꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Avatár és aláírás

Go down 
+7
Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Avatár és aláírás - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 11:57

Váltottál látom :D Tök jó Avatár és aláírás - Page 3 613170 Saegiru az, vagy csak egy srác? ×D Mert én Sae-kunnak látom, csak azért kérdezem :)
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 17:39

Végülis ő :D XD Neked meg Lady Gaga (:
http://koffeey.deviantart.com
Kisame
*
*
Kisame

Neme : Férfi

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 21:39

Jó az avitok szerintem én is cserélek hamarosan Avatár és aláírás - Page 3 918146 És szerintem a nyár a lehgjobb meg a tavasz mert tavasszal van a születésnapom és mert eltok menni szünetbe mindig lan partyra mint pl ma suli után GTA 4 meg CoD 6 Áhhh fde jó volt de nyáron minden nap Avatár és aláírás - Page 3 580731
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 21:48

Pedig ez az avid nagyon jó Avatár és aláírás - Page 3 196731
Most én is várom a nyarat... túl leszek már az érettségin, meg kialudhatom végre magamat XD

És arculatváltás megint xD Az avi még változhat ma, még válogatok, az aláírás (remélhetőleg) tartós marad :^^:
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 16 Jan. - 20:06

De cukii Avatár és aláírás - Page 3 468935 Akarok egy olyan cicát Avatár és aláírás - Page 3 613170 (A nagyobbikat ;))
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeVas. 17 Jan. - 23:29

Összefoglalva nekem mindenki képrepertoárja nagyon tetszik XD Lady Gaga böki kicsit a szememet, de még ő is belefér. Nem utálom olyan vészesen ;} Meg az aláírás kompenzálja a dolgot, szeretem Roisin Murphy-t.
Koffeey, az aláírásodat nagyon el akarom lopni Avatár és aláírás - Page 3 752584 Egy ideje nagyon cicás lettem (ld: avatár XD) De megbeszéltem magammal hogy Mitchell és Annie is elég jól mutatnak ˇˇ Megpróbálom megtartani őket. De azért lementettem a tiedet is. Hátha majd neked már nem kell és akkor majd megkérdezem hogy használhatom-e. (Most még nem kérdeztem meg XD)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 8:11

Akkor még nem is válaszolok xD
Jól mutat Annie és Mitchell úgyhogy hagyd csak őket ott :D Ez olyan aranyos jelenet volt (:

És a megjegyzésedet is XD Az milyen igaz...
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeHétf. 18 Jan. - 20:57

Nem lesz ott Lady Gaga olyan sokáig, ne aggódj ×D Már tervezem a leváltását :p
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 13:37

Pedig látni a bugyiját! Avatár és aláírás - Page 3 360656 XD

Nekem meg új avim van. Dr. House! Avatár és aláírás - Page 3 491550
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 14:16

De loool ×D Háúsz :3
Én is leváltottam Gagát ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 14:23

Jól néz ki. :D Ilyen disco fíling. XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:56

Nekem nagyon tetszik Avatár és aláírás - Page 3 752584 Én is akartam gif képeket avinak, de mind túl nagy, sokkal nagyobb mint 64 kb T^T Az hogyhogy nem? XD
De azért váltottam... nem mozog, de aranyos :D És talán tovább bírja majd egy hétnél XD

...:::**:::...
Ja ésss, Shanna bocsi, de nem olyan alit csináltam amilyet kértél Avatár és aláírás - Page 3 102733 Nem tudtam a képre rárakni rendesen azt az idézetet amit küldtél úgy hogy jól nézzen ki, szóval gondoltam leváltom, csináltam neked egy Gokuderásat (: Teljesen más kategória, de azért remélem tetszik XD (Csak nem utáltad tán meg Gokkunt Avatár és aláírás - Page 3 816374) Nekem spec jobban tetszik Avatár és aláírás - Page 3 613170 Ha nem kéred, kiteszem én XXD
https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/t69q35.jpg
Avatár és aláírás - Page 3 T69q35

