Nem látszik Éés, nem igazán tetszik hogy mindenkit így leszólsz, de ha már mégis, akkor legalább érthetően, írásjelek között tedd ezt... És ez a többi hsz-edre is vonatkozik. XD
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
de kár nem Mc Dc vagy az a táncos gyerek nyert mert az andreé raty i nem légyszi Csevi rádió derítsétek ki mert akkor felrakom a honlapomra az egész világ elé aszt a ratyezt a múgy az istván lbukta az eggyik dalát elronntotta kár hogy őnyert dei dei mert jobb név mint a koffey név nem tom mi a jó abba az istvánn pff XD
ez az STein is eljött a Csevibe :D XD de tényleg érthetőbben írj, még akkor is ha izgatott vagy , mert igy nehéz lesz kibogozni amit leirsz és naon félreérthető lesz :D de ha már itt tartunk akkor mien eredménnyleg végezted el az általánost 123 ? :D XD
én a jahh nál irónikus voltam csak 13 vok azért ír 15-öt mertt nem engedett 1996-ot írni am félreértés ne esen csak 13 éves vok am a 5.-ben voltam 4-es pff szoval mindenkitől bocsit kérek de télleg nem engedte
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
én a jahh nál irónikus voltam csak 13 vok azért ír 15-öt mertt nem engedett 1996-ot írni am félreértés ne esen csak 13 éves vok am a 5.-ben voltam 4-es pff szoval mindenkitől bocsit kérek de télleg nem engedte
azt se tod mit jelent az irónia :D sztem meg csak 10 éves vagy :D
Az mi? :D Mmint a hátbaláma, már a múltkor is kérdezni akartam :D Hogyhogy nem engedte az 1996-ot? Dínónak igen :/ Éééés nem támadok, de Dínó is 13... mégis használ írásjeleket
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
hát most pöcegödörbe kerültél ... az adást meg nem állíthatom le mert akkor romolhat a hírneve a Csevinek xD úgyhogy csak folytassátok am a 96 ot nem engedte akkor inkább 95 ot irtál volna. az nem közelebb áll a 96-hoz????
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
csak 13 vok azért ír 15-öt mertt nem engedett 1996-ot írni am félreértés ne esen csak 13 éves vok am a 5.-ben voltam 4-es pff szoval mindenkitől bocsit kérek de télleg nem engedte
Mért ne engedte volna? Arra nem gondoltál, hogy elírtad vagy valami? MEgpróbálhattad volna mégegyszer.
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Hát ez marha jó egész végig azt hittem hogy ez a gyerek szellemileg visszamaradott 15 éves, erre meg 13 évesnek látszó 10 éves kisgyerek akkor már értem hogy mért nem tudsz írni ... mondjuk én 5.-be már tudtam gépelni XD nem okoz nagy fájdalmat ha visszanézem mit írtam aztán elküldeni XD Ez a hír azért fájt teljesen kész vagyok XD
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
lélegezz mélyeket Kisame hozzon valaki egy kád fürdővizet kisamenak !!! adás vége !! reklámot gyorsan gyorsan !!! most kicsi reklám jön majd még visszajövünk :D addigis jó szórakozást :)
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
na reklán VÉGE!!! helló mindenki !! remélem nem okozott problémát ez a pár órás reklám na folytassuk és egy különleges vendég lesz majd velunk aki nem más mint....
héllóó mindenki!!!
ne msot Kisame!!!! más vendégünk lesz.
né butáskhodjál már !! ki léhét nálam mulatságosabb és különlegesebb...
erre tényleg válaszolnom kell??
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421