꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
+6 Stein
Kisame
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
10 posters
Szerző Üzenet Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 21:18
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 21:29 A macskád nagyon ari a zenére XD Jól rázza
XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:12 Aztaz isten Sasori O_o !!! ez gyorsan megvolt. és ezt is ismered? Itt KODIAK játszik a source-on.de a zenét ismered? mert nekem tetzsik :DVIDEO
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:27 Droowing Pool- All Over Me XD kössz Tobi végre egyszer hasznát vehettem a telómon a zenefelismerőek XDXD :pacsit!:
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:45 ujabb kérdés.honnan szetted azt a zenefelismerőt? -.- am köszi :D
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:48 Alapból rajta van a telómon
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:49 Enyémen is van, de még sose használtam XD Pedig már több mint egy éve megvan a teló XXD Hogy kell? Azt se tudom o,o
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:53 most ne szivassatok már????? nkeem mennyiszer jól jött volna egy olyan progi
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:53 Hát először is pénzbe kerül mert kell hozzá net és hát úgy működik hogy bekapcsolod elindítod a zenét aminek nem tod a címét felveszel belőle egy kis részletet aztán keres keres keres és kiírja a szám címét az eggyüttes nevét meg még az album címét is XD :pacsit!:
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 22:56
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 29 Dec. - 23:03 Aha, ilyesmire gondoltam ^^ Köszi Kisame ^^ De ha pénzes akkor inkább maradok a kicsit hosszadalmasabb, de általában sikeres netes keresgélésnél XD
Vendég Vendég
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 9:13 Itt van!
VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 14:32
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 15:41 Ezt a táncot én is szeretem (: Amúgy nem nagyon nézem a show-t, de ezt pont láttam valamelyik nap, jó volt ^^ De Youtube-on tényleg csak így van :/
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 18:09 Sehol sem találtam! :ájnó: Soha nem fogod megtalálni! :béna:
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 18:58 BUÉK mindenkinek előre is.majd éjfélkor is csak akkor majd kiírom teljesen :D itt vagyunk este a CSeviben.maradjatok itt ,és szórakozzunk jól xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 19:39 Shanna-chan írta: Béééfogodapofáááád édesfiam! Ne cukkoljad anyád! hát ez meg mien beszéd akar lenni???? °_°
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 20:02 Ne kárálj asszoní! Csinálj teát! :shutup: Teaa! :ójaj:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 21:00 Ezeken én olyan jókat tudok nevetni XXD Már csak 3 óra van 2009-ből :pacsit!:
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:18 hajrá midnenki!!!igyunk!!! XD 00:00 kor pezsgőzunk a Cseviben:D legyetek itt :)
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:21 Énmár akkor nemleszek :D De a Csevegőben már kívántam B.Ú.É.K.-et képpel együtt :3
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.