꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+6Stein Kisame Koffeey Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 17:19 | |
| Szia! Remélem jó tagunk leszel, és jól fogod magad itt érezni! *bevanzsongva XD* | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 6 Jún. - 23:28 | |
| Dehogy haltam meg:D Csak el vagyok havazvaXD Vagy inkább vizezve... bizony, árvíz itt is van ám:D És most szenvedek, mert hülye voltam és nem mentem Saso-hoz lakni amíg még lehetett, most meg már nem tudok hacsak nem akarok cuccostól mocsártúrázni:D
Ciao Neo^^ Engem nem sűrűn fogsz látni ahogy eddig se, de őstag vagyok ámXD Szerintem ezt csak Koffeey tudja különben meg Shanna... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 14:48 | |
| Üdv Neo ! :D Én sűrűn megfordulok itt,csak néha vannak hetek/napok amikor nem vok :) Hát igen,én akkor regiztem amikor már Saso használta a karaktert :/ Jah és még meg ne hallj!!!! Ugyanis még nem írtál semmit sem az én nevemre a végrendeletedben xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 15:00 | |
| Ó, Sassy ha meghalnál (nehogy @,@) nekem adnád a "WALL" feliratodat? XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 17:49 | |
| én emlékszem hogy átadtad sasonak a regisztrációdat most meg ezen a fórumon pont fordítva volt | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 17:52 | |
| Aha, Saso viszonozta a szívességet xD Am mi van vele tényleg? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 17:54 | |
| Tényleg, Saso is él még??? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:08 | |
| Miket beszéltek,még szép hogy él!!Máskulonben már írtam volna hogy Saso fele vagyonát rám hagyta Miket beszéltek pff xD De tényleg mi van vele? Jólvan? Bulizgat? Lélegzik e még? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:13 | |
| A másik felét meg rám hagyja! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:14 | |
| Ja, rád, aki jó ha 2 szót váltottál vele eddigi életetek során X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:16 | |
| Nem is mert csak egyet... XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:20 | |
| XD Am nemrég voltam visszaolvasgatni a régi fórumon és olyanokat röhögtem X'D Mindenkin, de Saso benyögésein főleg XXXD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 19:46 | |
| uh de durva most én is vissza néztem és nagyon fura dolgok vannak ott és már majdnem 3 éves az a fórum | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 20:31 | |
| Olyan fura hogy ez az egész egy béna kis olaldból kezdődött http://naruto-stars.gportal.hu/Mert ugye ez volt Koffeey oldala ^^" Az ott jobbra a Sasuke 97 oldala, az enyém XD De hogy akkor még miért ez volt a nevem... @,@ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 7 Jún. - 20:38 | |
| Ehhe... Jó isten, mióta "karbantartás alatt áll" X'D ^^" Szegény oldal... de annyira nincs lélekjelenlétem odaülni és feltöltögetni mindent xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 0:04 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 8:32 | |
| Jé, itt Saso mondta hogy a nácik nem külön faj De hát ők tartották magukat annak! XD Ők mondták hogy "Ők a tiszta, meg mittoménmiasz*rértjófaj" :B]: XD Jó kis beszélgetés volt ottan XD Amm Shanna, te voltál az az AkatsukiTsunadefan? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 9:09 | |
| Dehogy, Shanna Sakura-chan volt :D Nem tudom hogy miért oltotta xD Lehet hogy nem bírta... X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 10:01 | |
| Jaa, akkor jó Bár az oltás lényegét én sem értem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 11:01 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 11:11 | |
| Hát hogy miért csinálja XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 11:54 | |
| Ja xD Hát... biztos nem csípte a búúúráját :B]: XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 12:28 | |
| Végül is én se csíptem annyira XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 13:12 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 8 Jún. - 13:22 | |
| Igen, ez gondolható volt XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|