annál a kevés alkalomnál mikor kivetem valamire a hálómat, túl régimódi vagyok? ×D (Értem én hogy úgy ingyen van, de nincs meg az érzés ˇ-ˇ)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 9:58

Nem, nem onnan... Azt se tudta mi az az NCore. XD Nem tudom honnan szedte le.

Én is eredetiben szeretem magaménak tudni a játékomat. ˇˇ A GTA 4-et is megrendeltem 10 ezerért pedig tudtam hogy nem fog menni a gépemen... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 775863 XD Ezt is megvettem volta rendesen de nem árulták sehol... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 483323 Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 22:09

Koffeey írta:
Sassyyyy Játékok /PC, konzol/ - Page 3 196731 Arx Fatalis-ban mit kell csinálni miután a király megbíz a sötét rituálék felkutatásával? Már találtam egy könyvet amiben le van írva hogy hol és mikor várja az egyik emberke a másikat (akié a könyv) de odamentem és nem találtam senkit. Néhány goblinon kívül, de őket megöltem Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733 Hátha tudod Játékok /PC, konzol/ - Page 3 483323 Mert normális végigjátszás nincs a neten, csak egy félkész, de az addig még nem ért el T^T
Az O betűs nevű fazon szobájába kell bemenni a privát részlegen (asszem addigra neked is van ott szobád, szal már nem privátXD), az amelyiket meggyilkoltak. És ott balra van a falon egy függöny, azt szedd le és ott a széf. A kódja... húú... 2-4-8 vagy ennek valami kombinációja... kaptál egy papírt előtte ha minden igaz, abból fejtsd meg. És ott egy könyv, utána jön egy bazihosszú videó és utána.... hát majd látodXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 14:18

Húú... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 243759
A papír már megvan nekünk, a szobánk is megvan már csak be kell mennünk, és kinyitni a széfet.
Ja éés... A goblin király tróntermében lévő számos izének mi a kódja? Játékok /PC, konzol/ - Page 3 763995 Nem tudod?
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 17:19

Ööööööööüüümm... *gondolkozik nagyon* mhhhhmmmmmm... 5599 talán, de ne kövezzetek meg ha mégse Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733 De nem érdemes bemenni, mert az ajtó előtt álló két őr rögtön beront ahogy beléptek oda. Valami kincstár vagy mi az, nem tudtam megnézni mert kinyírtak. (És olyan messze volt az utsó mentésem Játékok /PC, konzol/ - Page 3 574382) Utána nem próbálkoztam...
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 17:41

Nyáá, minek használtam el a láthatatlanná tevő löttyömet Játékok /PC, konzol/ - Page 3 574382 Mondjuk Dínó azt mondja már tudok olyan varázslatot... majd kipróbálom XD
Köszi Sassy Játékok /PC, konzol/ - Page 3 613170
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 18:01

Szerintem van... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 910932
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 8:48

HÁHÁHÁHÁ!^^
Na, szerintetek kinek a PS2-je visz minden másolt játékot, és kikapott kb húsz játékot?xD (megoldás:én)
Kaptam: GTA San Andreas
The Godfather
Kung-fu Panda(xD)
Formula1
Vmi kosaras
Vmi hokis
Vmi derbi
Hulk
Guitar Hero (vagy mixD)
X-men
Fifa 2010 (magyar!:D)
Vmi motorost
Ghostbuster
Ice Age 3
Jak 3
Medal of Honor: Rising Sun
Tom Clancey's: Splinter Cell: Pandora Tomorrow
^^xD
Ja, meg lesz Naruto Shippuuden-es isxD:D
Imádom az életet!^^ :^^: Játékok /PC, konzol/ - Page 3 765713
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 13:18

De jó neked! Játékok /PC, konzol/ - Page 3 596150 Bár én is kapnék csak úgy 20 játékot... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 97853 Meg hát chipelni kéne a PS-t... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 31212
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 14:39

jigoku nekemis megvolt Ps re a jac 3 akkor szar amikor kikell lőnmi a toronyból a golyókat vagy miket és közben az ellenségeket is de csak 10 golyot lehet elejteni Játékok /PC, konzol/ - Page 3 139263
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 14:48

Most melyik golyó melyikre vonatkozik? Játékok /PC, konzol/ - Page 3 274283 Most 10 lövésed van, vagy 10 golyót hibázhatsz, amit nem lősz le? Játékok /PC, konzol/ - Page 3 763995
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 17:04

10 golyót hibázhacc, de pancser kishugom is simán megcsinálta 5x-örre. Nekem elsőre ment, és sztem tök cuni játék, szal ne sziggyad:Y Játékok /PC, konzol/ - Page 3 856137 Játékok /PC, konzol/ - Page 3 856137

Amúgy a chip teljesen tönkreteszi a gépet. Eccerűbb-énis is csináltam- van egy pasi akinek elküldöd asszem pécsre vagy nemtom- gépguru nagybácsim intézte nekem- aki rátölt egy progit. A másolt és letöltött játékoktól és filmektől elkezdve mindent visz.^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 17:15

Igen? :D Az nem lenne rossz, én félek chipeltetni mert hallottam én is innen onnan hogy megvan rá az esély hogy elb*szódik közben vagy utána... szóval hogy nem minden gép transzplantálható, kilökődik a donor szerv ˇ-ˇ
Mennyiért csinálta meg az a pasi? Mert hogy ideje lenne kezdeni valamit a miénkkel is, mert vonz nagyon az új Shippuuden játék, de olyan nagyon drága T^T A legutóbbival meg már kijátszottam magam :<
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 17:20

:OXDÉnis Shippuudent!:D
Utánanézek. Ha van memókátyád akk asszem 1500, ha nincs, akk 5-6 ezer simán. Mert akk ő ad. Minjá megpróbálom meglesni.^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 17:35

A "csapatos funkció" (ez a néééév XXD) úgy tetszik benne :D Steinnél játszottam már vele :3
Köszi szépen ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:22

Én úgy hallottam hogy ha túl kicsi a PS akkor könnyen túlmelegszik chipeltetve... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733 Meg akkor is lehet valami baj ha nagy... de arra már nem emlékszem. :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 15:44

ja jigoku ne túlozz kistestvér meg minden tiszta kam
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 16:17

naruto-kun123 hsz ét csak én nem értem?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 18:08

Én sem értettem, de Koffey elmagyarázta... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733 De még úgy is eltelt egy fél percbe hogy felfogjam mit is akar... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 274283 XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 19:01

és engem is felhomályosítanátok? Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 19:19

Ha jól vesszük ki a szavaiból azt akarja mondani hogy ő nem hiszi el hogy Jigoku kistestvére megcsinálta az a 10 golyós izét... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 102733
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 22:59

Pontosabban csak azt nem akarja elhinni szerintem h Jigoku kistestvére megcsinálta amit ő nem. Nem a kistestvér sikere fáj neki, hanem hogy neki nem jött össze.
Am ilyenkor ha valami nem megy, én mindig tartok pár óra szünetetXD Utána rögtön elsőre sikerül mindig. Ez ilyen Murphy-törvény szerűség:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 8:10

Én tartom magam amellett hogy addig csinálom ameddig fel nem adom... Játékok /PC, konzol/ - Page 3 97853
Aztán amikor másnapra már nem kívánom a pokolba a játékot akkor meg lehet próbálni újra Játékok /PC, konzol/ - Page 3 212874
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 9:21

és ki szokott stickman warfarezni??nekem már 1108 killem van Játékok /PC, konzol/ - Page 3 918146
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 3 Icon_minitime

Játékok /PC, konzol/
Vissza az elejére 
3 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: