꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 13:44 | |
| Hehe !!! Nagyon vicces,az avikat kicserélni -.- De holnapra vissza az előzőket | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 15:12 | |
| ^^' Szegény Katara... |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 15:51 | |
| LOL az avim odabasz - Idézet :
- Helyes helyes :P xD Van hozzád egy kéedésük a nézőknek,Mely 3 tantárgyból javítottál? XD
biológia.. magyar...angol | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 16:05 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 16:12 | |
| vicces de az avim szörnyű és b*zis és ki ez a ipse rajta | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 17:07 | |
| Háátőőő Edward Cullen Nem ismered föl Edward Cullent? XXD dA adta az ihletet, mindenkinek Alkonyatos avatárt állítottak be X'D Este vagy holnap reggel visszacserélem őket nyugi ^^ Vagy ha nagyon zavar vissza lehet cserélni nyugodtan xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 17:09 | |
| - Koffeey írta:
- dA adta az ihletet, mindenkinek Alkonyatos avatárt állítottak be X'D
Meg Lady Gagásat...Énmeg csodálkoztam,h néhány ember ennyi helyre ír... xDDD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 17:25 | |
| Én meg először azt hittem feltörtek, de aztán rájöttem hogy csak 1. van XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Ápr. - 18:32 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 3 Ápr. - 17:06 | |
| Na, Szaszke helyére bemászott egy csoportkép xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 3 Ápr. - 18:40 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 3 Ápr. - 19:36 | |
| Nekem is tetszik :D És ha ellopják a képet, akkor ott az oldal címe is XD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 5 Ápr. - 1:09 | |
| Szerencsére lemaradtam a SasukésrőlXD Ez most nagyon tetszik ami kint van:) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 6 Ápr. - 20:20 | |
| Köhömm, köhömm :^^: Ma láttam Kiss Ádámot a Tescóban! :pacsit!: Holnap ugyanis itt lépnek fel Trabarnával és gondolom jöttek már ma, mi meg voltunk Dínóval a Tescóban és éppen átcsörtetett előttünk amikor mentünk a pénztárhoz xD És igaz hogy csak pár másodpercre láttam az arcát, azt is csak oldalról (meg picit szemből) de szerintem tuti ő volt, elég jellegzetes feje van ahoz hogy felismerjem XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 7 Ápr. - 11:42 | |
| Dee jó neked :D Én is látnám ×3 És mentek is a fellépésre? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 7 Ápr. - 12:50 | |
| Elméletileg... még elválik délutánig, hogy milyen idegállapotban leszek xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 7 Ápr. - 14:51 | |
| Hát idegállapotban legyé'! Én meg akarom nézni... :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 7 Ápr. - 16:39 | |
| Huha,csak kárt netegyen semmibe sem xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 7 Ápr. - 21:00 | |
| Hát na mindegy végül is nem mentünk... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Ápr. - 17:44 | |
| Pedig neki jó poénjai vannak általában... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Ápr. - 19:32 | |
| Hát igen, csak nem voltunk idegállapotban XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 9 Ápr. - 21:09 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 9 Ápr. - 21:18 | |
| Biztos azért mert... szedtünk valami gyógyszert... ami.. i-i.. inteligenciát okozott XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 9 Ápr. - 21:27 | |
| Helyes xD Az idegállapot az nem egészséges :) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|