| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 21 Dec. - 19:48 | |
| "Remélted hogy tudom"??? De hisz én tudom! Hát Remond az! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 21 Dec. - 19:50 | |
| jah tényleg Remond lesz a vendégünk :D na Kisame menj innen oké dé még hallani fogsz félőlem !!! | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 21 Dec. - 20:06 | |
| Na és mit tud ez a híres-neves Remond? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 21 Dec. - 21:59 | |
| Hát ad neked muníciót, majd az oldalára borul... holtaan. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 11:04 | |
| Akkor hogyan jött ide? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 16:05 | |
| - Koffeey írta:
- Akkor hogyan jött ide?
Hát az oldalára borulva... holtan. XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 16:51 | |
| na várjunk ha holt akkor minek jön ide?? nem tudunk semmit se csinálni vele se kérdezgetni se stb.. | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 17:26 | |
| Dee, igenis lehet vele mit csinálni. Odaadja a munícióját, maj az oldalára borul... holtaan. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 20:30 | |
| Jó'van má', megdöglött, oké, vigyed már ki mert büdös lesz Más interjú alany? Valaki? | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Dec. - 22:34 | |
| Az a mondat ×D "Vigyed már ki mert büdös lesz!" ×D Ajánlom interjúalanynak Hidant :^^: Érdekes beszélgetés születhet belőle ;D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Dec. - 9:19 | |
| Hidan? Mint interjú alany? Talán beszélhetne a "megdögölhetetlenségéről". :pacsit!: Megugrana a hallgatottság. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Dec. - 12:35 | |
| - Dínósbácsi írta:
- "megdögölhetetlenségéről".
ez a szó kb olyan hosszú mint a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért xD na jó fel akkora xD am igen Hidan....rola annyit hogy érdekes lenne.de akkor ki kell tenni a 16 karikát mert a pucir felső teste az.... xD na mind1.kakuzu dumáld meg vele , mégis a te csapattársad.Kérdezd meg XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 23 Dec. - 18:28 | |
| Én? De, de... engem megöl. Én megdögöltethesztető (halandó) vagyok! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 24 Dec. - 9:53 | |
| most mit rinyálsz hát 5 szived van XD na menj és szólj neki | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 24 Dec. - 14:37 | |
| Ó, akkor én biztos nem vagyok szívtelen! Úgyhogy megyek szólok neki. *leveszi a mikrofont és elhagyja a termet* | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 24 Dec. - 16:19 | |
| na szóvLal kedves hallgatok/olvasók a mai vendégunk vagy a holnapi Hidan lesz :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 14:06 | |
| Hogy lehet öregasszony az aki két hetes?! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 14:08 | |
| 14/365 napos vagy mennyxi? | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 16:00 | |
| jaah tépem ez jó csak nem jól értelmeztem a találós kérdést | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 16:57 | |
| na másik kérdés ugyanaz az ajándék miért vagyok buzi? |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 19:22 | |
| mert ha meg látsz egy srácot akkor feláll a fütyfürüttyöd??? vagy mert lesz*ptad magad??
____ |1 6 | ----- ez 16 karika akar lenni xD | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 19:37 | |
| Hú Shanna mi van veled?! Hát de Sasukee... ezt se tudtuk. Most kiderült hogy egy homi 10 éves vagy! :teehee: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 20:09 | |
| úúúúúúúristen neeeeeeeeeeee ne kínozzatok kérrrrrrlek XD összeokádom magam neeeeee de am te télleg homokos vagy? | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 20:22 | |
| egyértelmű hogy homokos ha nem lenne nem irta volna de már le se tagadhatja | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
|
| |
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|