꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Játékok /PC, konzol/

Go down 
+7
Joey
Kisame
Tobii-zuzu
Stein
Itachifan
Sassy
JigoKuu
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 12:43

nekem egyszerűen nincs meg Játékok /PC, konzol/ - Page 6 48616
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 12:49

Pótold be gyorsan Játékok /PC, konzol/ - Page 6 280351 xD
De tényleg, szerintem baromi jó játék ^^
És lesz új része május 28-tól, a filmmel együtt jelenik meg :D Jónak néz ki az is, egyedül a Herceg feje fura nekem kicsit... nem az hogy nem jól néz ki, csak más az eddigihez képest... de a szinkronja szerencsére ugyanaz mint a T2T-ban :3
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/ (<- trailer ^^)
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 13:20

meg akartam szerezni csak mindig megáll a letöltés Játékok /PC, konzol/ - Page 6 139263
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 13:35

Én felvásároltam XD Ha valamit ennyire szeretek azt felvásárolom XD Mondjuk így is fennáll a veszély... a negyedik rész fél éve csücsül a polcon mert nem bír vele a gép... de majd egyszer xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 14:40

És a GTA IV se megy... Szegény Niko ott poshad a szekrényben... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 483323 Annakidején még együtt jöttek a herceggel. :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 17:26

váááá dínó küldd el postán a gta IV mert nekem 2gb-os vidikártyám van és 1 terrabájt szabad hely és a processzorom is jó csak amikor elkezdem tölteni akkor nem seed elnek és baxnak bekapcsolni a utorrentet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 17:38

H*lye vagy?! Asszed elküldöm neked a mikor 10 ezerért rendeltem?! Játékok /PC, konzol/ - Page 6 568962
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:06

Hogy mennyiért??????? Játékok /PC, konzol/ - Page 6 1410785470 Steamen 4000-ért tudtad volna megrendelni Játékok /PC, konzol/ - Page 6 918146
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:20

Nem mindegy az?! Játékok /PC, konzol/ - Page 6 97745 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:30

Végülis jah, midn1,hogy 10000 vagy 4000,csak 6000 a különbség,de mind1,akinek a zsebe tele van 1000-ekke.....l Játékok /PC, konzol/ - Page 6 191601
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:36

Játékok /PC, konzol/ - Page 6 968628 ...
Akkor még eleve nem ismertem ezt a Steam-et... XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 22:28

És mostmár igen?
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 22:57

lol, ez jó volt ×D Há' Díjnoú *hátbavág* Há' kűggyed mán' el nekije he! Hánimáán... még felháborogzik ittene...

khm... bocska ^^'
Am... ismétlem magam; Megvenni már túl régimódi? (Most nem Dínónak szól, neki nyilván nem ×D) Csak mert sokszor én is azon kapom magam, hogy ha szóba kerül hogy xy-t ennyiért meg ennyiért megvettem (igen, Shanna is vesz ám játékokat ×D), még én vagyok leb*szva hogy minek vettem meg, mikor ingyen letölthetem... Oké, persze, én se szívesen dobálom ki a pénzt az ablakon, de így érzem igazán, hogy valóban szeretem azt a játékot amit kifizettem. Mert kifizettem. Haszon a gyártónak/forgalmazónak. De ha letöltöm... akkor elloptam tőlük. Kib*sztam velük. Nem járultam hozzá a sikerükhöz, a népszerűségükhöz. És ezen az alapon semmi jogom nincs reklámozni hogy én az adott játékot bírom, semmi jogom reklamálni ha valami nem tetszik, vagy felháborodni vagy akármi. Mint ahogy a boltból is ha ellopok egy csokit, nem mehetek vissza reklamálni hogy de ugyan már, hát lejárt a szavatossága. Na jó, most a reklamálás az nem egészen ide tartozik, csak jött.
Persze ha nagyon drága valami, már-már irreálisan, akkor nem veszem meg, főleg nem csak a nevet. Inkább várok pár hónapot, úgyis lemegy az ára, vagy valahol akcióban lesz :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 7:33

Tökéletesen egyetértek veled Shanna ^^
Én is jobban szeretem ha meg van igaziban. Sims 2 is meg volt másoltban, de nekünk csak azért is kellet az eredeti. :D
Meg amúgy se szeretem a másolt/nem eredeti játékokat. Azok nem szépek kinézetre sem. Játékok /PC, konzol/ - Page 6 4422 De amikor a kezedbe veszed a borítót, kinyitod és meglátod a szép CD-t! Játékok /PC, konzol/ - Page 6 196731 Játékok /PC, konzol/ - Page 6 196731
És mellesleg imádom a kis kézikönyvet... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 752584
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 9:41

Hát az eredetivel annyi a baj,hogy meg kell venni Játékok /PC, konzol/ - Page 6 102733 Bár a Steamen ezen a hétvégén ingyen CoD6 Multiplayer van :DD Csak kár,hogy én nemtok rajta játszani,van vagy 1,33 Gb szabad helyem,és 11 Gb kellene a játéknak Játékok /PC, konzol/ - Page 6 4422
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 9:49

Lol XD
A GTA IV is 18 GB-t foglal XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 11:58

nembaj akk is keell cserébe edok kutyagumit ok??
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 14:40

Hú vazze, rögtön küldöm Játékok /PC, konzol/ - Page 6 139263 Sőt, az összes jelenleg a gépen nem futó játékunkkal együtt. Még a kutyagumit is én állom. Meg a postaköltséget.

Am tegnap előrendeltem az új Prince of Persia-t :3 Addigra ha minden igaz a gép is fel lesz turbózva, úgyhogy remélhetőleg nem lesz vele gond :=o=:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 15:17

*leégve* Játékok /PC, konzol/ - Page 6 31212 *~*'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 15:52

*Köhömm-köhömm* A herceg sem lehet mindig tökéletes...
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 18:52

A csirke az naon "nagy" volt xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 18:53

A vége a legjobb, amikor a herceg elkezd sírni XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 23:20

Juuuuujujujujjj a deszka Játékok /PC, konzol/ - Page 6 48616 Biztos nem esett jól neki ×D
Ezek mik amúgy? Elképesztő jók ×D Felkeltettem a szomszédságot a röhögésemmel ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimeVas. 11 Ápr. - 8:15

Elméletileg a játék végén nyitódnak fel xD Mondjuk én nem láttam őket a múltkor, pedig kétszer egymás után kivittem ^^' Majd most hátha... már csak a főgonosz van hátra >D (Deee... ez problémás...)
A deszka az nagyon lol :D X'D Valaki biztos odaköpött ő meg megcsúszott rajta XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitimePént. 16 Ápr. - 17:08

ÍÍÍííhhhh.... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 31212 San Andreas Multiplayer-ben ellopták a kicsi fekete furgonomat... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 483323 Pedig úgy szerettem... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 31212 Aztán meg a nevem miatt is kickeltek... Játékok /PC, konzol/ - Page 6 97853 Játékok /PC, konzol/ - Page 6 97853
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Játékok /PC, konzol/   Játékok /PC, konzol/ - Page 6 Icon_minitime

Játékok /PC, konzol/
Vissza az elejére 
6 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: