꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 17:50 | |
| gondolom,nálunk az egész család m1,a hugomon kivul,ő itthon maard a mamámmal xD nekunk csak 7 km oda | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Márc. - 22:01 | |
| - Koffeey írta:
- Am akkkkoooor... SakuraConra eljönne valaki? Ha nem is be, de csak elé XD Mert ha lennénk egy páran, akkor rávenném magam hogy elmenjek (Dínót is XD) mivel már nagyon régóta tervezem, de sose jött össze. (Plusz bjd-s tali is lesz ott, akkor már duplán megéri XD)
Április 24-25-én lesz, gondolom az szombat vasárnap... szerintem a szombat jó lenne. És jobb lenne mint a nyári con mert április végén még nem kell megdögleni a melegtől XXD Április 24-25? T^T Akkor Olaszországban leszek T^T Ami amúgy jó, csak így kiesik a con ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 14:11 | |
| Mért mész te Olaszországba? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 14:13 | |
| hogy tésztát egyen!Mi másért menne valaki Olaszo-ba??? XDXD tényleg miért mész őszintén? :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 14:14 | |
| Hát Shannának a tészta a mindene! XXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 21:20 | |
| - DJ Tobi írta:
- tényleg miért mész őszintén? :)
Őszintén? ...ˇ-ˇ *mély levegőt vesz és megfontoltan fújja ki* Úgy hallottam jól fizetik ott a... a khm, örömlányokat ˇ,ˇ Neeem :D Szeretlekemnek lakik ott egy rokona és nyaralni megyünk hozzájuk majdnem egy hónapra ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 21:43 | |
| netet ne felejts el használni rossz poén az örömlányos poén | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 21:51 | |
| Nem szeretném elfelejteni :D *szipp* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 8 Márc. - 21:56 | |
| helyes :P azt nem ám elfelejted a Szeját,mert... nemtom mi lesz xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Márc. - 10:02 | |
| Há minket lehetetlen elfelejteni :D Szerintem jó volt az örömlányos poén XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Márc. - 22:20 | |
| Mondanám hogy érezd jól magad de még nem most mész... nem? XD Van most ez a tavaszi szeles reklám... hát azok a fejek amik ott vannak Már új van, de a régebbibe volt pl egy vöröshajú csaj, hát azon állandóan röhögtem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Márc. - 22:23 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Márc. - 22:27 | |
| jah tényleg,kk láttam már a reklámot :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 6:38 | |
| Tjávájszi szél vízeet áhraszt! :pacsit!: XXD Annyira rossz... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:15 | |
| akk ezt ide írom,mert ide nem ir sokat senkise ^^' II.Szerepjáték pontban a 2. , ott a-mellett(fölött) ott van az a Deidara-s kép,az nincs meg valakinek teljes egészében?? mert nekem az eltunt relytéjes módon xD Akinek megvan az legyen szives teljes egészében belinkelni :^^: https://szeja.hungarianforum.com/szabalyzat-f5/szabalyzat-t63.htm | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:24 | |
| Mentem nagy hévvel a Deidara mappámba és nincs sehol o_O Tőlem is eltűnt XD De mindegy, a neten megtaláltam ^^ És lementettem szépen, kibiztosítottam... ha megint eltűnik az érdekes lesz XD Tess ^^ Mondjuk ez kicsinyített és pixeles... ha találok jobbat, berakom a helyére (: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:28 | |
| hoppororé köszi :D Én is keresgélek és ha én találok nagyobban,akkor én rakom be :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:33 | |
| Okés ^^ Ez ilyen nagyon sunyi kép... eltűnik a mappából D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:35 | |
| Csodálkozol ezen? Jó tanács,nézd meg,hogy nem e lyukas a mappa xD Amugymeg BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁN A CSEVI CSAPATA utólag is :^^:
A hozzászólást DJ Tobi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 10 Márc. - 18:37-kor. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:37 | |
| Igen, különben be kell varrni a lyukat XD Am elolvastad a szabályzatot? *örül* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:39 | |
| Kiváncsi voltam,mivel kicsit átírtam a karim leírását,és a fejlődésekre kiváncsi voltam.Meg lehetséges hogy belekukkantottam a paraszt dologba is XD a szerepjátékot meg végigolvastam :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 18:48 | |
| Puszi az orrodra | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 21:01 | |
| arra ne,mert náthás vagyok,aztán nehogy elkapd xD am sorry de táncpróbára kellett mennem,azét nem tudtam tovább Csevizni :D ja haza fele jövet, ezt találtam az úton | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 21:14 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|