꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 7 Feb. - 21:23 | |
| Sok félelmetes dolog? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 8 Feb. - 12:32 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 8 Feb. - 14:01 | |
| Én akartam berakni... Mi az hogy "nem annyira Sötét Nagyúr"?!? Ő az élet értelme! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 8 Feb. - 15:43 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 8 Feb. - 20:38 | |
| A tiedé is... Nem tom mért... De akkor is... Mellesleg itt van még két újabb kép! :D A gonosz oroszok leszedték a gépet amit meg kellett volna védenem! Elbuktam... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 8 Feb. - 21:48 | |
| Az oroszok ügyibügyik :D Vigyázni kell velük ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 9 Feb. - 7:09 | |
| Hát nagyon sunyik... Le akartam szedni az egyiket, ő belelő a gépágyúmba, így nem tudtam rá tovább lőni. D: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 10 Feb. - 11:46 | |
| | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 10 Feb. - 13:35 | |
| Én csak az Anniversary-vel (jól írtam le?) játszottam, mert az olyan kis összefoglalós vagy milyen volt^^ Az első nemtom hány rész összesűrítve:P De az tetszett nagyon, szal ha a közelébe jutok a többinek, lehet hogy nem fogok tétovázniXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 10 Feb. - 14:16 | |
| Mi a Legend-del és az Anniversary-vel (jól írtad le ^^) játszottunk :D A Legend tényleg verhetetlen, a japános meg a kazahsztános pályák a kedvenceink ^^ (Lehet tippelni kinek melyik XD) Az Anniversary annyira nem tetszett, kicsit bonyolultabb volt nekem az irányítás, főleg az a belassítós head-shot-os rész... mindig hamarabb lőttem De azért szerettem azt is (: | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 10 Feb. - 19:46 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 11 Feb. - 10:46 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 11 Feb. - 13:20 | |
| Én uncsitesómnál (Alkadar) játszottam vele, nővérke voltam (valami cheat vagy mod vagy mi o.O) és minden embernek bevertem XD Meg kizuhantam én is a szélvédőn párszor XXD A pasika meg aki mellettem ült, kiabált hogy ittasan mért vezetek, meg hogy ő ki akar szállni @,@ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 12 Feb. - 13:12 | |
| Mert a Kazahsztános olyan jó. Olyan jó kis akciós. GTA 4!!! :D De jó lenne ha menne a gépemen... De jó vele játszani Alkadarnál. :D Mindenféle modsz*rságot letöltött. XD Mindig berak nekünk hülye testőröket, hiába mondjuk hogy ne. XD MEg van valami pózos modja is... egyszer futok a kocsi felé, megnyom valami gombot, Niko meg néhány méterre a kocsitól pofáraesik. XD MEg futok a zsaruk elől, megint benyum valamit újra pofára esek, állnék fel de a zsaruk mindig lőnek rám nekicsapódok a falnak, és soha nem tudtam felállni. XD Mire felállna megint eldőlt... XD Ja és nem rég végrehajtottam egy nem túl szerencsés kényszerleszállást... ... És így nézek ki jelenleg a Sötét Nagyúrban... Szexi mi? XD De már tök messze járunk! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 12 Feb. - 20:14 | |
| Metál sisak, bőrszerkó Komolyan, mint egy idióta XD Hát hogy néz ki szegény szerencsétlen? Csodálkozik hogy lehülyézik a goblinok? XXD "Haa, stupid human!" Am igen, már tök messze járunk. Na jó, ahhoz képest ahol régebben voltunk XD Különben még szerintem nagyon messze van a játék vége | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 12 Feb. - 21:50 | |
| :ójaj: úgy néz ki mint akit leöntöttek egy vödör sz*rral :béna: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 12 Feb. - 22:07 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 9:20 | |
| Amikor mi megláttuk a végeredményt mi csak röhögtünk, de abbahagyhatatlanul... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 15:34 | |
| Már vett fel hozzá láncos gatyát, egy fokkal már jobb | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 15:38 | |
| Dínó mi a játék címe és honnan töltötted???mármint a repülős |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 16:32 | |
| Már írtam hogy IL-2 Sturmovik 1946. Az én kis drágaságom... És hát... nem igazán én töltöttem, hanem egy ismerősömet kértem meg (mert én béna vagyok ebben XD), és ő leszedte nekem. De állítólag Ncore-on is fent van... (így kell leírni? XD) | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 17:06 | |
| díno jól írtad valakinek nincs fölös meghívója az ncore-ra? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 13 Feb. - 17:10 | |
| Én is azt kerestem nem rég... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|