꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
+6 Stein
Kisame
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
10 posters
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Jan. - 12:23 Ööö... köszönjük Shanna, és neked is.
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Jan. - 18:54 jköszönjuk shanna. és BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT kívánunk Kinata-channak,aki ma töltötte be a 13.életévét :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Jan. - 18:57 Igen, boldog szülinapot! :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Jan. - 20:04 Kösziii :^^:
Am nézte vki rajta kívűl szilveszterkor az új Irigy Hónaljmirigyet?
(Csak kiváncsiságból xD)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Jan. - 22:21 én néztem xD naon sokat röhögtem xD emg a retro BUÉK ot vagy mit xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Jan. - 10:07 Hát kicsit késve de boldog szülinapot! :D
Mi is néztük mindkettőt.
A retro BUÉK-ban azt a parasztemberest bírtam. "szóval, bedugom a lyukba... négyszer mondom hogy csillagom,csillagom, és ömlik a pénz?" XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 5 Jan. - 21:10 De csend van itt, csak zúg a rádió...
Mi van már? Suli?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 6 Jan. - 19:18 Dínósbácsi írta: Hát kicsit késve de boldog szülinapot! :D Mi is néztük mindkettőt. A retro BUÉK-ban azt a parasztemberest bírtam. "szóval, bedugom a lyukba... négyszer mondom hogy csillagom,csillagom, és ömlik a pénz?" XD xD
Én a retrót nem nagyon néztem..inkább az Ihm-et abból Rammstein paródia tetszett nagyon xDD :
VIDEO -Talán ez egy kicsit feléleszti a rádiót :^^: xDD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 8 Jan. - 14:07 Jaj ezt mutatták nekem utólag :D Nagyon jó, azok a fejrázások ×D Meg "Szirtes Tamás" ×D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Jan. - 19:00 hello midnenki. sajnálom ha nincs sok időm fellépni ,de most érdekesség képpen én kérdezek xD nem ismeri valaki az uj vodafone reklámjának a zenéjét ? :^^:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Jan. - 20:20 Melyik az új Vodafone reklám?
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Jan. - 20:33 amikor a nő ül a kirakatban és a srác fényképezi és egy videót csinál belőle.vagy az nem is a vodafone os,??
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Jan. - 21:17 Hmmmm nem tudom
Nem ugrik be... szerintem még nem láttam xD De ha látom valahol majd utána nézek :D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Jan. - 15:35 n nemá nem??? bár tényleg ritkán van xD am köszi :) bocs a reklám egy nokia márkájú telcsit reklámoz de a vodafone is ott van xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 12 Jan. - 10:18 Valami rémlik nekem, de nem tudom hirtelen hogy melyik is ez :( De majd figyelek rá én is ×D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 13 Jan. - 21:31 BOldog Születésnapot kíván a Csevi csapata Nanami Yuuma nak!!! :D :]
Kisame *
Neme : Kor : 30Karakter : Rock LeeHozzászólások száma : 507 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 13 Jan. - 21:34 Boldog Születésnapot ha feljössz még ebben az életben
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 15 Jan. - 19:32 Na most akkor fordítva :D Van ez a zene;
VIDEO Minek a zenéje ez? o.o Valami reklámnak, nem? Melyiknek? xD Úgy idegesít hogy nem tudom ^^'
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 15 Jan. - 19:44 nem tom miért de nekem pannon reklámnak rémlik
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 15 Jan. - 19:52 Én is telefon(szolgáltató) reklámra gondoltam... de ha agyonvernének se jutna eszembe melyik xD Pedig annyiszor láttam már, emlékszek a zenére... xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Jan. - 1:27 Hú, igen, valami mobil-szolg. reklám ×D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Jan. - 10:08 tegnap kapcsolgattam a tvt és ment csak tovább kapcsoltam és mire észbe kaptam má vége volt
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Jan. - 12:06 Hát... ez sz*r ügy...
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Jan. - 15:41 Soha nem tudjuk meg
Addig is tess, itt a kedvenc számom
VIDEO Az első 2 perc az ilyen felvezető a klipphez, a zene csak 2:10 körül kezdődik. Annyira jó szám :D Nem lányos, szóval nyugodtan meghallgathatja mindenki xD Vannak benne melltartók és bugyik is ;D
És azóta istenítem Saso-t mióta ezt elküldte nekem még jóóóóó régen ˇ-ˇ Nélküle ez a szám hiányozna az életemből
XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 16 Jan. - 15:54 Hú azt az anyja melltartó, és bugyi!
A csaj nedves a medencében!
Gyere ide szépségeem!
Nem, amúgy nem vagyok ilyen perverz, de ezt úgy le akartam írni. XD Amúgy tényleg jó szám. És a pasi a videó képénél... XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.