꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+6
Stein
Kisame
Koffeey
Shanna
Tobii-zuzu
Dínósbácsi
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 31 Május - 20:49

Enyém meg nagyon kényelmetlenül van megoldva :/ Ez már nem az élő biszbaszok kategóriába tartozik, de a telefon-füleshez igen xD A régit szerettem, az nagyon jó volt, kényelmes volt, a fülemben maradt probléma nélkül. Az ilyen volt;
CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 1694t

Ez a fülbedugós jól bedugítós XD A csipesze a "hangerőszabályzó" (az az? Mert nekem nem szabályozta, de arra jutottam hogy biztos annak kéne lennie xD) alatt volt és fölötte még pont jó hosszúságú volt a jobbos (rövidebb) zsinór is, nem rángatta ki a fülemből. Csak már sajnos a fele szól csak... de 2-3 évet bírt, szóval minden elismerésem neki.
A mostaniról nem találtam képet, de kb harmadannyi ez a rész és a csipeszt muszáj vagyok lejjebb tolni, ha nem a nyakamba akarom csipeszelni :/ De így a szabályzó kirángatja a fülemből a dugót, főleg hogy az nem ilyen "gumis" ami belemegy a fülbe, csak az a tipikus, amit odaraktok... biztos tudjátok xD És ha a jobbos kiesik, húzza magával a balost, szóval úgy megyek az utcán, hogy félpercenként igazgatom a fülemben a dugót -,-
Vagy csak én vagyok a béna egyébként és van ennek praktikus módja is? X'D
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 31 Május - 21:06

Ezt biztos rövidnyakú embereknek tervezték XD
Én meg rájöttem hogy tudok rádiót hallgatni a telefonomon! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 196731 Szóval mostmár sulibamenet hallgathatom Balázsék hülyeségét a Morning Show-ban! :pacsit!: Valamint már kora reggel megtudtam, hogy a mai rossz idő nagyobb reakcióidőt eredményezhet... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 752584 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeCsüt. 3 Jún. - 16:23

Jaj olyan jót találtam XD
http://browse.deviantart.com/?order=15&q=akatsuki#/d2pbals
Akatsukiiiis!! (nem KHR uristennnn X'D) Olyan jót röhögtem rajta :^^:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 18:17

Mindenki tudja mien nap van ma??? Még szép,hogy tudja,Ma van 2010,Juni 4.Már 90-en éve,hogy kis pulikutya lett az egykori Nagy-Magyarországból és aláírták a Trianoni békediktátumot.És most egy perc csendet kérünk,és emlékezzünk meg az elvesztett tájakról :( :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 19:46

Mi nem rég vettük töriből a Trianoni békét CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 918146
Amiben a lakosság 60%-át, és a földünk 2/3-át vették el CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 468785 :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 19:51

Igen,sajnálatos amit velunk tettek :( Jah abbol a 250.000 négyzetkilométerbol vagy tobbol csak 91.000 négyzetkilométer maradt.Nemtom pontosan de e körül van CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 4422 Sajnálatosan :'(

Amugymeg jó az amit belinkeltél Koffeey,adott egy kis hangulatot a gyász mellett :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 20:40

Ja, jó amit hozott XD
De most nem értem... én annyira nem gyászolok CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 73695
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 21:01

Mert nem látod át ezt az egészet,hogy mi lett a határon túli magyarok sorsa trianon után,miket éltek át,Slovákiában,Romániában nyílt volt a magyar üldözés is CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 990973 És még most is vannak problémák a kinti magyarokkal :S
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 21:27

Hát igen, igen ,ez tényleg rosz, de engem annyira nem sújt le... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Ezzel csak én vagyok így? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 763995 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 21:43

Amikor az egy ember,akinek az élete jól alakult és abban az országban él amilyen nemzetiségű,akk minden rendben,addig amig nem képzeled el annak az embernek a sorsát akinek nem fordult ilyen jól az élete,aki átélte ezt az egészet,gondold el :S
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 21:45

