꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:22 | |
| BÚÉK!!!!!><^^ :^^: Nemtom, tok-e lennixD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:25 | |
| nemár!!! nálam már rutin az éjféli fenntamaradás :XD maradjatok már fennt!!! jólvan nem akarok senkit sem kényszeríteni :| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:26 | |
| xD Fennmaradok vagy 6-ig, csak az a kéréds, h mutter meg fater ideenged-exD:D :^^: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:30 | |
| én simán fent maradok,bár ma elfáradtam és itt szakad az eső xD fenttmaradok mivel a szüleim elmentek , a bátyám is elment.a hugom a mamámmal meg lent alszik a földszinten xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:35 | |
| úgy könnyű | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:42 | |
| csak a gép meg a TV ami ébren tart,naon elfáradtam ma |-) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 22:58 | |
| Én még régen, azt hiszem voltam vagy 10 év körül, már éjfél előtt majd' elaludtam, aztán valaki itatott velem egy kis pezsgőt és egész este fent voltam XXD Igyál pezsgőt :^^: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:05 | |
| igen én nekem egyszer olyan volt hogy éjfél előtt fél órávaal elaludtam,de már nagyon rég volt ez az eset.és reggel sirtam mert nem maradtam fen éjfélig és nem ittam gyerekpezsgőt,bár kedvesek voltak a szüleim mert nem bontották fel éjfélkor,hanem csak reggel,mert tudtákk hogy nagyonfentakartam maradni és peezsgőzni,de mivel elaludtam nem bontották meg :)
(nem tom ebből mi érthető ) XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:11 | |
| Érthető XD Láttam ma egy olyan jó maszkot az egyik ilyen szilveszteri árusnál :D Fekete volt, a szeme körül lila meg volt rajta ilyen kis fülszerű izé XD Olyasmi volt mint aaami Halle Berry-n van a Macskanőben (ami először, az ékszerüzletben) A sok nyomi maszk között olyan jól nézett ki Meg is akartam venni, de aztán rájöttem hogy minek? Max ma tudnám felvenni, de itthon vagyok, itt meg semmi értelme XD Na, hát ez most nem tudom hogy jött az eddigi témához :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:15 | |
| mikor láttad azt a maszkot? koffeey gyere chatre !! :P és Stein bátyám is elment bulizni?? vagy otthon maradt? xD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:17 | |
| Császtok én leszek éjfélkor csak most gémelek XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:18 | |
| Okés :D Ma délelőtt láttam ^^ Aha, azt hiszem a sulis buliba ment. Eleinte úgy volt hogy megyek én is, de aztán nem volt kedvem :/ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 31 Dec. - 23:22 | |
| az jó ksiame :D
ahaaa.én ma reggel paintballozni mkentem,de 2 kor megjottunk mert esett az eső,de 2 kört esőben is játszottunk xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:00 | |
| BUÉK mindenkineek! 2010, Dínó éve!!! :igen.én: Ebben az évben világuralomra török! :ójaj: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:02 | |
| Nanananana nem dínó éve lesz hanem Dávid éve és csak az a Dávid aki fenn vann fórumon tehát én XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:06 | |
| DínóDávid éve lessz! Mi vagyunk a Popa dino dinók dinoszaurusz őslény dínók! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:09 | |
| B@2MEG mekkor tuzijáték szolt itt a fejem folott.szegény kis pulikutyám kicsit fél :S de koccintsunk !!! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:11 | |
| Dínó miatti 10 perc késéssel ugyan de BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:14 | |
| neked is Koffeey !! :D teljen midnenkinek jól a 2010 es éve és remélem jövőre is itt koccintunk !! :D :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:15 | |
| A tüzijátékról jut eszembe, Koffey-al mi is lementünk, amikor gyújtottam volna a miénket, egy család fellőtte az övéjüket, amitől majd be sz*rtam. XD De mellé még fel is borult a rakétatelep, és így csodásan megsorozták az utcát. Koffeey biztonságban a kocsik között, de én kint a fronton! Szovjet hadi rakéták süvítenek az útra, a fák közé, és mindenfele! D: Menekülök én is a kocsik felé, amikor pont a kocsik közé ment egy! XD De miután a támadás végetért, a család lerendezte egy "akkor többet nem lövünk"-kel, és elhajtottak. XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:19 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 0:23 | |
| Olyan gyorsan leléptek XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 12:24 | |
| Féltek az én hadi rakétámtól! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Jan. - 14:33 | |
| kulonben nekunk is ez volt. apám meggyujtotta és eldőlt a támasz és a szembe szomszédba lotte a tuzijátékot xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|