Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Ápr. - 12:49
Pótold be gyorsan xD De tényleg, szerintem baromi jó játék ^^ És lesz új része május 28-tól, a filmmel együtt jelenik meg :D Jónak néz ki az is, egyedül a Herceg feje fura nekem kicsit... nem az hogy nem jól néz ki, csak más az eddigihez képest... de a szinkronja szerencsére ugyanaz mint a T2T-ban :3 http://prince-of-persia.uk.ubi.com/ (<- trailer ^^)
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Ápr. - 13:20
meg akartam szerezni csak mindig megáll a letöltés
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Ápr. - 13:35
Én felvásároltam XD Ha valamit ennyire szeretek azt felvásárolom XD Mondjuk így is fennáll a veszély... a negyedik rész fél éve csücsül a polcon mert nem bír vele a gép... de majd egyszer xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 7 Ápr. - 14:40
És a GTA IV se megy... Szegény Niko ott poshad a szekrényben... Annakidején még együtt jöttek a herceggel. :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 17:26
váááá dínó küldd el postán a gta IV mert nekem 2gb-os vidikártyám van és 1 terrabájt szabad hely és a processzorom is jó csak amikor elkezdem tölteni akkor nem seed elnek és baxnak bekapcsolni a utorrentet
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 17:38
H*lye vagy?! Asszed elküldöm neked a mikor 10 ezerért rendeltem?!
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 21:06
Hogy mennyiért??????? Steamen 4000-ért tudtad volna megrendelni
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 21:20
Nem mindegy az?! XXD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 21:30
Végülis jah, midn1,hogy 10000 vagy 4000,csak 6000 a különbség,de mind1,akinek a zsebe tele van 1000-ekke.....l
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 21:36
... Akkor még eleve nem ismertem ezt a Steam-et... XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 22:28
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 9 Ápr. - 22:57
lol, ez jó volt ×D Há' Díjnoú *hátbavág* Há' kűggyed mán' el nekije he! Hánimáán... még felháborogzik ittene...
khm... bocska ^^' Am... ismétlem magam; Megvenni már túl régimódi? (Most nem Dínónak szól, neki nyilván nem ×D) Csak mert sokszor én is azon kapom magam, hogy ha szóba kerül hogy xy-t ennyiért meg ennyiért megvettem (igen, Shanna is vesz ám játékokat ×D), még én vagyok leb*szva hogy minek vettem meg, mikor ingyen letölthetem... Oké, persze, én se szívesen dobálom ki a pénzt az ablakon, de így érzem igazán, hogy valóban szeretem azt a játékot amit kifizettem. Mert kifizettem. Haszon a gyártónak/forgalmazónak. De ha letöltöm... akkor elloptam tőlük. Kib*sztam velük. Nem járultam hozzá a sikerükhöz, a népszerűségükhöz. És ezen az alapon semmi jogom nincs reklámozni hogy én az adott játékot bírom, semmi jogom reklamálni ha valami nem tetszik, vagy felháborodni vagy akármi. Mint ahogy a boltból is ha ellopok egy csokit, nem mehetek vissza reklamálni hogy de ugyan már, hát lejárt a szavatossága. Na jó, most a reklamálás az nem egészen ide tartozik, csak jött. Persze ha nagyon drága valami, már-már irreálisan, akkor nem veszem meg, főleg nem csak a nevet. Inkább várok pár hónapot, úgyis lemegy az ára, vagy valahol akcióban lesz :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 10 Ápr. - 7:33
Tökéletesen egyetértek veled Shanna ^^ Én is jobban szeretem ha meg van igaziban. Sims 2 is meg volt másoltban, de nekünk csak azért is kellet az eredeti. :D Meg amúgy se szeretem a másolt/nem eredeti játékokat. Azok nem szépek kinézetre sem. De amikor a kezedbe veszed a borítót, kinyitod és meglátod a szép CD-t! És mellesleg imádom a kis kézikönyvet...
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 10 Ápr. - 9:41
Hát az eredetivel annyi a baj,hogy meg kell venni Bár a Steamen ezen a hétvégén ingyen CoD6 Multiplayer van :DD Csak kár,hogy én nemtok rajta játszani,van vagy 1,33 Gb szabad helyem,és 11 Gb kellene a játéknak
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 10 Ápr. - 9:49
Lol XD A GTA IV is 18 GB-t foglal XD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 10 Ápr. - 11:58
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Vas. 11 Ápr. - 8:15
Elméletileg a játék végén nyitódnak fel xD Mondjuk én nem láttam őket a múltkor, pedig kétszer egymás után kivittem ^^' Majd most hátha... már csak a főgonosz van hátra >D (Deee... ez problémás...) A deszka az nagyon lol :D X'D Valaki biztos odaköpött ő meg megcsúszott rajta XXD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 16 Ápr. - 17:08
ÍÍÍííhhhh.... San Andreas Multiplayer-ben ellopták a kicsi fekete furgonomat... Pedig úgy szerettem... Aztán meg a nevem miatt is kickeltek...