꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 31 Május - 20:49 | |
| Enyém meg nagyon kényelmetlenül van megoldva :/ Ez már nem az élő biszbaszok kategóriába tartozik, de a telefon-füleshez igen xD A régit szerettem, az nagyon jó volt, kényelmes volt, a fülemben maradt probléma nélkül. Az ilyen volt; Ez a fülbedugós jól bedugítós XD A csipesze a "hangerőszabályzó" (az az? Mert nekem nem szabályozta, de arra jutottam hogy biztos annak kéne lennie xD) alatt volt és fölötte még pont jó hosszúságú volt a jobbos (rövidebb) zsinór is, nem rángatta ki a fülemből. Csak már sajnos a fele szól csak... de 2-3 évet bírt, szóval minden elismerésem neki. A mostaniról nem találtam képet, de kb harmadannyi ez a rész és a csipeszt muszáj vagyok lejjebb tolni, ha nem a nyakamba akarom csipeszelni :/ De így a szabályzó kirángatja a fülemből a dugót, főleg hogy az nem ilyen "gumis" ami belemegy a fülbe, csak az a tipikus, amit odaraktok... biztos tudjátok xD És ha a jobbos kiesik, húzza magával a balost, szóval úgy megyek az utcán, hogy félpercenként igazgatom a fülemben a dugót -,- Vagy csak én vagyok a béna egyébként és van ennek praktikus módja is? X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 31 Május - 21:06 | |
| Ezt biztos rövidnyakú embereknek tervezték XD Én meg rájöttem hogy tudok rádiót hallgatni a telefonomon! Szóval mostmár sulibamenet hallgathatom Balázsék hülyeségét a Morning Show-ban! :pacsit!: Valamint már kora reggel megtudtam, hogy a mai rossz idő nagyobb reakcióidőt eredményezhet... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 3 Jún. - 16:23 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 18:17 | |
| Mindenki tudja mien nap van ma??? Még szép,hogy tudja,Ma van 2010,Juni 4.Már 90-en éve,hogy kis pulikutya lett az egykori Nagy-Magyarországból és aláírták a Trianoni békediktátumot.És most egy perc csendet kérünk,és emlékezzünk meg az elvesztett tájakról :( :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 19:46 | |
| Mi nem rég vettük töriből a Trianoni békét Amiben a lakosság 60%-át, és a földünk 2/3-át vették el :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 19:51 | |
| Igen,sajnálatos amit velunk tettek :( Jah abbol a 250.000 négyzetkilométerbol vagy tobbol csak 91.000 négyzetkilométer maradt.Nemtom pontosan de e körül van Sajnálatosan :'( Amugymeg jó az amit belinkeltél Koffeey,adott egy kis hangulatot a gyász mellett :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 20:40 | |
| Ja, jó amit hozott XD De most nem értem... én annyira nem gyászolok | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 21:01 | |
| Mert nem látod át ezt az egészet,hogy mi lett a határon túli magyarok sorsa trianon után,miket éltek át,Slovákiában,Romániában nyílt volt a magyar üldözés is És még most is vannak problémák a kinti magyarokkal :S | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 21:27 | |
| Hát igen, igen ,ez tényleg rosz, de engem annyira nem sújt le... Ezzel csak én vagyok így? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 21:43 | |
| Amikor az egy ember,akinek az élete jól alakult és abban az országban él amilyen nemzetiségű,akk minden rendben,addig amig nem képzeled el annak az embernek a sorsát akinek nem fordult ilyen jól az élete,aki átélte ezt az egészet,gondold el :S | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 21:45 | |
| Hát igeen... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 21:55 | |
| Engem igazából azért nem sújt le túlságosan a dolog, mert annyi hercehurca van körülötte. De nem is ez a legnagyobb baj... mert hát oké, persze, megértem akit felháborít, mert tényleg szörnyű dolog... és most furcsa lesz amivel érvelek, de... mit szóljanak a fák meg az állatok? Meg az egész természet? (Öhö... ő most veri le rajtunk ^^') Nem vagyok természet-b*zi, nem arról van szó. Csak... az ő területük folyamatosan csökken, nem egyszer lettek megharmadolva, hanem rengeteg millió négyzetkilométernyi erdő pusztul el nap mint nap. Ami rengeteg állat lakhelyének a megsemmisülésével jár együtt. Tudom hogy a kettő nem függ össze és hogy hülyén jött ki xD De amit mondani akartam az az hogy ahelyett hogy ezen lovagolnánk, fontosabb dolgunk is lenne. Mármint nem konkrétan nekünk, hanem mindenkinek. A természet folyamatos Trianonoktól szenved... na, így kapcsoltam össze X'D (Bocs, felpörgött hangulatban vagyok a KHR OST-től >,<) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Jún. - 22:02 | |
| Ez igaz Éés... fura hatással van rád a KHR OST... XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 17:53 | |
| Koffeey amit leírtál,az is lesújtó,értem mit akartál vele kifejezni,de ezzel annyi,hogy az egy folyamatos dolog,az erdő írtások folyamatos dolgok,kitudja,talán ebben a pillanatban is egy kisebb erdőt vágnak ki,az ember egyszer csak rá fog jönni,hogy a pénz nem ehető,de akkor már lehet ,hogy késő lesz :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 19:29 | |
| Hát sajnos... szerintem már most is késő :/ Bár még talán lehetne mit tenni, de nem fogunk, ahogy eddig se... sokra megy az ember ha mit tudom én, szelektálja a hulladékot meg satöbbi, az nem sokat számít az erdőirtásokkal szemben... Sajnos az ember h*lye | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 19:33 | |
| Én egyébként abban a hitben élek hogy az ember a legh*lyébb állatfaj... Kevesen vagyunk, mi normálisak :^^: Na de hát mindegy is... Az ember hamarosan úgy is megöli a földet, és akk vége... Hát... mit is mondhatnék? Ez egy természtes életközösség ^^ A természet magától helyreállítja a rendet, csak nem egészen úgy ahogy szokta... (Biológiábol vettük nemrég az életközösségeket @,@) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 19:38 | |
| Az ember nem a földet öli meg hanem saját magát. Hogy a Föld is vele tart-e az az elkövetett hülyeség nagyságától függ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 20:57 | |
| Sassy megjegyzése alá is támasztja amiket itt elmondtunk(SAJNOS) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 21:35 | |
| Ja... Sassy rátapintott a lényegre... De tényleg, Sassy élsz mééég? :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 5 Jún. - 21:50 | |
| Mostanában sok tagunk lett inaktív D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 12:03 | |
| Hát igen,pedig már évvége van és tanulni sem kell már annyit :/ | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 14:15 | |
| nem feltétlenül én pl most tanulok legtöbbet hajtás van ezerrel :stressz: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 14:47 | |
| Jah végulis,évvégi vizsgák | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 16:23 | |
| Jaj de jó lesz már ha le lesz tudva minden X3 Olyan sz*r különben X'D Én nem vagyok évvégi tanuláshoz szokva, nem jól van ez az érettségi időzítve... főleg így negyedik év végén, kinek van hozzá lelki ereje? X'D És sok sikert a vizsgákhoz, dogákhoz, felelésekhez meg ami lesz :D Jahm és HALI NEO!! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 16:42 | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|