Mit képzelsz te magadról, ki vagy te?! H*lyéskedsz nekünk, sértegeted a modikat, és az admint, mi bannolunk, aztán regizel "bosszú" néven, és még többet h*lyéskedsz, fenyegetőzöl trójaival... Bár nem hiszem hogy értenél hozzá... XD És... és, úgy látom hogy feltörted Tobi-t! És mi az hogy bosszú?! Nincs is mit megbosszulnod!
Remélem véglegesen elmész végre... Na... kimondtam amit akartam! :D
-*köhömm, köhömm* Minden hallgatótól elnézést kérek a kis... kitörésemért. De ne is idegeskedjünk, folytatjuk adásunkkal. Te jössz Tobi. XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
ohh?? adásban vaunk?? öh helo mindenki . Igazábol nem vok ilyen csak kihozta belőlem az állatot,bár nem törtem ossze semmitse XD na folytassuk adásunkat. na akkor... nem tom mivel folytassuk
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Ömm, izé, én sem vagyok ám ilyen... Csak... értitek ugye? Hehe... Hidan vissza a sminkelőbe, jöhet. Mit kérdezzünk tőle? Várjuk a betelefonálók kérdéseit.
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Kakaskodott? Az a "kisfiu" az összes lehetséges módon megsértette a szabályainkat! Gonosz, gonosz kisfiú! :neeeh: Hol van má' Hidan! XD A hallgatók őt akarják!
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
am meg nem én írtam hogy buzi vok és nem ok homokos gondolom vaki be léépett hejettem és edit deez is kizárva MERT ki lnne írva hogy xy valamenyyiszer szerkeztette hozászólását de ha megtom hogy ki volt és minek vagy kinek a segítségével ráküldök egy trójait a gépére XDXD
Na sztem azt se tudja hogy kell küldeni vírust am az enyémre nyugodtan küldhetsz de tényleg !!
Tobii-zuzu
Neme :
huh nem oylan régen már azon voltam hogy buszra szállok azt elmeek hozzá ,azzt megkostoltatom a 45-ös csukám vele de CS-tem egy jó egy Ujó szerveren azt már jó vok am netről letőltött NODom van
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Bocsi h így közbeszólok de találtasm egy t*kjó számot,de nemtalálom a címét .... Nem épp a kedvenc párom,és még nekem is elég hardcore,de máshol nem találom ezt a számot (jóvanna,nem szeretnék olyan magamnak olyan botrányt mint 123 xD )
Tobii-zuzu
Neme :
aha. -.- te most tényleg yaohit vagy mit hoztál ide? -.-""""
jah am híreim vannak :D van egy új regisztrálónk , aki nem más mint Gaara :D Csevi hozott téged itt xD remélem jól fogsz szórakozni a forumon,ami a nap 24 órájában aktív,és néha eléggé botrányos,máskór szórakoztató :^^: nnnnéha meg de csak tényleg néha unalmas XDXD