| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 21:23 | |
| Igen, különben mér írta volna? Sajnálatos tény, de igaz... Ez talán megmagyarázza az új lány karakterét. | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| |
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 22:22 | |
| Nem is kellett ide Hidan a hallgatóság (és a betelefonálók számának) megnöveléséhez Csak egy kis coming-out XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 26 Dec. - 23:20 | |
| | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 11:25 | |
| nem magyarázod ki langyoskám | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 11:54 | |
| Azt kiírná ha moderátor szerkeszti. A hsz alatt kicsi betűkkel. Mindig kiírja, még ha te szerkeszted akkor is. :D | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 17:02 | |
| Csillagok, csillagok... *most nem énekel, csak a csillagozatlan káromkodásra céloz* | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 18:01 | |
| Amúgy meg ja... ha már lecs*szel minket (indokolatlanul...) akkor legalább csillagozd ki! MI AZ HOGY "B*SZÓDJUNK MEG?!?! BANT AKARSZ H*LYE GYEREK?!? Elintézhetem... | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 18:32 | |
| héhéhéé !!!hé !! leállni már!!!! nem otthon vagy 123.és ti többiek is!!! hagyjátok szegény , tehetetlen meleggyereket.Az ő dolga hogy homo vagy bi vagy normális(vagy mi) szexuális lesz. de az biztos ezt nem mosod le magadról.am Hidanra mar nincs szükségünk.Hidan menj a sminkezőből!!! jah és asszem egy bannt megérne végre,mivel én is kaptam,bár én nem káromkodtam ,szal sztem megérdemli mivel sokat káromkodik,és főleg azért mert itt az én rádiómban csinálja.ezzel azt akarom modnani hogy: ELMARADNI!!!! ÉS NE ITT GYEREKESKEDNI MÁR!!!!!! oké? ^^ | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 27 Dec. - 22:31 | |
| Am télleg Hidannal mivan mert elkezdett egy szabad játékot aztán lelépett mért ment ellllll???? mért hagyott itt bennünket :neeeh: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 9:34 | |
| Hát... azt hiszem épp azért xD Senki nem ment vele játszani és szerintem azért | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 11:35 | |
| meg legalább kimaradt ebből a nagy botrányból ennek örülhet :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 12:26 | |
| Ez nem csak egy botrány, ez egy katasztrófasor!!! :neeeh: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 14:51 | |
| el kell simítai ,mert, ha valaki perel ,akkor végünk van és nem kapok tobbet reggeli masszást és délutáni szaunát fürfővel fel kell venni egy biztonsági őrt,v agy aki ügyel a rendre és elsimítja | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 15:07 | |
| Hát Remond erre pont alkalmas lenne. Vedd fel őt. Mivel halott így nem lehet megölni, és nem kell ennie, így nem kell neki fizetés se. Tökéletes! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 16:03 | |
| de a rendre nem ugyel!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:28 | |
| am meg nem én írtam hogy buzi vok és nem ok homokos gondolom vaki be léépett hejettem és edit deez is kizárva MERT ki lnne írva hogy xy valamenyyiszer szerkeztette hozászólását de ha megtom hogy ki volt és minek vagy kinek a segítségével ráküldök egy trójait a gépére XDXD |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:33 | |
| valaki nem vette be a gyógyszereit | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:48 | |
| a trójai már megvolt nálam de már formatáltam a gépet és eltűnt, és jó lenne ha nem fenyegetnél 13 éves kis fejeddel. És nemtom hogy ki akarna téged lejáratni. bár kitudja,lehet mert kiderult a korod és valaki azt gondolta,hogy kicsit megleckéztet,amiért hazudtál ország világ előtt | |
|
| |
Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:50 | |
| lehet hogy szemét húzás volt de akkor is kicsit nagy a szája és szerintem agyilag se minden klappol a srácnál | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:53 | |
| am most biktá le tobi XDXD |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:55 | |
| ne értsd félre,nem védem a srácot.am de tényleg ne fenyegessél senkit sem mert Ip bannt is kaphatsz és akkor nem tudzs ujra reginzi sem.vigyázz a szádra azt mondom.... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 17:59 | |
| blablablablablablablablabla nem érdekel elmegyk csáztok már akinek számít a köszönés |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 18:01 | |
| hallod ha virust mersz kudleni akkor elmegyek hozzád...... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 28 Dec. - 18:12 | |
| Ne rajtunk éld ki a h*lyeségedet légyszives. Menj el, oké, de ne írkászoljál. Szia. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
|
| |
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|