Elhallgatott a rádió XD A bagoly túl sok volt mindenkinek
Új biosztanárunk leeesz Erre a két hónapra... ami nekünk (nekem meg a barátnőmnek mivel ketten jártunk be órára XD) még nem is olyan vészes, de az osztály többi része eddig egy betűt nem tanult bioszra, az új tanár meg gondolom osztályozni szándékszik... érdekes lesz :D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Hát annyi beteges dolog történik ott... XD A diákok nem mennek be az órára, ha bejönnek és ha felelnek akkor kimennek, a hülye tanár kiönti a brómot, egy zsebkendővel feltörli és kidobja a fára, majd később kirúgják mert egyetemi szinten tanít... Ez mind olyan beteg...
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
bocsi srácok,de nem volt annyi bevétel hogy fenntudam tartani,meg sok volt a tanulnivaló,de már ujra tom inditani :^^: remélem jönni fog a zséé is.Na szal mivan a Stein hadművelettel?
Dínósbácsi
Neme :
Hát eddig igazolatlant kaptak. De úgy félév óta kb már nem írt be senkit ha nem jött be órára, mert "sztrájkolt" úgymond... nem adott 1-est senkinek, járt az alanyi jogú 2-es... és hát ketten tanultunk a barátnőmmel, ketten írtunk tz-t
Dínósbácsi
Neme :
Már hiányzott XD "Állítsd meg Uchiha Madarát!" XXD Az új főcímdal nekem azért nem tetszett mert utálom azt a zenét, főleg azt aminek a főcímdala eredetileg... XD
Dínósbácsi
Neme :
Aaaz nagyon ott volt! Jó ez a rész, bár helyenként kicsit beteges... Valószínűleg nem véletlenül az a címe hogy "Váratlanul"... Váratlanul őrült lett!!! XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
csak az a baj hogy későn jönnek a részek,amikor az első 16 jött akkor havonta jöttek asszem,bár én ezt csak ugy hallottam,mert én nyáron néztem meg először :) jah és egy kis zene :P am csak 1 képet mutatnak a vidiben,de csak a zene érdekel most
mit tom én,de én is láttam egy reklámban,meg sok máshol is :^^: de csak ugy belinkeltem ,hogy kicsit rádiós maradjon :^^: mint ahogy más is linkelhet be :D