| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 22:32 | |
| Peti nem onnan szedte le neked Dínó? Már elmentél csucsulni, azért nem szóban kérdezem XXD És reggelre úgyis elfelejtem...Sassyyyy Arx Fatalis-ban mit kell csinálni miután a király megbíz a sötét rituálék felkutatásával? Már találtam egy könyvet amiben le van írva hogy hol és mikor várja az egyik emberke a másikat (akié a könyv) de odamentem és nem találtam senkit. Néhány goblinon kívül, de őket megöltem Hátha tudod Mert normális végigjátszás nincs a neten, csak egy félkész, de az addig még nem ért el T^T | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 23:36 | |
| Manapság már csak tölteni menő a játékokat? o×o Mármint... én kitartok a "pénzkidobós" vásárlós módszer mellett annál a kevés alkalomnál mikor kivetem valamire a hálómat, túl régimódi vagyok? ×D (Értem én hogy úgy ingyen van, de nincs meg az érzés ˇ-ˇ) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 14 Feb. - 9:58 | |
| Nem, nem onnan... Azt se tudta mi az az NCore. XD Nem tudom honnan szedte le. Én is eredetiben szeretem magaménak tudni a játékomat. ˇˇ A GTA 4-et is megrendeltem 10 ezerért pedig tudtam hogy nem fog menni a gépemen... XD Ezt is megvettem volta rendesen de nem árulták sehol... | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 14 Feb. - 22:09 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 15 Feb. - 14:18 | |
| Húú... A papír már megvan nekünk, a szobánk is megvan már csak be kell mennünk, és kinyitni a széfet. Ja éés... A goblin király tróntermében lévő számos izének mi a kódja? Nem tudod? | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 15 Feb. - 17:19 | |
| Ööööööööüüümm... *gondolkozik nagyon* mhhhhmmmmmm... 5599 talán, de ne kövezzetek meg ha mégse De nem érdemes bemenni, mert az ajtó előtt álló két őr rögtön beront ahogy beléptek oda. Valami kincstár vagy mi az, nem tudtam megnézni mert kinyírtak. (És olyan messze volt az utsó mentésem ) Utána nem próbálkoztam... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 15 Feb. - 17:41 | |
| Nyáá, minek használtam el a láthatatlanná tevő löttyömet Mondjuk Dínó azt mondja már tudok olyan varázslatot... majd kipróbálom XD Köszi Sassy | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 15 Feb. - 18:01 | |
| Szerintem van... | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 8:48 | |
| HÁHÁHÁHÁ!^^ Na, szerintetek kinek a PS2-je visz minden másolt játékot, és kikapott kb húsz játékot?xD (megoldás:én) Kaptam: GTA San Andreas The Godfather Kung-fu Panda(xD) Formula1 Vmi kosaras Vmi hokis Vmi derbi Hulk Guitar Hero (vagy mixD) X-men Fifa 2010 (magyar!:D) Vmi motorost Ghostbuster Ice Age 3 Jak 3 Medal of Honor: Rising Sun Tom Clancey's: Splinter Cell: Pandora Tomorrow ^^xD Ja, meg lesz Naruto Shippuuden-es isxD:D Imádom az életet!^^ :^^: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 13:18 | |
| De jó neked! Bár én is kapnék csak úgy 20 játékot... Meg hát chipelni kéne a PS-t... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 14:39 | |
| jigoku nekemis megvolt Ps re a jac 3 akkor szar amikor kikell lőnmi a toronyból a golyókat vagy miket és közben az ellenségeket is de csak 10 golyot lehet elejteni |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 14:48 | |
| Most melyik golyó melyikre vonatkozik? Most 10 lövésed van, vagy 10 golyót hibázhatsz, amit nem lősz le? | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 17:04 | |
| 10 golyót hibázhacc, de pancser kishugom is simán megcsinálta 5x-örre. Nekem elsőre ment, és sztem tök cuni játék, szal ne sziggyad:Y Amúgy a chip teljesen tönkreteszi a gépet. Eccerűbb-énis is csináltam- van egy pasi akinek elküldöd asszem pécsre vagy nemtom- gépguru nagybácsim intézte nekem- aki rátölt egy progit. A másolt és letöltött játékoktól és filmektől elkezdve mindent visz.^^ | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 17:15 | |
| Igen? :D Az nem lenne rossz, én félek chipeltetni mert hallottam én is innen onnan hogy megvan rá az esély hogy elb*szódik közben vagy utána... szóval hogy nem minden gép transzplantálható, kilökődik a donor szerv ˇ-ˇ Mennyiért csinálta meg az a pasi? Mert hogy ideje lenne kezdeni valamit a miénkkel is, mert vonz nagyon az új Shippuuden játék, de olyan nagyon drága T^T A legutóbbival meg már kijátszottam magam :< | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 17:20 | |
| :OXDÉnis Shippuudent!:D Utánanézek. Ha van memókátyád akk asszem 1500, ha nincs, akk 5-6 ezer simán. Mert akk ő ad. Minjá megpróbálom meglesni.^^ | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 17:35 | |
| A "csapatos funkció" (ez a néééév XXD) úgy tetszik benne :D Steinnél játszottam már vele :3 Köszi szépen ^^ | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 16 Feb. - 18:22 | |
| Én úgy hallottam hogy ha túl kicsi a PS akkor könnyen túlmelegszik chipeltetve... Meg akkor is lehet valami baj ha nagy... de arra már nem emlékszem. :D | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 18 Feb. - 15:44 | |
| ja jigoku ne túlozz kistestvér meg minden tiszta kam |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 18 Feb. - 16:17 | |
| naruto-kun123 hsz ét csak én nem értem? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 18 Feb. - 18:08 | |
| Én sem értettem, de Koffey elmagyarázta... De még úgy is eltelt egy fél percbe hogy felfogjam mit is akar... XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 18 Feb. - 19:01 | |
| és engem is felhomályosítanátok? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 18 Feb. - 19:19 | |
| Ha jól vesszük ki a szavaiból azt akarja mondani hogy ő nem hiszi el hogy Jigoku kistestvére megcsinálta az a 10 golyós izét... | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 19 Feb. - 22:59 | |
| Pontosabban csak azt nem akarja elhinni szerintem h Jigoku kistestvére megcsinálta amit ő nem. Nem a kistestvér sikere fáj neki, hanem hogy neki nem jött össze. Am ilyenkor ha valami nem megy, én mindig tartok pár óra szünetetXD Utána rögtön elsőre sikerül mindig. Ez ilyen Murphy-törvény szerűség:D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 20 Feb. - 8:10 | |
| Én tartom magam amellett hogy addig csinálom ameddig fel nem adom... Aztán amikor másnapra már nem kívánom a pokolba a játékot akkor meg lehet próbálni újra | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 20 Feb. - 9:21 | |
| és ki szokott stickman warfarezni??nekem már 1108 killem van |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
|
| |