꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Jún. - 9:00 | |
| Biztos ez olyan adok, kapok dolog A szerver bevezette az új hsz mutató rendszerét, de ennek cserébe elvette a rendes feliratot XD Amm nekem Tobi azt mondta MSN-en, hogy neki nem tetszett annyira XD Pedig mi is annyit szakadtunk rajta Jut eszembe, kinek mi az MSN címe? :^^: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Jún. - 17:07 | |
| Nem azt modntam,hogy nem ztetszett -.-" Csak nem jött a röhögés | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Jún. - 17:08 | |
| Az nem lényeges XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Jún. - 21:41 | |
| Ne hagyd má ki a lényeget !!! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Jún. - 8:24 | |
| Ugyan már, mindkettőben az a lényeg hogy nem nevettél XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Jún. - 14:25 | |
| hm Ez igaz | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Jún. - 15:56 | |
| No látod! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 17 Jún. - 14:45 | |
| Olyan csend van... >,< Ma lesz az érettségi bankett... olyan várom is meg nem is... de hiába áltatom magam, az úgy úgysem izgi ha mindenki részeg én meg nézem őket Merthogy nekem nem áll szándékomban leinni magam, de ők meg már kedden is azt tervezték hogy hogy be fognak b*szni Hát... remélem legalább nem kell majd túl sokáig maradni xD 5-re megyünk... de minek 5-re? -,- Elég lenne 7-re is szerintem mert úgy kevesebb idő xD De nem akarok az lenni aki először elhúzza a csíkot ^^' Mondjuk túl sokáig csak nem leszünk, nem egy éjjelnappaliba megyünk xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 18 Jún. - 9:53 | |
| Én is azt vettem észre hogy hiányoznak az osztálytársak kicsit XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 18 Jún. - 9:55 | |
| Nekem nem... még ^^' Mivel az összetartó erő a pia volt én meg azt nem részesítem előnyben, így nem alakult ki különösebb szoros kapcsolat De ki tudja, lehet hogy fognak (: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 18 Jún. - 9:56 | |
| Hiányozni fog neked a "Majd jól beb*szunk" mondatocska Kisérteni fog álmodban XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 19 Jún. - 12:44 | |
| Jah ...szeretne valaki színes nevet? xD A zöldön meg a piroson kívül lehet akármilyen xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 19 Jún. - 13:07 | |
| valami nyáriasat lehet ? narancssárga vagy tudom is én csak jó legyen most nagyon bennem van a nyár mánia | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 19 Jún. - 13:13 | |
| Oké, lehet persze :D Estefelé beállítom, hátha addig más is szól ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 19 Jún. - 13:44 | |
| Ja,az jó ötlet,és ideje hogy a Cseviben is beköszönjön a nyárias hangulat :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 19 Jún. - 16:14 | |
| Jó az a szín Dani? :D Vagy világosabb/sötétebb legyen esetleg? ^^ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 11:59 | |
| tökéletes lett köszi szépen | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 13:36 | |
| Már a topik neve mellett is csak úgy virított a neved XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 13:40 | |
| ezért jó ha színes a név felkelti a figyelmet és egyenlőre még egyedi is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 13:44 | |
| Jjja :^^: XD Bár lehet nem sokáig lesz az, mert majd feljönnek, és mindenki színes nevet akar majd! XXD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 14:04 | |
| igen igazad van . erre én is számítok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 16:59 | |
| Mit is tehetnél? Mit is? Talán... nem... Próbáld meg azt hogy Nem... Hát nem értelmesen megmondtam? XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 20 Jún. - 17:33 | |
| Hsz-ed értelmet sugárzó és jelentőségteljes. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|