꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 12 Ápr. - 21:36 | |
| ...nincs az a -hallásra még nem károsan- hangos zene ami elnyomná Győzikét Én NCIS-t akartam nézni de nem... Győddzző kell És Showder Klubot is akarok nézni de olyan későn vaaaan, én meg bealszok már most. Holnapról nem is beszélve Hülye Győzi... miért nem őt rakják fél 11-re?? De idegesít... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 14 Ápr. - 16:05 | |
| "Mit nézünk?" -"Showder Clubbot"
Mondta nekunk Deidara xD A Győzike az tök LOL volt pedig xD Bár én a CooL-on az X-men-t néztem :P | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 14 Ápr. - 16:16 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 14 Ápr. - 20:10 | |
| Jövőhét csütörtökön szülinap!!!! Ápr. 22. jeeeee | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 14 Ápr. - 20:19 | |
| Neked, vagy mi? :D Mert azt láttam hogy Jigokunak lesz... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 15 Ápr. - 14:10 | |
| jah Tök jó volt,én is megnéztem még tegnap este xD Herkules a csákó xD Bakker benne voltam a Somogyi-ban O.o,Tegnap meg a Kapos Tv-ben asszem xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 15 Ápr. - 15:36 | |
| Konan-nek jó huga van... XXD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 16 Ápr. - 23:43 | |
| Hát én már most BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Jigokunak és Kisamének, mert nem tudom leszeke a megfelelő napokon. És nem akarok elmaradni vele. Szal isten éltesseeeen:D | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 6 Május - 10:14 | |
| Nehogymár... én írtam ide legutóbb és azóta nuku??XXD Mindjárt nyár, éledjetek márXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 6 Május - 16:53 | |
| Sorry,de a bátyám bevezette a modemes netet a szobályába és én csak néha tok netezni :S | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 6 Május - 21:33 | |
| De gonosz :/ Én jövőhéttől éledek >D Bwahahahhhaahaaaaa >3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 11 Május - 15:03 | |
| Na van egy kevéske időm,Remélem nézitek a naruto shippuuden-t, - Spoiler:
Már a Pein-ek ostromollják Konohát,és Kakashi halott.
Egy akatsukis élete-nek már megvan a 19.része is. Aki még nem nézte meg,az nézze meg és kacagjon :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 7:30 | |
| Na, arra kíváncsi leszek :3 Ma megnézzük >3 Éééés *hosszú cifra káromkodássorozat helye* ...vírust kaptunk Nem tölt be semmit a gép (nem ez, ez laptop)... egy csomó kép/fénykép van pedig rajta :< | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 11:22 | |
| Ohh utólag is köszönöm a boldog szülinapot!-okatxD=D Majd mek és kiverem a gépből azokat a vírusokat!xD Vagy adj antibiotikumot meg más gyógyszereket neki. Nyomj bele Algopirin-t, aztán úgy jó leszxD (Vagy nemxD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 12:20 | |
| Majd megmondom a szakértőnek hogy nyomja tele antibiotikummal xD Délután visszük, remélem meg tudja csinálni :S | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 15:53 | |
| A virus írtónak nem az a dolga,h leírtsa a vírust? Vagy trójait kaptatok? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 16:19 | |
| Trójai, ja :S De nem is lehetett vele semmit, se karanténba mozgatni, se törölni. Azt írta, hogy csak olvasható :S | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 17:16 | |
| Ohhh. Hát én jól beolvasnék neki, az tuti!>< Tuti, hogy összejön az elgyepálásxD Majd jön Spartacus, at rendet tesz a rómaiaknálxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 12 Május - 21:03 | |
| Hát javítóbácsi átvette délután, azt mondta kb hétvégére meglesz :3 Remélem És hogy nem vesznek el az adatok | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 13 Május - 9:59 | |
| Pontosan, hogy gebednének meg | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 13 Május - 15:40 | |
| Megoldhattad volna egy rendszer-viszzaállítással :D Ak az adatok megmaradnak és a vírus eltűnik :^^: De már mind1... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 13 Május - 16:58 | |
| Úgy remélem, hogy akik a vírusokat gyártják, azokat mind megtámadja az összes kicseszett vírus! >< Találkáznak az ő gépén :^^: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 13 Május - 18:10 | |
| - DJ Tobi írta:
- Megoldhattad volna egy rendszer-viszzaállítással :D Ak az adatok megmaradnak és a vírus eltűnik :^^: De már mind1...
Az történt... azt hiszem xD Csak nem mi csináltuk hanem egy profi xD Úgyhogy végülis megmaradt minden ^^ loool, nézitek a szépségversenyt? XXX'D Anyum kommentálja... kb halálra röhögjük magunkat XD Ezek a csajok... Ikszláb, meg Lófej, meg Bandzsi, meg Sántítós, meg Ugrálva Menős... X'D Komolyan, ennyi erővel én is mehettem volna. Persze mindet kivégeztem volna abban a szent másodpercben hogy elkezdenek azon az undorítóan visszataszító módon integetni Fujjjjj de utálom, pfejjjj >____< Meg ezek az IQ-k is... :D Jáááj... XD De legalább van egy barcikai csaj! XD Mondjuk esélye nem sok van, de ott van XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|