꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 24 Júl. - 0:00 | |
| az LOL xD Bár nektek kevésbé xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 24 Júl. - 21:51 | |
| A hangjuktól én is rosszul vagyok... főleg mikor egyszer csak hallom hogy a fülembe zúg valami, brrr Egyszer a hajamba akadt valami zümmögős, azt hittem ott halok meg | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 24 Júl. - 22:24 | |
| A zümmögésük tényleg naon irritáló a fülnek XP A szunyogról csak negatívumokat tudunk mondani xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 24 Júl. - 22:52 | |
| És ha villanyt kapcsolsz, nincs sehol... ismerős xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 24 Júl. - 22:54 | |
| Csípős rovaaar... ... A véleményem kb ugyan az mint Shannájé, annyi hogy én nem igazán menekülök XD Amikor a pofámba repülnek odébb ugrok, és légycsapóval ellentámadást kezdeményezek! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Júl. - 12:31 | |
| Nekünk is van egy ezeréves angol szótárunk... a hátlapján egy kis odaszáradt bogárbelsőséggel | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Júl. - 19:29 | |
| olyat már láttam az nagyon brutális eszköz | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Júl. - 19:39 | |
| Itt pihen mellettem Múltkor egy bögöly-légy mutáns valaminek az agyát sütöttem ki vele Látni ahogy szikrázik XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Júl. - 20:17 | |
| táborban volt olyan a tábor vezető hozott 4 db mi ifisek meg azzal vadásztuk a szúnyogokat ezerrel :híjjáá: | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 25 Júl. - 23:49 | |
| Szikráznak és fut rajtuk az áram ...jajj de szadista most ha így belegondolok xD Nagy bogaraknál a legjobb, akkor látni igazán >D Csak utána büdös lesz xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 26 Júl. - 0:33 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|