꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
+6 Stein
Kisame
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
10 posters
Szerző Üzenet Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 23 Márc. - 14:36 megvan a kockázata hogy sok hülyét vonzana a hirdetés de lehet hogy normális embereket hozna csak szóval a döntés nehéz
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 23 Márc. - 15:40 Hát igen... de végülis a Mondo elég drága újság... és aki nagyon troll az szerintem nem fog drágán újságot venni. Meg annyira troll csak nem lehet aki olvassa mert normális újság XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 23 Márc. - 20:41 Hát eddig nem tudtam,hogy mi az,de mostmár értem :D
A döntés valóban nehéz,de hogyan juttatod be az oldit a Mondo-ba?
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 23 Márc. - 20:46 Há' beküldi email-en. :^^: Egyszer már egyébként kiadták amit írt. :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 23 Márc. - 21:35 De akkor csak posztert követeltem XD Amit nem kaptam meg...^^'
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 11:35 Szerintem küldj ^^ Hátha beteszik és hátha jönnek normális emberkék ^^
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 11:38 lesz kit moderálnotok mi?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 11:51 végül is nem unatkoznátok az biztos amúgy meg át gondoltam és szerintem se lenne baj a hirdetésből
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 15:52 Majd jön a sok Narancs!
( Tudjátok kiről beszélek, igaz? :D) VIDEO Na... ilyen lesz... ˇˇ
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:34
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:39 Lehet,hogy átkellene kicsit rendeznem a Csevit elméletben,hogy a nézők el ne fogyjanak
Mert ezen bizony még az is kiakad,aki rideg és hűvös és aki tudja,hogy ezen mit értek akkor érti,hogy miért szeretném ezt :^^:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:42 Új majmocskák a Mozgó2-ben
Meg két hagymamacskaizé... ja meg egy a sárgáknál :D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:47 Helyes,a hírdetés jó,ha nem viszi túlzásba az ember :) Tudom láttam őket :D
A sárgáknál ez lenne az:
A mozgó3-ben pedig ezek:
:angyal:
:=o=:
Egy icike picike bemutató ,azoknak,akik nem sűrűn nézik meg az emotikonokat :)
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:49 Na, ide fogom pakolni akkor a frissítéseket
Vagy ha kiszúrod őket akkor be is harangozhatod ^^
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:53 Na ez egy jó ötlet :DD Hogy meikünk harangozza be elobb az tökmind1,lényeg a megjelenés
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 21:55 Itt lehet majd értesülni
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 24 Márc. - 22:00 Meg ide jöhetnek azoknak az oldiknak az url-juk is,amelyeket egy aktív Szejatag készített :) [Pl: Jigoku oldijának az url-je :) ]
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 25 Márc. - 13:50 Én is!
*már ketten futnak*
Mostmár lehet bamba fejem is
XD
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Márc. - 16:01 ha megengeditek akkor egy közérdekű közlemény :
A föl órája VIDEO
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Márc. - 17:20 Akkor ma fél 9-kor kapcsoljuk le a villanyt fél 10-ig?
Én benne vagyok! :D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Márc. - 17:33 igen a dolog röviden erről szólna
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Márc. - 18:34
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Márc. - 21:48 és ez neked miért is volt jó?
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.