꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 16 Márc. - 22:05 | |
| Aha,azért fő a biztonság xD
pfff " dilis" ezt most elképzeltem ezt a hsz-edet,mintha modntad volna XD viccesen hangzott volna XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 7:36 | |
| xD Jajh, de is mondjátokxD Egyik nap csak én meg Dínó voltunk fenn nemtommeik órában, és rámírt, hogy írjak má valahová, mert ő már nagyon választ akar írni, csak mindenhol övé az utolsó hsz, szal válaszoljak már párra, hadd írhassonxD Nah akkor csak lestemxD
A körmökről szólva: az enyéimek mindig ki vannak tűélesre élezve, néha be is festem feketére, vagy olyan Akatsuki- körömlakk- színűre. Hugom már nem mer a környékemre jönni, annyiszor megkarmoltam már.^^ *A körmei inkább karmok, mintsem körmök*xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 8:41 | |
| Hát én csak lelkesen életben tartom a fórumot És mellesleg unatkozok... XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 8:58 | |
| xD Jólvan na:D Nem mondtam, h ez bajxDxD A baj inkább az,hogy unatkozol. Tessék rajzolni, vagy japánozni, vagy mittoménxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:18 | |
| Mit Japánozzak én? Nincs kivel! XD Rajzolni nem akarok... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:29 | |
| Tegnap rajzoltunk XD Annyi hülyeséget Húú... XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:30 | |
| Majd rakjátok fel őket, mert kíváncsi vok!><^^=D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:32 | |
| Felakarjuk XD Majd ha hazaért :3 Mindjárt jössz igaz? XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:33 | |
| Ja, vége az infónak és megyek is! :^^: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:36 | |
| Fúú szaladjrohanjrepülj~ xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 11:42 | |
| Öt perc múlva futokszaladokrepülök! XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 15:38 | |
| xD:D Én már itthon vok:P *7 órája volt és fáradt, de ha Szejáról van szó, már pattan is a géphez* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:21 | |
| Nekem 4 órám volt :^^: Holnap is annyi lesz | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:30 | |
| Mi meg fogászatra mentunk,és vissza is értünk az ucso 3 órára(6 óránk lett volna ) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:32 | |
| Mi is voltunk még valahogy januárban asszem... utána mehettem haza mert az is csütörtök volt és nem volt több órám XD Az utsóról kicsit ellógtam na, de am se értünk volna vissza időben ˇˇ XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:37 | |
| Mi meg visszaértünk egy unalmas foldrajzra Bár azután meg az 5. órában a gépteremben voltunk és a 6. óra meg elmaradt xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:39 | |
| Most nekünk a péntekkel variálnak... lesz suli előadásban a Hair a művházban, úgyhogy majd 3. óra után át kell masírozni. Itt örültünk hogy de jó nem lesz francia XD Erre mondták hogy de előadás után a negyedik órától folytatódik minden, így később végzünk ><" Aztán mentem menzát fizetni, mondta a franciás csoportból az egyik csajszi hogy nem lesz pénteken a francia tanár XD Úgyhogy végülis nem lesz francia, de így meg ülhetünk majd 40 percet az előadás után és várhatjuk a halálunalmas irodalom és matek órát De jó lesz XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:45 | |
| Érdekes lesz XD Franciát tanulsz?? Én oroszt tanulnék,de azt csak szakkörkéént lehet sajna,ezért vagy a franciát,vagy a németet fogom 2. nyelvként felvenni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:46 | |
| Hát... én a franciát nem ajánlom, sőt, határozottan eltiltanálak tőle XD Én utálom, visszamennék a jövőbe és átmennék oroszra amikor még elsőben hívtak (mert kevés volt a csoportlétszám XD) ...mondjuk a tanár miatt, mert egy gőgös tyúk... meg hát a nyelv is nehéz, de ahoz még igazodnék is ha nem vette volna el a tanár a kedvem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:51 | |
| Eltíltasz?? XD Akkor a németet kell felvennem 2. nyelvként XD Hát remélem,hogy a német tanár nem lesz gőgös tyúk,sőt legyn jófej és a nyelvet is élvezni fogom XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 16:53 | |
| Nálunk is a német tanárok jófejek (általában XD) mi meg kifogtuk ezt a... őt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 18:53 | |
| Ezt az izét XD Én még nem tudom mit fogok felvenni... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 19:29 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 20:16 | |
| nekem ilyen nyelv választós gondjaim nincsenek szerintem 2. nyelv helyett meg készség tárgyak helyett jött be a gyakorlat | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Márc. - 22:03 | |
| Jah te szakot tanulsz nem? :D De jó neked ,hogy nem kell felvenned egy 2. nyelvet | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|