꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 18 Ápr. - 8:21 | |
| Little Chineese... De mostmár Kichi Kinay vagyok... :D (leesett? XD) Ebbe már nem köthetnek bele, hogy nem rendes név, egy kicsi kínainak... :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 25 Május - 14:59 | |
| Meeeegjött a TR Underworld :tra-la-la: Meg Dínónak valami vonatos, de ő azt majd bejelenti X'D Tök jó, volt a dobozban album is a Lara-tervekkel meg helyszínekkel, ellenfelekkel, ZIPPEL és ALISTERREEEELLL És 2 képeslap!!! :B]: Ütős kis helyszínekkel meg rajta hogy "Üdvözletét küldi Lara" Tök jó X3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Kedd 25 Május - 16:07 | |
| Pontosabban Trainz 2009 te asszony! És abban nincs képeslap :ikillu: X'D De szerintem ahhoz képest hogy egy órája kezdtem, egész jó vagyok benne XD De most tanulni kell :stressz: Újemotikonmánia! :tra-la-la: XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 26 Május - 12:33 | |
| Mittom én, nem játszottam még vele X'D Vagy az én játékomban? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 26 Május - 14:36 | |
| Benne vannak Zip-ék az Underworld-ben is, jaja :D De nem olyan aktívan, csak az átvezető vidikben | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 2 Jún. - 13:27 | |
| Shanna azon a képen olyan ronda feje van Lara-nak XD De amm az én játékomra kérdezted hogy mit kell benne csinálni? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 3 Jún. - 11:11 | |
| Igen az ×D És igen arra ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 3 Jún. - 13:39 | |
| HÁt az ilyen vonatszimulátoros játék Bénán hangzik, de jóó Lehet benne pályát építeni! *szereti az építős játékokat* MÁR VAGY 4-BE, BELEKEZDTEM! :teehee: XXD Majd rakok róla képeket | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 3 Jún. - 13:48 | |
| Készüljetek *utálja az ilyen játékokat* XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 3 Jún. - 13:54 | |
| Képözön leeeeesz! :tra-la-la: XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Júl. - 9:50 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Júl. - 11:28 | |
| csak ne lenne ilyen a hang :D de én végigtolom gecóó addig éljek :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Júl. - 12:09 | |
| Én a harmadik pályánál feladtam XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Hétf. 5 Júl. - 13:28 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 0:17 | |
| Juuuuuj, ezzel nagyon régen játszottam már! :D És... az lett az eredménye hogy tiszta ideg lettem, semmi más ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 8:50 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 9:34 | |
| én végigvittem :D csak 5 pályás | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 11:28 | |
| Stein idegei betonból vannak :P Én az első pályán felhúztam magam ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 11:41 | |
| Éjeen, sikerüült! :D Lol Shanna, azért továbbjutottál rajta? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 11:51 | |
| Én meddig jutottam el? A másodikig? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 13:30 | |
| Hát Dínó, én tovább jutottam, aztán a második pályán azzal indít, hogy leesel... na ott kulturáltan (mint egy sarki khömmkhömm) beszóltam a monitornak és hagytam a fenébe :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Júl. - 14:27 | |
| Hát nyomni kellett volna a jobbra gombot te asszony XXD Amúgy igen Koffeey, te csak a másodikig jutottál el :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 8 Júl. - 18:57 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|