Hát igeen... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 243759
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 21:55

Engem igazából azért nem sújt le túlságosan a dolog, mert annyi hercehurca van körülötte. De nem is ez a legnagyobb baj... mert hát oké, persze, megértem akit felháborít, mert tényleg szörnyű dolog... és most furcsa lesz amivel érvelek, de... mit szóljanak a fák meg az állatok? Meg az egész természet? (Öhö... ő most veri le rajtunk ^^') Nem vagyok természet-b*zi, nem arról van szó. Csak... az ő területük folyamatosan csökken, nem egyszer lettek megharmadolva, hanem rengeteg millió négyzetkilométernyi erdő pusztul el nap mint nap. Ami rengeteg állat lakhelyének a megsemmisülésével jár együtt.
Tudom hogy a kettő nem függ össze és hogy hülyén jött ki xD De amit mondani akartam az az hogy ahelyett hogy ezen lovagolnánk, fontosabb dolgunk is lenne. Mármint nem konkrétan nekünk, hanem mindenkinek. A természet folyamatos Trianonoktól szenved... na, így kapcsoltam össze X'D
(Bocs, felpörgött hangulatban vagyok a KHR OST-től >,<)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 4 Jún. - 22:02

Ez igaz CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 123558

Éés... fura hatással van rád a KHR OST... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 30386 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 17:53

Koffeey amit leírtál,az is lesújtó,értem mit akartál vele kifejezni,de ezzel annyi,hogy az egy folyamatos dolog,az erdő írtások folyamatos dolgok,kitudja,talán ebben a pillanatban is egy kisebb erdőt vágnak ki,az ember egyszer csak rá fog jönni,hogy a pénz nem ehető,de akkor már lehet ,hogy késő lesz :/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 19:29

Hát sajnos... szerintem már most is késő :/ Bár még talán lehetne mit tenni, de nem fogunk, ahogy eddig se... sokra megy az ember ha mit tudom én, szelektálja a hulladékot meg satöbbi, az nem sokat számít az erdőirtásokkal szemben... Sajnos az ember h*lye CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 19:33

Én egyébként abban a hitben élek hogy az ember a legh*lyébb állatfaj... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 4422
Kevesen vagyunk, mi normálisak :^^:
Na de hát mindegy is... Az ember hamarosan úgy is megöli a földet, és akk vége... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Hát... mit is mondhatnék? Ez egy természtes életközösség ^^ A természet magától helyreállítja a rendet, csak nem egészen úgy ahogy szokta... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733 (Biológiábol vettük nemrég az életközösségeket @,@)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 19:38

Az ember nem a földet öli meg hanem saját magát. Hogy a Föld is vele tart-e az az elkövetett hülyeség nagyságától függ CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 20:57

Sassy megjegyzése alá is támasztja amiket itt elmondtunk(SAJNOS) CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 392785
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 21:35

Ja... Sassy rátapintott a lényegre...
De tényleg, Sassy élsz mééég? :O
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzomb. 5 Jún. - 21:50

Mostanában sok tagunk lett inaktív D:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 12:03

Hát igen,pedig már évvége van és tanulni sem kell már annyit :/
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 14:15

nem feltétlenül én pl most tanulok legtöbbet hajtás van ezerrel :stressz:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 14:47

Jah végulis,évvégi vizsgák CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 16:23

Jaj de jó lesz már ha le lesz tudva minden X3
Olyan sz*r különben X'D Én nem vagyok évvégi tanuláshoz szokva, nem jól van ez az érettségi időzítve... főleg így negyedik év végén, kinek van hozzá lelki ereje? X'D
És sok sikert a vizsgákhoz, dogákhoz, felelésekhez meg ami lesz :D

Jahm és HALI NEO!! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 73695
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeVas. 6 Jún. - 16:42

Szervusztok! :)

:pacsit!: Ezt nézzétek meg: XD
https://www.youtube.com/watch?v=Ri6ks-xN6wY&NR=1
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: