꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Avatár és aláírás Pént. 27 Nov. - 22:44 | |
| Nnnnna, mert Shanna olyan szépen kérte xD És mert épp frissítettem avatárt is meg aláírást is......Szóval ide jöhet minden hozzáfűznivaló az új/régi avatárról és aláírásról, hogy miért jó meg satöbbi :D Vagy kérni is lehet esetleg avatár készítését... én pölö vállalok XXD (Felhasználónevet rá, sötétíteni, világosítani, kicsinyíteni, levágni, stb) Most rákattantam a cuccaim feliratozására :3 Az avin a BANG kicsit úgy néz ki mintha párás üvegre írta volna rá, nem? (Nekem igen XD) Homályosítottam rajta, főleg ott a keze körül és az ujja is pont ott van xD A GIFet nem én csináltam, de zabálnivaló | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 27 Nov. - 23:18 | |
| Milyen programmal csináltad, sima photoshop vagy after effect?? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 10:21 | |
| Háátööö.. Picnik Egy csomó mindent lehet vele (: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 12:46 | |
| én photosoppal olyat tok csinálni hogy ráfujtak volna engem a falra |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 20:55 | |
| Nagyszzerű mi meg ezeket tanuljuk kezelni mert animátor leszek aztán csomó mindenhez érteni kell az adobe after effect a legjobb progi csak kicsit drága.... 400.000 Ft | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 23:28 | |
| ŐŐŐ nem ... az ilyen programok mind drágák.. sajnos :^^: ezekkel mindenféle fény vizuális effekteket lehet berakni meg videót készíteni Mondjuk beírtok mittom én youtube-ba azt hogy Real Chidori akkor valamiek vidiben after effectel csinálták a chidorit de például a lézerkardot is ezzel csinálták XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 23:38 | |
| Ami volt a Webcsillag születikben is? Az jó :) De gondolom elég bonyolult... olyan jó neked :D Úgy értem, hogy tanulsz animációt, én is olyan szívesen megtanultam volna. De én béna vagyok hozzá ×D | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 23:44 | |
| Hát igen elég nehéz Most pedig ebben a pillanatban olvasom a storyboard készítésnek az alapjait | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 28 Nov. - 23:52 | |
| Jah elég fura hogy idén vesszük az elméletet tavaly meg mozgás dinamikát meg ilyeneket csináltunk XDXD :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 29 Nov. - 0:06 | |
| Jah hát végül is érthető am sztem lehet nem ezzel kéne megtölteni a topicot XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 29 Nov. - 0:14 | |
| Nem XD :^^: ezt úgy szedtem XD de sajnos most mennem kell XD álmos vagyok na szia jó éjt szia szia :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 29 Nov. - 0:19 | |
| De tudnál ilyeneket, nem? :D Oké, szia, aludj jól :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 14 Dec. - 18:39 | |
| Mér olyan jó az a D-Grey Man?! Olyan béna az az 5 perc amit láttam! Tobi, az aláírásod... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 16 Dec. - 18:24 | |
| Lehet hogy pont a legrosszabb 5 percet láttad a sorozat 103x25 percéből xD De én még annyit se láttam szóval nem tudok nyilatkozni ^^' Ééééés új avi Ami már tegnap is megvolt csak ma pakoltam rá cuccost xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 16 Dec. - 19:48 | |
| Dei(azaz Koffey xD) az új avatarod nagyon kawaii Am az aláírásodból a szöveg még mindig a Bad Romance-ból van,ugye ?xD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 16 Dec. - 22:34 | |
| Köszi :^^: Aha, abból (: Nem tudom miért, az a mozdulat nekem mindig azt a számot juttatja eszembe xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 17 Dec. - 13:45 | |
| Köszönöm xD Szerintem egy ideig nem fogom, ezt most én is szeretem <3 Nekem tetszik, jobb mint az előző :Đ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 21 Dec. - 21:15 | |
| Hát ilyet, senki se beszél itt Új ali megint :> TobiDei ezúttal Kis cukik xD Úgy szeretem ezt a képet (: A fenti szöveg pedig a Dreher reklám zenéjéből van XD Ja és... Saso, ez az ali... XXD Ez kész, no comment XD Meg az avid is XD *poke* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 22 Dec. - 22:35 | |
| Ezen meghaltam, nagyon nagyon jó ×D De a te alidon is Koffeey, az is nagyon tetszik a felirattal meg mindennel :D Én is váltottam aláírást :) Kid meg a csajok elég régóta voltak már kint, Sakura meg olyan régen kapott helyet bárhol is :) És egy kis Lady Gaga hozzá ^^ (Kattintós a kép ;D) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|