| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Feb. - 10:51 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Feb. - 14:10 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Feb. - 16:43 | |
| Mondtam én hogy tetkó az! Dicsérjetek meg! | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Feb. - 21:57 | |
| Ügyes vagy hö' :^^: De jó, köszi KoffeeyXD Nekem nem volt meg ilyen nagyban, csak kis aviméretbenXD Meg a te avid is egyre jobban tetszik... változtattál rajta ugye?XD Vagy csak vaksi vagyok? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 7:50 | |
| Rakott rá feliratot, meg csillagot! | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 11:42 | |
| Eddig is volt rajta felirat XD Csak változtattam rajta, meg a kép is más szögből van XD (a másik oldalon van hely) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 14:13 | |
| Biztos? Én csak a fakó csöpségre emlékeztem. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 14:22 | |
| Köhömm... Ha egyszer mondom, akkor úgy is van XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 14:36 | |
| Most csináltad valld be! :béna: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 17:05 | |
| Létrehozva: 2010. január 31 :ó.te: XXD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 17:21 | |
| Megbuheráltad a képet mi?! Pho-pho-pho.. photoshop! Megismereem! Tudom én... :D | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:19 | |
| xD Izé vki segítene?xD *vakarja a szőke fejit*xD Van izém...xD Hogyhíjjákom!xD ÁHÁ! Aláírásom, de ez a köcs*g izé nem jeleníti megxD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:31 | |
| Ööö... Nem tom, én se látom. Próbáld meg megint berakni. Tudod a profilodban. | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:41 | |
| Dehát én próbálkozok.... Ez nehezebb mint a szülés..... HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>< | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:44 | |
| Profil -> Beállítások És ott ott van valahol hogy Mindig csatolja az aláírásomat, azt pipáld ki ^^ | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:45 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:48 | |
| Nömö ^^ Am annyi sz*rság van ott XD Ilyen olyan kód, mindenféle értesítés ki/bekapcs... nem szeretem azt a panelt XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 19:50 | |
| Én mweg nem tom kezelni...xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| |
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Feb. - 22:25 | |
| Nekem ezek szerencsére már be voltak állítva Különben tényleg bonyolultXD Kis Elfen Lied:D Most volt a tévében és kedvet kaptam hozzá. Olyan régen láttam már:S | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 5 Feb. - 8:25 | |
| Egyszer Koffeey-el ki akartunk cs*szni kis tesónkkal, (nem a most születettel, hanem a "mostohakistesónkkal" vagy hogy is mondjam) apánknál voltunk, és elindítottuk az Elfen Lied-ot. Odajött hogy ő nézi, mi mondjuk neki hogy ne nézze, van benne félelmetes dolog. De nem ő nézni akarja... Mert hogy ő a Pókembert is végignézte ˇˇ Jó' van elkezdjük nézni első öt percben felrobban az ember, s*gge, lerepül a feje, és ő kirohan a szobából. XXD De ez még nem elég szól apánknak hogy szóljon ránk hogy mi milyen csúnyaságot nézünk. XD Persze apánk nem cs*szet le érte, de ez azért poén. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 5 Feb. - 12:59 | |
| A Pókember az Elfen Lied ellen? WTF! xDD Kb mitha vki azért akarná megnézni a School Days,mert látta a High School Musicalt Am nálasm is nemsokára várható aláírás,vagy avi váltás.Annyit elárulok.h Hungary-chan lessz |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 5 Feb. - 13:28 | |
| Hát szerinte a Pókember a legfélelmetesebb film. ˇˇ Mindig dicsekedik hogy ő végig merte nézni. :D Ki az a Hungary-chan? | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 5 Feb. - 13:48 | |
| Az jó volt XXD Mondom neki hogy ne nézze, menjen ki mert szellemek vannak benne meg ijesztő, de neeeeem XD Azt a fejet látni kellett volna neki, amikor az első fej szétrobbant XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
|
| |
| Avatár és aláírás | |
|