CseVi Rádió (FM 104.6)
+6 Stein
Kisame
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
10 posters
Szerző Üzenet Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 16:14 LOL troll topci xD amugymeg
tifelétek nincs iskola????
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 16:17 Én is ezt kérdeztem XD Dínó beteg, oké. De jövök haza, mondja hogy vagy egy órát beszélt Itával XD Mondom jóóóóvan, jól megy egyeseknek
(Jóh, én is 11-kor végzek de na. Én suliba poshadok addig is XD)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 16:39 Persze nem agybeteg!
Csak rendes beteg!
Mi az hogy"egyeseknek" jól megy? Én négyes vagyok na!
XXD
Milyen sokszor hangzik el az elmúlt napokban a "na" szó. Hát na
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 18:36 Az olyan jól hangzik, na XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 19:00 De idegesít, na!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 19:28 Akkor ne mondogassad már na! XXD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Feb. - 20:12 Hát de... na!
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Feb. - 22:31 Elég már na
Hogy van otthon a hó?:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Feb. - 8:33 Van hó, kivéve ahol nincs. XD
Nálunk mondjuk van. ÉS amikor a nap visszaverődik rajta bele lehet vakulni.
XD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Feb. - 9:45 nálunk már olvadozik néha
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Feb. - 12:11 Nálunk is...
Kufufufu... >D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Feb. - 22:38 most valami ideillőt is :PVIDEO (Y) :pacsit!: :pacsit!:
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 14:34 Elég régen hallottunk már zenét a Cseviben. XD
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 15:35 Koffeey írta: Én is ezt kérdeztem XD Dínó beteg, oké. De jövök haza, mondja hogy vagy egy órát beszélt Itával XD Mondom jóóóóvan, jól megy egyeseknek (Jóh, én is 11-kor végzek de na. Én suliba poshadok addig is XD) Én is beteg voltam
de holnap már mennemkell
11kor?o.o az széépo.o
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 18:06 Holnap már én is megyek...
Megyek a r*hadt... suliba... D: Abba a foszöld épületbe...
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 20:17 sztem is elég régen,jéé egész gyorsan elterelődött a szó xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 20:56 Hát a suli mindig győz ilyen téren XD Jaj de nem akarok menni holnap
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Feb. - 21:22 Én se...
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Feb. - 11:41 Hát pedig kell
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Feb. - 12:26 De nekem már csak áprilisig
XD
Egy kis Sims ^^ Szerintem valami elképesztően jól meg vannak csinálva o.O Főleg az első @.@ Ott az animáció is saját o×O
VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Feb. - 14:10 Hogy mersz nem sulibajárni?!
XD
Hú, mennyi videó... De tényleg jól meg lettek animálva. :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Feb. - 15:44 Hogyhogy hogy merek? XD Nem kell már utána ˇˇ XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Feb. - 17:48 Milyen jó neked...
Én még egy évig itt poshadok... Aztán mégy négy évig valahol máshol...
Csak tudnám hol lesz az a négy év...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Feb. - 10:29 Koffeey írta: VIDEO VIDEO Nekem ezek tetszenek nagyon:D A Disturbiásban főleg az amikor egymással szemben áll a két csaj.
A másikban meg hát a pasi tetszik főlegXD Meg az eleje:)
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)