꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 3 Márc. - 21:32 | |
| Nekem a kutya tetszik a képenX3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 7:10 | |
| Jaa, az nekem is tetszik... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 7:42 | |
| LoL, Koffeey, az aláírásodat vehetjük magunkra? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 10:28 | |
| XD Neem, neeeem, ti mind okosak vagytok XD *na jó, majdnem mind* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 14:29 | |
| Ja, köfi *csatlakozott az agyhalottak szektájához XD* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 15:47 | |
| az hol találhaó?? nem DÁniában van véletlenül?? xDXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Márc. - 17:08 | |
| Nem Az egész világon jelen vagyunk... Akárki csatlakozhat a szektához aki agyhalott (vagy ahhoz közeli) állapotba került... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Márc. - 7:56 | |
| kÖFIIIIII!!! KÖFI,KÖFIKÖFIKÖFIKÖFIII!!! KÖFI!!! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Márc. - 8:10 | |
| | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Márc. - 10:01 | |
| Jaj ne Az a Megasztáros vagy milyen homi srác köfizett, neee | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Márc. - 12:24 | |
| KÖFI! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Márc. - 22:04 | |
| nenenennenenene nehogy leálljon valami téma kellene ,ami kizárja a KÖFI-t és elnyomja | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 7:46 | |
| Hú ez jó ötlet KÖFI! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 8:20 | |
| Esett a hó este Miért, miééért esik már megint? Menjen mááár el, tartogassa jövőre -,- | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 8:55 | |
| az estéről jut eszembe,mindenki korán lefekudt vagy mi mert ilyen éjfélig is fenntvoltam,de nem volt senkisem unatkoztam kicsit.... és amit töltök le 2Gb os játékot,csak 5kbyte/s al hozza leeeeee | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 11:20 | |
| Én nem lefeküdtem hanem a Hannibált néztem :3 Jó volllt Már olyan rég láttam ^^ Am akkkkoooor... SakuraConra eljönne valaki? Ha nem is be, de csak elé XD Mert ha lennénk egy páran, akkor rávenném magam hogy elmenjek (Dínót is XD) mivel már nagyon régóta tervezem, de sose jött össze. (Plusz bjd-s tali is lesz ott, akkor már duplán megéri XD)Április 24-25-én lesz, gondolom az szombat vasárnap... szerintem a szombat jó lenne. És jobb lenne mint a nyári con mert április végén még nem kell megdögleni a melegtől XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 12:15 | |
| ohh... hát én nemhiszem, nem engednek el sorry,de gondolom valameik 16 éven feluli emberkére gondoltál xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 12:19 | |
| megint a pecsában lesz? ma akkor én letudnék menni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 15:49 | |
| De nem ma lesz, tudod? XXD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 16:13 | |
| el írtam nem ma hanem me(rt) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 16:22 | |
| kijön Kárpátia koncertre jövőhét pénteken Kaposvárra?? tudom h*lye kérdés,hiszen az északiak nem jönnek xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 16:52 | |
| én szeretem a kárpátiát voltam is már koncerten de nekem ez kicsit messze lesz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|