꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Júl. - 8:01 | |
| Hát akkor nem is csoda ha leestél XXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Júl. - 22:00 | |
| Leestem, aztán pislogtam kicsit és utána küldtem el a fenébe ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 10 Júl. - 15:23 | |
| LOl, még egy gyöngyszem XD http://box10.com/mmeoww.htmlTartsd a fehér cuccost a cicák alá, és pattogtasd őket, vagy landoltasd őket finoman, és pontot kapsz Ha elvéted, szétloccsannak a földön (T_T) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 11 Júl. - 15:30 | |
| Hát ne légy béna és túlélik :bukta: XXD Én ezért is próbálok jól játszani, túléljék Ééés... Nem is PC, nem is PS, akkor ez most OFF? :P (XD) Igen, van ez az oldal, http://www.nintendo8.com és itt lehet mindenféle Nintendo-s játékot játszani gépen :D Szerintem tök jó, olyan jó kis retro hangulatot ad | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 14 Júl. - 10:46 | |
| Yaaay, megvan az Ultimate Ninja 5! És tök jóóó Csak a történet mód nem túl hosszú De van benne sokkal több karakter Szerk.: Ja, mégsem olyan rövid XD Kiderült hogy megy még a sztori, csak tisztázatlan okokból beraktak egy stáblistát XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 15 Júl. - 13:03 | |
| Ja, nagyon trükkösek... Mondjuk így se volt túl hosszú, végülis 2 nap volt csak az 1 helyett xD És már tudok pucér Sasorival játszaniiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 16 Júl. - 21:04 | |
| he, ez most azé' nem pofátlanság a Sims 2 Éjszakáktól?! Felinstallálja, kiírja hogy ellenőrzi a frissítéseket, majy lefagyasztja a gépet És még csak fel sem települt... Csinálhatom megint | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 20 Júl. - 9:05 | |
| Na... az Egyetem is ezt csinálta... és nem tudom se letörölni, se felinstallálni... Uninstallnál semmi sem történik, install-nál meg lefagyasztja a gépet ahogy a múltkor is írtam... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 23 Júl. - 11:12 | |
| Nem igaz már... már olyan régen játszottam bármelyik számítógépes játékkal De nem tudok T___T A gép sz*r, ami említésre méltó játék, az már nem fut rajta Nemrég Sims-ezhetnékem lett megint, mondtam Dínónak hogy rakjuk fel, azt régen még elbírta, egész normálisan tudtunk vele játszani. De... Dínó már írta hogy mi történt Felment, a legvégén gubanc volt, azóta le se jön a gépről, de nem is fut A GTA 4-et, az új Prince of Persia-t és a Tomb Raider Underworld-öt már meg sem említem, esélyük sem volt. Valamelyik nap megtaláltam viszont a régi (2003-as!) Pirates of the Caribbean játékunkat. Ennek a filmhez semmi köze, ez egy kalandjáték RPG stílusban, de nem ez a lényeg. Szóval ezzel régen szépen tudtunk játszani, ráadásul az igényei sem földöntúliak, hiszen már 7 éves játék. De az a nyomorék b*szik rendesen futtatni!! Laggol meg mit tudom én, Dínó próbálta. Jó, akkor mondom irány a laptop Játékocska :3 Fel is ment, a főmenü nem laggolt, minden meseszép................... New Game................. töltés................. hibaüzenet Hát gondolom a Windows 7, mivel amikor ez a játék létrejött, Windows 7-nek még nyoma sem volt. De azért reménykedtem... úgy látszik feleslegesen A Sims 2 ugyanazt csinálta amit a gépen. Az Egyetem fogta magát, bedurcázott és most b*szik lejönni a gépről. Természetesen a többi Sims 2 kiegészítőt is cs*szegette, szóval játszani azt sem tudom. A Tomb Raider Underwolrd és a Prince of Persia felmentek ugyan és futnak, de nagyon laggolnak. (Jó, persze egy laptop az nem játékkonzol...) A GTA 4-et meg inkább meg se próbálom... :imdead: Lehet hogy kocka vagyok, de nem érdekellllllll, játszani szeretnééék | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 23 Júl. - 11:16 | |
| Hát Trainz-ez XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 23 Júl. - 11:18 | |
| Hogy még sz*rabb kedvem legyen? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 14:04 | |
| Nézzétek milyen kedves a tenger, a Karibb tenger kalózaiban :Đ Olyan mint egy boldog kis csiga XD Éés... az asztalon Storm Engine 2 a neve? És mi az istenért nem lehet teljes képernyőben futtatni?! >< XXD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 20:36 | |
| jujj erre tán emlékszem imádtam vele játszani :D csak nem tudtam végigvinni úgyhogy csak raboltam és fosztogattam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 21:22 | |
| Igen, emlékszek régen én is csak hülyültem benne xD Most ráálltam a sztorira >D Tök érdekes, úgyhogy örülök neki XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 21:50 | |
| Azért nem teljes a képernyő mert 800x600-ason m1 csak,vagy kisebben :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 21:53 | |
| De miéééééért?! És mi a francért fáziskéséses nekem a menü? DX | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 21:57 | |
| Hát mert csak! xD Azért a gépet hibáztasd xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 22:05 | |
| De ez sokkal jobb gép mint a régi, és azon nem fáziskésett! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 26 Júl. - 22:18 | |
| Túl jó a gép a játékhoz,előfordul az ilyen :^^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 27 Júl. - 21:38 | |
| Istenem, miért ilyen nehéz játék ez? Most a hajónkkal egy várat kell elfoglalni, lehetetlen! A vár olyan hamar szétb*sz az ágyúival, pedig mint a 10 ágyúját szét kéne lőni, hogy teljesítsük a küldetést. Az minimum 10 lövés, az újratöltési idő pedig hosszú, teljesen szitává lő addig! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 10:32 | |
| Felraktam,azt leesett,h miért nem kuldit csináltam,hanem a lakosságot mészároltam.Hogyan,Kitől lehet küldetést kérni? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 11:48 | |
| Hát... jön magától xD Az elején pl ugye Oxbay-ben vagy, ha kihajózol azt hiszem rögtön meg is szállják a franciák. Át kell menni Redmondba, az rögtön ott van mellette és elmondani a polgármesternek/kormányzónak a Townhall-ban, hogy mi történt. Akkor ő visszaküld Oxbay-be és satöbbi satöbbi, sodródsz az árral XD (Annyi hogy a beszélgetéseket érdemes elolvasni, mert ha nem azt, akkor az F2-ben a Quest Book-ot kell, hogy tudd mi történik és hova menj. Így is úgy is olvasni kell XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|