꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Avatár és aláírás

Go down 
+7
Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
JigoKuu

JigoKuu

Neme : nő

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Avatár és aláírás - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 10:51

Áhh, hogy egyem azt a cuni pofikáját.... Avatár és aláírás - Page 5 112523 Avatár és aláírás - Page 5 112523 Avatár és aláírás - Page 5 112523 Avatár és aláírás - Page 5 469533 Avatár és aláírás - Page 5 469533 Avatár és aláírás - Page 5 469533 Avatár és aláírás - Page 5 613170 Avatár és aláírás - Page 5 613170 Avatár és aláírás - Page 5 613170 Avatár és aláírás - Page 5 468935 Avatár és aláírás - Page 5 468935 Avatár és aláírás - Page 5 468935 Avatár és aláírás - Page 5 156873 Avatár és aláírás - Page 5 156873 Avatár és aláírás - Page 5 156873
Vissza az elejére Go down
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 14:10

Ezt a képet úgy szeretem :D Csak levágtad a szép tetkója többi részét T^T

Avatár és aláírás - Page 5 F40ku8 Avatár és aláírás - Page 5 613170 Avatár és aláírás - Page 5 613170
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 16:43

Mondtam én hogy tetkó az! Avatár és aláírás - Page 5 918146 Dicsérjetek meg! Avatár és aláírás - Page 5 729914
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeSzer. 3 Feb. - 21:57

Ügyes vagy hö' :^^:
De jó, köszi KoffeeyXD Nekem nem volt meg ilyen nagyban, csak kis aviméretbenXD
Meg a te avid is egyre jobban tetszik... változtattál rajta ugye?XD Vagy csak vaksi vagyok?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 7:50

Rakott rá feliratot, meg csillagot! Avatár és aláírás - Page 5 805269
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 11:42

Eddig is volt rajta felirat XD Csak változtattam rajta, meg a kép is más szögből van XD (a másik oldalon van hely)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:13

Biztos? Avatár és aláírás - Page 5 763995 Én csak a fakó csöpségre emlékeztem. Avatár és aláírás - Page 5 491550
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:22

Köhömm...
Avatár és aláírás - Page 5 2lt0saw
Ha egyszer mondom, akkor úgy is van XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 14:36

Most csináltad valld be! :béna:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 17:05

Avatár és aláírás - Page 5 2ytuzcw
Avatár és aláírás - Page 5 360656
Létrehozva: 2010. január 31 :ó.te:
XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 17:21

Megbuheráltad a képet mi?! Avatár és aláírás - Page 5 534556 Pho-pho-pho.. photoshop! Avatár és aláírás - Page 5 821897 Megismereem! Avatár és aláírás - Page 5 568190 Tudom én... :D
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:19

xD
Izé vki segítene?xD
*vakarja a szőke fejit*xD
Van izém...xD Hogyhíjjákom!xD
ÁHÁ! Aláírásom, de ez a köcs*g izé nem jeleníti megxD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:31

Ööö... Avatár és aláírás - Page 5 30386 Nem tom, én se látom. Avatár és aláírás - Page 5 568190
Próbáld meg megint berakni. Tudod a profilodban. Avatár és aláírás - Page 5 254999
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:41

Dehát én próbálkozok.... Avatár és aláírás - Page 5 990973 Avatár és aláírás - Page 5 990973 Avatár és aláírás - Page 5 990973
Ez nehezebb mint a szülés..... Avatár és aláírás - Page 5 4422
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!><
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:44

Profil -> Beállítások
És ott ott van valahol hogy Mindig csatolja az aláírásomat, azt pipáld ki ^^
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:45

Okés.^^
Köcceh:D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:48

Nömö ^^ Am annyi sz*rság van ott XD Ilyen olyan kód, mindenféle értesítés ki/bekapcs... nem szeretem azt a panelt XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 19:50

Én mweg nem tom kezelni...xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 20:46

Jigoku Mamono írta:
Ez nehezebb mint a szülés..... Avatár és aláírás - Page 5 4422
Tapasztaltad? Avatár és aláírás - Page 5 501700
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 22:25

Nekem ezek szerencsére már be voltak állítva Avatár és aláírás - Page 5 102733 Különben tényleg bonyolultXD

Kis Elfen Lied:D Most volt a tévében és kedvet kaptam hozzá. Olyan régen láttam már:S
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimeCsüt. 4 Feb. - 23:25

Ez melyik lányka is? Olyan zavaró hogy mindháromnak rózsaszín a haja ^^' Nyuun/lucyn kívül nem tudom melyik melyik ×D
Nálam Gokkun Avatár és aláírás - Page 5 729914
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 8:25

Egyszer Koffeey-el ki akartunk cs*szni kis tesónkkal, (nem a most születettel, hanem a "mostohakistesónkkal" vagy hogy is mondjam) apánknál voltunk, és elindítottuk az Elfen Lied-ot. Odajött hogy ő nézi, mi mondjuk neki hogy ne nézze, van benne félelmetes dolog. Avatár és aláírás - Page 5 102733 De nem ő nézni akarja... Mert hogy ő a Pókembert is végignézte ˇˇ
Jó' van elkezdjük nézni első öt percben felrobban az ember, s*gge, lerepül a feje, és ő kirohan a szobából. XXD De ez még nem elég szól apánknak hogy szóljon ránk hogy mi milyen csúnyaságot nézünk. XD Persze apánk nem cs*szet le érte, de ez azért poén. Avatár és aláírás - Page 5 84382
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 12:59

A Pókember az Elfen Lied ellen? WTF! xDD
Kb mitha vki azért akarná megnézni a School Days,mert látta a High School Musicalt Avatár és aláírás - Page 5 2097129697
Am nálasm is nemsokára várható aláírás,vagy avi váltás.Annyit elárulok.h Hungary-chan lessz Avatár és aláírás - Page 5 491550
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 13:28

Hát szerinte a Pókember a legfélelmetesebb film. ˇˇ Mindig dicsekedik hogy ő végig merte nézni. :D

Ki az a Hungary-chan? Avatár és aláírás - Page 5 763995
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 13:48

Az jó volt XXD Mondom neki hogy ne nézze, menjen ki mert szellemek vannak benne meg ijesztő, de neeeeem XD Azt a fejet látni kellett volna neki, amikor az első fej szétrobbant XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 5 Icon_minitime

Avatár és aláírás
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Avatár és aláírás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: