A Critic-et ismerem, imádom én is a videóit <3 Nerd-et annyira nem csípem, alapból a videójátékot sem, meg a nintendót sem, szóval alapból veszett fejsze ×D De Critic-et szeressem nagyon
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
De jó, akkor nem vagyok egyedül a fórumoooon Egyébként nem tudom kell-e, de itt elkezdték magyarul feliratozni :ohohoho: http://avgnhunsub.blog.hu/ kicsit lejjebb van 2 videója, ja meg persze a VS-es
Azt hiszem meg fogom nézni ezt a legutóbbi Shippuuden részt XD Szegény szerencsétlen Pein... nem elég hogy elverik... de az az animáció amivel elverik XD Ki találta ezt ki? (Illusztráció a Képek topikban xD)
Azta büdös De durva O_O Hogy lehet ilyet...? Ilyen ocsmány... valamit kiadni... megcsinálni? Igaz szokás a nagyobb harcjeleneteknél új, más animátort felvenni, hogy különleges legyen, de ez nem különleges, ez... ez bizarr Mit bizarr... nincs is rá jó szó ×D Olyan mint a Naruto vs Sasuke, mikor Sasuke képe is pl benyomódik meg minden... csak ez még sokkal rosszabb ×D Hát hogy, mi, mi a franc az?? Mert nem Pein az biztos ×D Valami mutáns ogrecickány maximum Hát hogy néz ki? Azok a fogak is... tiszta Elefántember @_____@ Mi a... hogy a... úristen na ×D Nem akartam úgy hangzani mint aki túlreagálta, de... ez... durva ×D Csak nézzétek meg... hát a mangában milyen szép, kidolgozott volt már. Komolyan lehetett venni, drámai volt... de ez a sz*r, ez mi? Direkt basztak ki vele? ×D
Aha, meg szoktak mindig olyankor bízni valami JÓ(!) animátort. Pl a Dei vs Szöszke résznél is. Na az tetszett, az tényleg szép volt, a szájmozgásba belezúgtam xD De ez az okádék, ez nem tudom... nem tudom mit akartak ezzel... hangsúlyozni az őrültséget, vagy mi? X'D Alapból maga a jelenet se olyan, hogy Pein elmosódva és szétnyúlva bömbölje hogy "Az én fájdalmam nagyobb mint a tiéd!"... soookkal sokkal drámaibb és hatásosabb lett volna ha követik a manga-verziót, ahol tényleg önmaga és ijesztően nyugisan mondja... -,-" Na mindegy, most megyek és megnézem ezt a részt, mert röhöghetnékem van :'D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Itt a válasz,hogy Pein miért olyan az animeban.Nagato azt a Peint gumiból csinálta,amit Nagato a chakrájával tartott meg szilárdan,de mivel Kifogyott a chakrája nagy részéből,ezért hidegen hagyta ,hogy a gumi rugalmas és szétesett lesz,csak a kyuubi elfogása volt a célja,minden áron .Egyszerű :D
A hozzászólást DJ Tobi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 6 Júl. - 12:30-kor.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Nagyon jó lett ez a két rész ×D Egyre jobbak :3 Ha összehasonlítjátok pl az elsők rajzolásával meg minden, baromi sokat fejlődtek :D Szinkronban is egyre jobbak, meg animációban, meg hát sztoriban ×D Nagyon örülök hogy ilyen jól megy nekik :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Jah a változásokat én is észre vettem,a 8.résztől kezdett el a nagy változás asszem.vagy a 9.től. Sztem is jó lett ez a 2 rész,de a végén mi volt az a pár dolog ami történt az akatsuki kecóban,az sajnos csak a kövi honapban derul ki :/
Tobii-zuzu
Neme :