Itt van a másik is, ha mégis inkább ez kell ^^ Csak hát lent kevés a hely... >~<
http://i48.tinypic.com/29fa0w9.jp
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 22:04

Nanaaa:D Végre XD De meg akartam már kérdezni hogy melyik animében van ő. Csak a nevét se tudtam pontosan, meg hirtelen képet se tudtam hozni. Mert cuki Avatár és aláírás - Page 3 514184
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 13:11

Juujj Avatár és aláírás - Page 3 196731 Köszönömszépen! Avatár és aláírás - Page 3 469533 Hát hogy utáltam volna meg, buta? :D De jóó, sokkal jobb ötlet mint amit küldtem ×D Ki is teszem gyorsan :3

A Katekyo Hitman Reborn-ban van ^^ Amit régóta nem néztem már és be kell pótolnom a lemaradást Avatár és aláírás - Page 3 568190 Nagyon jó anime, eredetileg shounen mondjuk, de én imádom :) Anime topikban bővebben :p
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 17:19

Örülök hogy tetszik :^^:

Eeegy kérdés... böki valaki szemét ez a kép?
Avatár és aláírás - Page 3 11u86zk

Csak mert aláírásnak szántam, de hááát... kicsit yaoi-s és ha zavar valakit akkor nem biggyesztem ki, hogy minden hsz-em alatt azt lássa még az is akinek nem tetszik ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 18:42

ÁÁááh! NE! Csak őket ne! Avatár és aláírás - Page 3 775863 Sok régi ROSSZ emlék! Nem akarom! Avatár és aláírás - Page 3 483323 Ha csak meglátom őket... és eszembe jut amikor... D:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 20:22

Nossööö senki sem kényszerített hogy nézd végig ˇˇ A sok rossz emléket magadnak okoztad XD
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 20:44

szerintem nem zavaró kép mondjuk a feliratot nem értem mivel nem vagyok egy perfekt angolos Avatár és aláírás - Page 3 48616 mondjuk dinónak biztos más élményei vannak ezzel a képpel kapcsolatban Avatár és aláírás - Page 3 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 12:35

Igen! Borzalmas! Fekszik, csókol, ágyékba harap, és kitágul! Ááááh, kitágul! Avatár és aláírás - Page 3 775863

Nem jó... Avatár és aláírás - Page 3 568190
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 20:19

Nekem a képpel magával nincs gondom, még a szöveg is oké, de ha a folytatása az amit Dínósbácsi mond, akkor lehet hogy zavarXD Mondjuk az nincs rajta a képen. Szóval felőlem kiteheted ha még mindig gondolkozol rajta.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 20:55

Hát, ha látni akarod (amit nem hiszem) a BORZALMAS folytatást, akkor menj a http://starfightercomic.com -ra. De ne menj! D: Nehogy!
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 23:21

Jóóólvan jólvan, nem az lett ˇˇ Csak hogy te boldog legyél ˇ,ˇ
Mondjuk ez még közelebb van a yaoi-hoz első ránézésre XD De ők tesók, nem kell rosszra gondolni. (Ha zavar valakit, akkor szóljon és kiveszem különben XD Nyugodtan ^^)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 12:45

Áh, jó. Ezzel nincs baj, mert nem ismerem a folytatást. XD Akármi is legyen az. Lehet hogy csak testvérek, de lehet hogy túlságosan is "összemelegednek" néha! Avatár és aláírás - Page 3 775863 (szó szerint "összemelegednek" XD)

Na de a lényeg, hogy ez maradhat. Avatár és aláírás - Page 3 638604
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 16:16

Tőlem nyugodtan tehettek ki yaoit :^^: Engem ugyan nem zavar xD
(A régi aláírásom is az volt Avatár és aláírás - Page 3 191601 Igen,az a szőke fiú volt xDBocsi,h csak most szólok Avatár és aláírás - Page 3 297463 )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitimeVas. 24 Jan. - 17:04

Én már arra nem emlékszem. XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 3 Icon_minitime

Avatár és aláírás
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Avatár és aláírás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: