꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Jan. - 15:31 | |
| Akkor írd a csevegőbe. Te meg mond meg Sassy kérlek! Tudni kell! :neeeh: Amúgy láttátok már 123 új rangját? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 19 Jan. - 16:41 | |
| egy vödör csevi zúdul Sassy nyakába,nem erőltetjük hogy elmond :) akkor modn el ha ugy érzed hogy meg akarod osztani velünk :D vagy mi xD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 11:33 | |
| Jaj, hát pedig annyira nem érdekes :P Nálam apuci megözvegyült, náluk anyucit otthagyta apuci, aztán magányos anyuci és magányos apuci összejöttek. Egyszerű mint az egyszeregy ^^ Meg nem egy olyan izé... nem egy nagy tabu téma ez amiről nem beszélünk mert rossz dzsú-dzsú lesz XD Nyugodtan lehet kérdezni, vagy mondani, vagy akármi :roll: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 13:54 | |
| azta ennél érdekesebbre számítottam na de ez ilyen ALAP XD és jól kijösz Sasoval? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 14:56 | |
| Mért mire számítottál, hogy Voldemort kinyírta a családjukat?
Amúgy tényleg nem annyira izgi. :D De azért kösz hogy elmondtad. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 15:03 | |
| Hát azért egy legyintésnél többet érdemlő sztori Engem legalábbis jobban érdekelt XD Már csak a k*csög apuci is... mert az más ha elválnak a szülők és azért megy el, attól nem lesz k*csög, de így k*csög >/ Meg Sassy szegény anyukája is többet érdemel a nem olyan érdekes-nél ): Na de nem dramatizálok itt Még a végén elrontom a hangulatot XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 15:29 | |
| nem akartam leflegmázni na a történetet sorry ha annak tűnt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 16:04 | |
| Igen és is... vagyis én se. XD Csak valami izgalmasabbra számítottunk. :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 16:44 | |
| Neeem, én nem leszólni akartam senkit XD Csak szerintem érdekes (: Legalábbis tőlem nem kell bocsánatot kérni, nem az volt a célom xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 17:19 | |
| én csak azt hittem valami nagy történet,mert ilyen eset sok van :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 17:48 | |
| Igen, és te is itt titkolóztál Koffeey! | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 22:01 | |
| Hát igen, sok van sajnos ilyenből. És valóban közel sem olyan érdekes, mintha valaki lemészárolta volna a családokat vagy ilyesmi ˇ,ˇ - DJ Tobi írta:
- és jól kijösz Sasoval? xD
2-3 éves korunk óta élünk együtt úgyhogy már kezdjük megszokni egymást ;] | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Jan. - 22:17 | |
| gondolom :) és említetted hogy van egy bátyád is.Ő a vérszerintid vagy ő is csak fél testvéred? :^^: ne vélj mohónak,csak te vagy az új aktív felhazsnáló és érdekel is xD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Jan. - 10:50 | |
| Áh, csak nyugodtan^^ Hát ő Saso bátyja igazából, úgyhogy nekem csúnyaszóval csak a mostohatesóm:) Mondjuk vele sokáig jobban kijöttem mint Saso-val, pedig hát ő idősebb volt már mikor "összekerültünk" is, szal pont fordítva kellett volna lennie szerintemXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Jan. - 13:02 | |
| Hát én nem tudom hogy jöttem volna ki két újdonsült bratyóval o.o Főleg hogy amennyire én Sasot ismerem, nem könnyű eset ×D Vagy igen? :) Mondjuk hát 2-3 éves kor óta úgy végül is nem olyan vészes. Nem sokban más mint ha "eredeti" tesó lenne, nem? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 19:28 | |
| Nem, szerintem se az ;D
Az új Viasat-os tehetségkutatós reklámot láttátok már? XD Annyira szeretem, főleg az irodásat XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 20:04 | |
| igen? a zene jó benne?? le kellene szedni, nem? :D vagy csak hírként írtad? :) XDXD :ASD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Jan. - 20:20 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Jan. - 14:48 | |
| jah jó csak még nem láttam a reklámot xD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Jan. - 8:36 | |
| A Viasat-on is tehetségkutató lesz? Egy csomó lesz már akkor otthon, nem?XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Jan. - 10:10 | |
| Mindenhol a sok tehetségkutató. Megasztár, X factor (vagy hogy kell leírni :D), akor most ez. Mindenhol. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Jan. - 16:17 | |
| Mindenhol kutatják a tehetséget Menjünk mi is! XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Jan. - 22:43 | |
| Pffff, velem tuti nyerünk! :D Ha senki más nem nevez, akkor bizta elsők leszünk, én nyereségre viszlek titeket ^^ Egyből leszünk az elsők! >D ×D ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 27 Jan. - 10:25 | |
| Hát, ha más nem nevez akkor valószínű. XD De ha nincs ellenfelünk akkor mért pont TE vezetsz győzelemre minket? Már a kezünkben van, nem? XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 27 Jan. - 11:24 | |
| Neeem, puhány kis amatőr! Az nem győzelem!! Az ajándék, ami valójában csak kegyelemdöfés Meg kell érte dolgozni! És én megdolgoztatlak titeket!!!
×D Leálltam És csak úgy mellesleg, azzal hogy "Én vezetlek győzelemre titeket" azt szimbolizáltam, hogy ha én odamennék, mindenki elmenekülne a gyönyörű (szörnyű) hangomtól ^^ Csak hogy nehogy ennyire egoistának nézzetek, hogy én itt fényezem magam meg minden ×D
Nem vagyok berúgva am, csak jó napom van ×D
Szerk.: Most láttam az a Viasat-os reklámot amit mondtál Koffeey ×D Úúúgy röhögtem rajta, nagyon jóó :D Milyen sz*rul énekel a pasi, jaaaaj, az a legjobb ×D Meg a csaj aki az asztalon táncol ×D Jaj meg hát a kollégák ×D Nagyon kéész, nincs fent a neten valahol? :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|