Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:15
Megnézem majd akkor a Tesco-ban, köszi :^^: A másik az mi? ^^' *fail*
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:16
Amúgy egy kis trükkel, már a játék elején is tiéd lehet a gyöngy :D Youtube-on írták, hogy a játék fájl-lában át kell írni a hajónkat a "The Black Pearl"-re, és akkor a miénk a gyöngy XD
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:18
Sok cheat van xD (Pénz, skill pontok, hajó, stb)
Am igen, Teckóóóó :3 Azt hiszem mi is ott vettük anno Meg talán CDgalaxis... de az nem biztos >,>
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:20
CDGalaxis... FAIL! XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:20
576Kbyte. Ez az üzlet neve,tele van Xbox és Pc/Ps játékkal,egy computergyíknak a menyország Csak nem nekem,vagyis már nem Ha Cheatet használsz akk a valódi fekete gyöngy is a tied lehet xD De nem ajánlom a Cheatet
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:21
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:32
Én se nagyon értem... szóval nézzek majd szét Tesco-ban, 567 izében, CDgalaxion (vagy ott ne?) és Media Markt-ban? Meg Ubisoft üzletben? Olyan hol van? ×D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 22:33
Puha ubi falván!
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 30 Júl. - 15:59
Nemtom,de ezvan a borítoján,ez fejlesztette ki,és hátha van egy ilyen uzlet,ha már van OBI,akk UBISOFT mér ne lenne XD
itt a megodlás a képernyő problemára a játékkal kapcsolatban :D Kicsit nagy,mert ha kcisinyitek akk az irások érthetetlenek lesznek :)
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 30 Júl. - 16:57
:D Tobi, zseni vagy XD Hiába néztem akárhol, sehol nem tudták teljesképernyőzni XD De ügyi vagy Majd ki is próbálom :3
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 30 Júl. - 17:49
Olyat írj amit nemtok Na de nem ego-zok xD Amugy én csak váletlenul akadtam rá,megakartam nézni,h egyes fájlok mekkora helyet foglalnak,és a cfg-n megakadt a szemem és hátha valami olyan van benne amit érdemes megnézni,és tessék :D Zseni vok
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 30 Júl. - 18:47
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Pént. 30 Júl. - 23:28
Áááááá Witcheeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr Énnn, éééénnn, én ismerem és imádom és nagyon szeretem és imádom és a legkedvencebb kedvencem :dilis: Csak eddig titkoltam ×D Nem is tudtam hogy van magyar szinkron Enyémnek nincs Skandallum!
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 31 Júl. - 10:43
Igen, mert csak a bővített verzión van magyar szinkron. :^^: :D
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 31 Júl. - 17:13
Óóóh ... :imdead: Különben, hogy ne legyek ekkore troll és mondjak valami témába illőt is; Szerintem baromi jó játék :3 Sose vittem végig, mert nekem a végére nehéz volt meg minden, meg amúgy is jobban élveztem csak a kóborlást ×D De nagyon jó a sztori meg minden... szóval én ajánlom :D (Megj.: Az amulettes küldiben tervezek ellesni pár mozdulatot Gerald-tól, amit Ichiro szépen átvesz a szörnnyel szemben kb úgy mint ebben a vidiben ×D)
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szomb. 31 Júl. - 17:37