꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Játékok /PC, konzol/ | |
|
+7Joey Kisame Tobii-zuzu Stein Itachifan Sassy JigoKuu 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 11:52 | |
| Jahj jó,mert én csak hajozgattam mindenfele,de amit leirtál ezt nem csináltam xD De most asszem tudni fogom,köszke :D De amikor visszamentem Oxbay-be szét lötték a hajóm :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 12:24 | |
| Bwhahahaaa, gyerekek, tökéletes tervem! Felvettem egy második kapitányt, így két hajóm lehet. Kimegyek a tengerre, megtámadom a kalózokat, és elveszem a hajóikat. Majd azt eladom (XD), és újra ezt teszem :D És be is vált ,ugyanis 50 ezerről, már is 200 ezrem lett, valamint a hajómra új ágyúkat szereltem, új tökéletes legénység, és teljesen megjavítattam a hajót. Szóval ezt még csinálom egy darabig, majd lopok két még nagyobbat, és azzal megtámadom a várat! :pacsit!: Csodás terv, ami be is válik :D Arról nem is beszélve, hogy kapok egy csomó Exp-t, így szintet lépek, és adhatok a skill-jeimre, meg minden :tra-la-la: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 12:38 | |
| - DJ Tobi írta:
- De amikor visszamentem Oxbay-be szét lötték a hajóm :/
Igen, mert a franciák nem csípik az angolokat xD (Hawk kapitány pedig angol) Az a lényeg, hogy mikor odaérsz, ne a várnál köss ki. A vár látszik a kinti térképen is, szóval csak a sziget másik oldalára menj és kész. Kikötésnél pedig semmiképp se a Fort-ra vagy a Port-ra menj, hanem vagy Gray Rock Bay-be vagy a Far Beach-re vagy mi az xD És a dzsungelen keresztül kell menni sajnos a falvakba :/ De legalább nem lőnek agyon xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 12:54 | |
| Jah tom,h angol,mivel a zászló rajta van a hajómon XD Jah igy vágom,akk majd probálok valamit kezdeni vele,vagyis ujra kezdem xD És a dzsungelen keresztul mikor visszaértem a várhoz,mit csináljak,felismernek és ki akarnak nyírni??? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 13:33 | |
| Öööö... azt hiszem nem, de lehet hogy az első pár őr igen, a kapunál. De ha bementél, utána biztos nem ^^ És akkor a kocsmába kell menni, beszélni a kocsmárossal, aztán meg a franciát le kell itatni azt hiszem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 14:18 | |
| Akk innentől átveszem az irányítás, és ha megakadom,akk remélem ide majd beirhatom problémám és majd a segítséget megkapom :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 15:40 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 17:21 | |
| Bwhahahaaa! Bejutottam a várba! Elpusztítottam Greenford Fort-ot! Szétlőttem a szemetet, igen! XD Aztán be kellett menni, és bent kellett ölni a katonákat, csak hogy ők öltek meg engem :stressz: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 18:01 | |
| Jah az őröket nehéz kinyírni ^^' De hogyan?? Visszamentem az Oxbay-be a jungle felől bementem a kocsmába beszéltem a fogadóssal,de kopra nem értem az egészet -.-" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 19:15 | |
| Kell ott ülnie egy franciának... úgy néz ki mint az őrök. A lépcső alatti asztalnál talán... vele kell beszélni. Aztán ha az megvolt, vissza Redmondba ^^ De szólj ha nem megy és utánanézek :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 19:58 | |
| Jah jó,mert én egy kampóskezű ürgével pofáztam XD De majd leírom,innentől már összejön,talán :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 20:34 | |
| Az, Pirates Of The Caribbean. De inkább Sea Dogs 2-re keress rá, mert ez ugyan az a játék, csak marketing miatt lett az a neve :D *Koffeey nézet utána, és most Dínó írja ezt meg, hogy "ő miylen okos, mert ő ezt tudja" XD* Amúgy szerintem a grafika 2002-höz képest nagyon ott van, és szerintem még a mai játékokhoz képest is jónak számít. Az effektek nagyon szépek, és a játékélmény is nagyon jó :D Ajánlani tudom csak, aki a mászkálósat szereti, annak jó, ha valaki a csatásakat szereti, annak is jó, aki ezt a kiderítgetős cuccost szereti, annak is jó, passzol mindenkihez! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Szer. 28 Júl. - 23:40 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 7:57 | |
| Igen, a grafika mai játékokhoz képest is nagyon jó :D És nem, nem válik unalmassá. Mert az ember vagy viharba keveredik, vagy harcol, vagy valami más, sóval nem nagyon tud unalmassá válni, mert végül is mászkálsz, de más célból, máshova, stb, stb. Csodajátééék | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 11:33 | |
| Nekem eddig egyedül egyszer kezdett unalmassá válni, mert nem tudtam mit kell csinálni és hatvanadszorra másztam oda-vissza ugyanabban a dzsungelben. De végülis rájöttem hogy az én hibám volt, az egyik beszélgetésben rosszra kattintottam, úgyhogy Dínó mentéséről vittem tovább és már semmi gond xD
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 16:12 | |
| Na megvan hogy mi volt a baj nekem a kocsmába,hogy roszz kocsma,mert én a greenfold-i kocsmába mentem,nem pedig az elfoglalt Oxbay-beli kocsmába,találkoztam azzal a franvia krapekkal,az erdőig jött velem,utána meg visszafutott,és csak utána tudtam visszamenni a hajomhoz,majd vissza mendtem Redmondba és utána már nemtom,h mit kell tennem Valaki tudja esetleg? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 19:25 | |
| Beszélj a kormányzóval | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 19:31 | |
| Beszéltem,és utána?? ujra menjek vissza Oxbay-be??? de ott már felismernek.... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 20:31 | |
| Nézd meg a Quest Book-ban, hogy mi a feladat | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 20:55 | |
| De az olyan hosszú.... Utálok olvasni,pláne angolul Na majd rászánom magam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 21:16 | |
| Az a baj hogy már nem nagyon emlékszek az elejére xD Nézz esetleg végigjátszást... de azt hiszem vissza kell talán menni Oxbay-be Én meg már a legvégén járok, egy inka vagy milyen templomban és a nagy kincset akarom megszerezni amivel le tudom győzni a Fekete Gyöngyöt :=o=: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 21:35 | |
| Igen,azt fogom tenni :D Azta,az olyan sokáig elm1?Aligvárom,h eljussak odáig :D Nemhittem volna,h ennek játéknak ilyen sok osszekottetése van a filmel :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 21:38 | |
| Aha, bizony :D Egyszer már láttam is ^^ Mondjuk akkor nem akart bántani, a barátom volt XD Am csontik is vannak már az elejétől kezdve :D Azt hiszem Greenford-ban is le lehet menni valami földalatti járatokba meg ilyenek :D Meg Oxbay-ben van egy barlang, a kikötőnél be kell úszni jobbra :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ Csüt. 29 Júl. - 21:56 | |
| Greenfoldban nemhiszem,de a Jungle-ben este is vannak ilyen csontlények,Oxbay-ben lehet lemenni ilyen pinceszerűségbe,a beúszósjáratot még nem fedeztem fel :D Jack Spero kapitány nincs benne?(vagy hogy a fenébe irják xD ) Még nem néztem körül részletesen,bár végigjátszási vidit még nem találtam...de amig találok,sztem inkább körülnézek a szigeteken,felfedezem a szigetek rejtelmeit :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékok /PC, konzol/ | |
| |
| | | | Játékok /PC, konzol/ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|