Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Dec. - 19:00
-Üdvözlök mindenkit, eljött az idő hogy megnyissuk a CseVi Rádiót! Mindenkinek 24 órás szórakozááás! Friss hírek, információk, kivánságműsor a hét 7 napján a nap 26 órájában! (ha nem találtok egy számot, vagy nem tudjátok a címét, akkor írjátok meg ide, és mi megkeressük nektek! :D) Nem is húzom tovább a szót, át is adom a szót a műsorvezetőnknek... Tobi-nak! :pacsit!:
hello mindenki ! köszi a szót Kakuzu1. pontosan ugy lesz midnen ahogy leirtad fel vagy véve másodfokú vezetőnek :D kívánok mindenkinek jó szórakozást a Csevin :D ugy tűnik kérdést kaptunk 123-tól :) ez Kakuzunak szól:D na kakuzu válaszolj a vendégnek :D a logo tényleg jó lett de ha már itt tartunk megkérdezem tőled a dino studios logot mivel csináltad ?
Dínósbácsi
Neme :
-Ez igazán jó kérdés 123! De van is rá válasz! A logót a Photo Shop Cs3-al készítettem, miközben lipóti tejföltöt (!) majszolgattam. XD Van még kérdés?
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Halló, halllló! :D Én egy számot keresek, ami egy reklámnak a zenéje. Azt sajnos nem tudom megmondani hogy melyik reklám, mert most volt ugyan de elfelejtettem, szóval a lényeg hogy ilyen a szövege:
...And the great skies above starts to drift away, I'd like to go to the shore on this very lazy afternoon...
És ennyit tudtam elcsípni, ha látom még a reklámot telefonálok megint :D Addig is előre köszi a segítséget :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Hát nem tudom én se, ez a probléma XD Pedig már felforgattam a Google-t, beírtam mindenhogy a szöveget de semmi... és természetesen most a reklámot se látom. De előbb-utóbb úgyis leadják >)
Tobii-zuzu
Neme :
Csak egy óra volt lenyomozni... xD De unatkoztam most és már nagyon akartam >D Szóval Peter Foldy - Change your world, és T-Home reklám. Gondoltam én különben, csak T-mobile-lal kerestem eddig, úgy meg nem adta ki sosem >.<
Köszönjük (én legalábbis személy szerint nem tudom eléggé <3) a fáradságos munkát érte :D Micsoda gitárja van már a csávónak ×D Meg az a fej :D De nem baj, olyan feje van amilyet akar, imádom ezért a számért ~<3
Tobii-zuzu
Neme :
Hát gyorsan jusson eszedbe, megy az élő adás és amíg gondolkozol én be is jelentem hogy Tabáni István megnyerte a Csillag Születiket! :pacsit!: Hátha valaki nem látta ;)
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Jaaj, neki szurkoltam, egyem meg a szivét A többi is nagyon jó volt, de szerintem ő érdemelte ezt meg a legjobban :) Szavaztam is rá mindig de nem nyertem autót ×D
Dínósbácsi
Neme :
Jajj, te szegényke, nem kaptál autót! Jobban belegondolva télleg ő a legtehetségesebb. Koffeey is szavazott rá. Biztos a ti két szavazatotok hozta el neki a győzelmet. XD
Tobii-zuzu
Neme :
Öööh... he? XD Nem értettem igazából csak részleteket. Mit derítsünk ki? Hogy André ratyi-e vagy nem? o.O Szerintem nem, kiderítettem xD És elbukta, igen, mert izgult szegény, nem csodálom. És attól függetlenül tovább énekelte és nagyon jó volt. Én nem sajnálom hogy ő nyert ^^ A másik 3 is nagyon jó volt szerintem, de Tabáni vagy Csikó Szabi volt az aki megérdemelte volna. Tabáninak szurkoltam kettőjük közül, úgyhogy örültem este :D MC DC-t is nagyon szeretem, de neki épp elég szerintem hogy eljutott a döntőbe (: André meg... neki külföldön kell híressé válnia, itt elveszne a süllyesztőben. Szorítok neki hogy felfedezzék (: