꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Márc. - 21:26 | |
| aha egész jólm1,már m1 majdnem a spárga is xD NEM! palotás tánc próbán voltam,pénteken lépünk fel a III.15. ei ünnepségen :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 11:25 | |
| Régen én is jártam palotás táncra, majdnem 6 évig, aztán átmentem jazzbalettre de azt nem szerettem, úgyhogy kemény fél évet jártam, utána akrobatikus rákönrólra jártam egészen tavalyig ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 13:57 | |
| Akkor most ilyen nagyon táncban jártas vagy XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 15:02 | |
| én 5 évig jártam népi táncra még,de azt is már abba hagytam,de azért ennyire nem vok a tánc híve xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 16:51 | |
| Én is jártam még alsóban pár évig ilyen izére... társas tánc volt azt hiszem meg balett... de meguntam xD Én mindent megunok o.O XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 17:19 | |
| Szal a tánc nem a haverod XD hát én nem igazán szeretem a táncot,de ez nekem kötelességem,hogy holnap fellépjek,tavaly is felléptem ezzel és most a faterom és még a bátyám is táncolni fog.Szóval kötelező :) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 17:23 | |
| Neem, szeretem én a táncot, de az valahogy nem az én világom hogy rendszeresen eljárjak... mármint hogy órára XD Táncon kívül jártam már hosszabb távon zeneiskolába (másfél év), lovagolni (fél év), rajzszakkörre (2 év), salsára (kb 2 hónap XXD), külön angolra (nemtom mennyi XD) szóval sokféle dologra, de mindenbe beleunok, max másfél/két évig bírom. Aztán már csak ellógom meg semmi kedvem... természetes ellenreakcióm van ezekkel szemben XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 18:16 | |
| Ja, a zeneiskola utolsó féléve abból állt hogy 10-ből 8-szor úgy mentünk haza hogy "elmaradt az óra"... XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 18:40 | |
| Hát ö... Igen xD Jó lenne, ha a Szeját nem unnád meg ^^ De ez egy jó rekord xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 19:18 | |
| Megunni a Szejáát?! Milyen csúnyaságokra gondolsz te?! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 20:31 | |
| ááhh ... bocsánat Bocsánat hogy vétkeztem | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 21:30 | |
| A Szejához nem kell napirendet felállítanom, így nem áll fenn a veszély XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Márc. - 21:34 | |
| Ahha,akkor nem fog feledésbe merűlni,reméljük :D Jah ha mg nem láttad volna a Deidara-s képet felrasktam eredeti méretében egy-két szobával odébb :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 7:51 | |
| Eddig jól bírja :^^: XD Aham, láttam, le is mentettem két helyre is XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 12:38 | |
| Egyik sem lukas? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 13:17 | |
| Az mind1,tom,hogy hol van a kép,ha eltünik ujra lementem,azt felrakom xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 14:20 | |
| És ha az is lukas ahol találtad? Akkor idő kérdése mikor pottyan ki onnan is XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 14:42 | |
| az atombomba biztos hely :D XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 15:03 | |
| Az atom is kilyukadhat, nem? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 16:16 | |
| Rosszul értelmezted ezt barátom -_-" JÓ UTAT KIVÁN A CSEVI STEINNEK ,BERLINBE!!! :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 16:18 | |
| Most tényleg "bibsi" válhat belőle, vagy mi XXD Jól van nem gyalázom a topikot | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 16:41 | |
| hehehe jaj de vicces |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 17:08 | |
| Én nevettem :D XD
Am... le van lassulva az agyam, szóval nagy levegő... van köze a szemöldöknek a köldökhöz? @,@ Az előbb pötyögtem be hogy szemöldök és eszembe jutott hogy az majdnem köldök az öldök miatt, vajon direkt? XXD Meg amúgy is, miért szemÖLDÖK? Öldököl? o.O .......jójó péntek vaan :D Nagyon hülye vagyok ma =,= Túl sok volt nekem ez a péntek meg az ünnepség meg hogy díszítettünk a bálra meg hogy a kosztümömért rohangáltam ebben a vizes sz*rban ami még mindig esik... szal mért szemöldök? :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 18:03 | |
| Na ez a troll topikba való lenne... XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Márc. - 18:50 | |
| köszi nektek :D már be van pakolva minden, a nagy bőrönd elég rossz helyen van, mivel ma mek bálba és ha jövök haza este kicsit ittasan tuti felesek benne rem jó idő lesz ott, csomagoltam 2 rövid gatyát is | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|