꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 14:28 | |
| - Dínósbácsi írta:
- Ó, Sassy ha meghalnál (nehogy @,@) nekem adnád a "WALL" feliratodat? XD
WALL feliratomat?O.O - Dani írta:
- én emlékszem hogy átadtad sasonak a regisztrációdat most meg ezen a fórumon pont fordítva volt
Jaja, úgy volt elmegyek 2 hétre karácsonyozni, de véglegesnek bizonyultXD De nem baj az, ő jobban... érvényesültXD - Idézet :
- Koffeey írta:
- Aha, Saso viszonozta a szívességet xD Am mi van vele tényleg? :D
- DJ Tobi írta:
- De tényleg mi van vele? Jólvan? Bulizgat? Lélegzik e még?
Még él ő is:D Pont most telefonálok vele, szal vonalban vanXD Lélegezni lélegzik, de már jóideje átment otthonülőbe mert nincs ideje... ahogy nekem se>_<" Az egyetem gyönyörei... De köszöni az érdeklődéstXD - Idézet :
- Shanna írta:
- lololol ×D
http://szerepjatek.niceboard.org/csevego-f2/csevego-t78.htm Én ezen... megfulladtam a röhögéstől ×D Saso mint emberjogi aktivista :D Am a Skywalker-rel állandóan csipkedték egymást, vagy inkább Saso folyton beszólt valamit ×D Nem bírta? ×D És jaj de rufán írtam, azt az eget ×D - Koffeey írta:
- Nem tudom hogy miért oltotta xD Lehet hogy nem bírta... X'D
A'szondja fogja a fejét:D És hogy még mindig azon az állásponton vanXD Nem, azt mondja nagggyon nem bírtaXD Főleg miután MSN-re is felvette... de részleteket nem tudok úgyhogy ennyiXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 15:21 | |
| Az első oldalon asszem én még nem voltam,legalábbis azon az oldalon most jártam előszőr xD Hogyan maradtam le erről az egész beszélgetésről???!!!! Én nekem is lett volna hozzáfűzni valom,tudtam volna mit írni http://szerepjatek.niceboard.org/csevego-f2/csevego-t78.htmEmlékszem én mindig földbe akartam döngölni,bár élőben tuti ő dönglt volna engem a földbe,de ezen sokat szórakoztunk,legalábbis én tutira élveztem az erről folytatott beszélgetéseinket xD Beszéltünk hajnali 2 óráig is,mig náluk csak hajnali 1 volt.És amikor kezdődőtt a suli ő meg 11 körü tanult xD Áh szép idők Így utólag tök vicces visszagondolni,hogy miket írkáltunk :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 16:17 | |
| Én sose tudtam vele hosszasan elbeszélgetni T^T Néhanéha sikerült késő estig dumálni msn-en, de inkább csak fórum szinten ^^' Tobi, szerintem nem az a földbedöngölős típus XD - Sassy írta:
- Nem, azt mondja nagggyon nem bírtaXD Főleg miután MSN-re is felvette... de részleteket nem tudok úgyhogy ennyiXD
Hmm hát... vannak sejtéseim XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 17:09 | |
| Meglehet... De ahogy visszanéztem nekem is sok idétlen hsz-em volt.Sokat én sem értettem,hogy mi akart lenni xD Hogy Sasonal maradjunk,az biztos,hogy Sassy-val rengetek hszet összehoztak ÉSS Azok közt több mint a 23/24-e értelmes hsz volt Értitek? Értelmezhetően irtam le? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 17:28 | |
| Értelmezhetően xD De nem Itafannal csinálták azt a soksok hsz-t? Sassy csak az elején volt jelen :P Jaj am én is, hát olyanokat összehadováltam X'D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 18:42 | |
| úú ilyen nekem is volt mondjuk a hsz-ek nagy részét értettem mert emlékezte mit akartam nagyjából. és ami még durvább hogy mennyi off van mindenhol | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 20:45 | |
| Ja X'D Kb az összes topik sima csevegő XD Valaki mondott valami témába illőt és rögtön jött 3 oldal OFF | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 13:22 | |
| Hát igen,és ha belegondolok,hogy ezek közül én is sok OFF-ot írtam,mindenhova,ha volt kivel akk mindenhol. De legalabb volt kivel,és így nem csak én voltam a hibás És Itafan 4??? valamennyi hsz-e naon beutott.a Hozzászolások 1/5 részét ő írta xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 13:28 | |
| Hát miután Saso cserélt Sassy-val a napi 2-300 hsz volt az alap nekik X'D Emlékszek vmelyik karácsonykor/újévkor is ott beszélgettek, utólag olvastam vissza, azon annyit szakadtam XXXXXX'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 13:57 | |
| Saso és Sassy? Vagy Saso/Sassy Itafannal? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 14:11 | |
| Nem... hanem hogy Sassy átadta az account-ot Sasonak és utána Saso beszélt sokat Itafannal X'D Sassy egy olyan 2 hónapig volt csak szegény a legelején ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 14:20 | |
| Tényleg, Itafan is olyan rég volt már fent Pedig ő jó fej, pont olyan agyi szinten áll mint én XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 14:43 | |
| Mit mondjak,amig mi suliban voltunk,addig te itt tele irogattál vele pár oldalt xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 9 Jún. - 16:16 | |
| Tényleg Há' beteg voltam, vazze! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 11 Jún. - 21:10 | |
| hehe! köszke :P Már naon vártam,ha nem linkeled be,akk lehet meg sem nézem még jó darabig,am Naruto shippuuden 164. rész is fennt van :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 11 Jún. - 21:23 | |
| Én is tegnap néztem, még semmi nem volt. Jó, akkor mondom várok vagy 1-2 hetet, erre ma mondta Dínónak az egyik osztálytársa hogy már fent van Az időzítésem tökéletes~ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 11 Jún. - 21:43 | |
| Áhh.tok kavaros volt ez az egész nekem xD De naon érdekes volt,suigetsu a szekrényben xD amugy ez tökre olyan mint egy pokelabda O.o | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 11 Jún. - 23:22 | |
| A múltkori EAÉ-ben úgyis pont pokelabda volt:D Ez az új nagyon ütős voltXD - Dínósbácsi írta:
- Tudod, a WALL feliratot a falról XD A szösszenetek magunkról topikban van, a kép rólad, és ott van a zöld WALL felirat! XD Az olyan jóó
Ja aaazzzzXD Minek az neked?XD - Koffeey írta:
- Hmm hát... vannak sejtéseim XD
A'sszondta valszeg jókXD Ti telepatikusan beszéltek, vagy mi?XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 12 Jún. - 8:39 | |
| Hát nekem kell az a felirat :tra-la-la: Kell a falamra XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 12 Jún. - 12:24 | |
| Pokelabda! X'D Öhm, oké, WTF? XD Nektek is így van, vagy csak nálam csinálja? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 12 Jún. - 14:34 | |
| Jah,amikor a freemailomban nézem,akk ilyen furcsa betük vannak :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 12 Jún. - 16:02 | |
| Nekem csak hsz íráskor van... de nem tudom miért, máshol jól írja le a témacímeket, pl válasz címében vagy mielőtt belépnék bármelyik témába is... csak itt csinálja, íráskor... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 12 Jún. - 16:40 | |
| Jéé, nekem is XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|