És hű az anyja, micsoda felsőtest A pasi is nedves a medencében Ez egy... egy rohadt erotikus szám amúgy, legalábbis nekem nagyon erotikus volt hallgatni Nem csak a vidi miatt, maga a zene is. A szöveg meg a dallam :) Főleg a szöveg. Érdemes odafigyelni rá. Meg hát az énekesre is <3 Nem szeretem amúgy ezt a műfajt/stílust, de ez bejött mert olyan kis különleges szám :) Köszke Sasonak, hogy megmutatta Koffeeynek és ezért Koffeey meg tudta mutatni nekem (nekünk) ×D
Bizony, csak úgy süt belőle az erotika (: Eredetileg Lil Wayne énekli (->itt<-) de szerintem az közel sem ilyen... hatásos Lehet hogy csak azért mert az rap és az nekem nem jön be annyira, de azért érezném ha ugyanúgy hatna. Szóval szerintem a rock verzió ezerszer jobb Nixon nem olyan "lagymatagon" énekli, meg nem "gügyögi" el a szavakat és sokkal hatásosabb (szerintem) ^^
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Call me // Szólj So i can make it juicy for you // És én benedvesíthetem neked Call me // Szólj So i can get it juicy for you // És én benedvesíthetem neked Call me // Szólj So i can make it juicy for you // És én benedvesíthetem neked Call me // Szólj So i can get it juicy... // És én benedvesíthetem...
Call me // Szólj So i can come and do it for you // Hogy megcsinálhassam Call me // Szólj So i can come and prove it for you // Hogy bebizonyíthassam Call me // Szólj So i can make it juicy for you // És én benedvesíthetem neked Call me // Szólj So i can get it juicy... // És én benedvesíthetem...
Szóvallll elég erotikus És akkor a többi részéről még nem beszéltem xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Angoltudás jól jön hozzá, de nem kritérium ^^ Csak a pasi megértéséhez kell, a részletekhez nem XD 3 vidiről van benne szó, az elsőben sikeresen rádöntenek egy marhanagy fát egy házra xD A másodikban egy hardcore rocker baba táncol, a harmadikban egy srác vizet és lisztet dob a barátnőjére, aki emiatt hp-vé válik XD Szóval érdemes megnézni A pasi szövege az plusz ráadás XXD
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Hát tegnap óta nézem én is XD De nagyon tetszik, már majdnem megnéztem az összeset, csak néhány van még XD Minimum egy szobrot, az a legkevesebb :D Imádom XD
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Úgy látom ez ilyen univerzális topic, szóval ide köszönök be akkor először :} HALI! :D Átvettem Saso account-ját, és igen, engedéllyel, mielőtt még valaki megvádol. Nem akartam regizni, ő meg úgyse használta valami gyakran :) Ha mégis írni akar, majd ír ezen, valahogy úgyis meg lesz különböztetve, majd max más betűvel ír :D Na, megyek is olvasgatni, van mit bőven :^^:
sasori azt nem modnta hogy van egy bátyja,csak a hugáról tudok,de amint a neménél látod lány,szal a báty ki van zárva :) egyértelmű,csak a huga lehet xD
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Nos vagy a huga vagyok vagy a nagyonnagyon meleg bátyja:) Van bátyja is amúgy (és nem meleg XD) Különben természetesen a huga vagyok, igen. Félig-meddig. Nem a vér szerinti tesóm :p
Dínósbácsi írta:
Bár Sasorival se beszéltem túl sokat.
Ahogy én tudom egyáltalán nem
Dínósbácsi
Neme :
Haliiiiii! De nagyon rég láttalak (vagyis nem láttalak sose, de na ×D) Nem is tudtam, hogy nem vagytok vér szerinti tesók o,o Miért, hogy van akkor? Ha nem pofátlankodok a kérdéssel >.>
Dínósbácsi
Neme :