꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 14 Jan. - 17:39 | |
| Végülis ő :D XD Neked meg Lady Gaga (: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 14 Jan. - 21:39 | |
| Jó az avitok szerintem én is cserélek hamarosan És szerintem a nyár a lehgjobb meg a tavasz mert tavasszal van a születésnapom és mert eltok menni szünetbe mindig lan partyra mint pl ma suli után GTA 4 meg CoD 6 Áhhh fde jó volt de nyáron minden nap | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 14 Jan. - 21:48 | |
| Pedig ez az avid nagyon jó Most én is várom a nyarat... túl leszek már az érettségin, meg kialudhatom végre magamat XD És arculatváltás megint xD Az avi még változhat ma, még válogatok, az aláírás (remélhetőleg) tartós marad :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 17 Jan. - 23:29 | |
| Összefoglalva nekem mindenki képrepertoárja nagyon tetszik XD Lady Gaga böki kicsit a szememet, de még ő is belefér. Nem utálom olyan vészesen ;} Meg az aláírás kompenzálja a dolgot, szeretem Roisin Murphy-t. Koffeey, az aláírásodat nagyon el akarom lopni Egy ideje nagyon cicás lettem (ld: avatár XD) De megbeszéltem magammal hogy Mitchell és Annie is elég jól mutatnak ˇˇ Megpróbálom megtartani őket. De azért lementettem a tiedet is. Hátha majd neked már nem kell és akkor majd megkérdezem hogy használhatom-e. (Most még nem kérdeztem meg XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 18 Jan. - 8:11 | |
| Akkor még nem is válaszolok xD Jól mutat Annie és Mitchell úgyhogy hagyd csak őket ott :D Ez olyan aranyos jelenet volt (:
És a megjegyzésedet is XD Az milyen igaz... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 18 Jan. - 20:57 | |
| Nem lesz ott Lady Gaga olyan sokáig, ne aggódj ×D Már tervezem a leváltását :p | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 19 Jan. - 13:37 | |
| Pedig látni a bugyiját! XD Nekem meg új avim van. Dr. House! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 19 Jan. - 14:16 | |
| De loool ×D Háúsz :3 Én is leváltottam Gagát ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 19 Jan. - 14:23 | |
| Jól néz ki. :D Ilyen disco fíling. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 20 Jan. - 16:56 | |
| Nekem nagyon tetszik Én is akartam gif képeket avinak, de mind túl nagy, sokkal nagyobb mint 64 kb T^T Az hogyhogy nem? XD De azért váltottam... nem mozog, de aranyos :D És talán tovább bírja majd egy hétnél XD ...:::**:::... Ja ésss, Shanna bocsi, de nem olyan alit csináltam amilyet kértél Nem tudtam a képre rárakni rendesen azt az idézetet amit küldtél úgy hogy jól nézzen ki, szóval gondoltam leváltom, csináltam neked egy Gokuderásat (: Teljesen más kategória, de azért remélem tetszik XD (Csak nem utáltad tán meg Gokkunt ) Nekem spec jobban tetszik Ha nem kéred, kiteszem én XXDhttps://2img.net/h/oi47.tinypic.com/t69q35.jpgItt van a másik is, ha mégis inkább ez kell ^^ Csak hát lent kevés a hely... >~< http://i48.tinypic.com/29fa0w9.jp | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 20 Jan. - 22:04 | |
| Nanaaa:D Végre XD De meg akartam már kérdezni hogy melyik animében van ő. Csak a nevét se tudtam pontosan, meg hirtelen képet se tudtam hozni. Mert cuki | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Jan. - 13:11 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Jan. - 17:19 | |
| Örülök hogy tetszik :^^: Eeegy kérdés... böki valaki szemét ez a kép? Csak mert aláírásnak szántam, de hááát... kicsit yaoi-s és ha zavar valakit akkor nem biggyesztem ki, hogy minden hsz-em alatt azt lássa még az is akinek nem tetszik ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Jan. - 18:42 | |
| ÁÁááh! NE! Csak őket ne! Sok régi ROSSZ emlék! Nem akarom! Ha csak meglátom őket... és eszembe jut amikor... D: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Jan. - 20:22 | |
| Nossööö senki sem kényszerített hogy nézd végig ˇˇ A sok rossz emléket magadnak okoztad XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Jan. - 20:44 | |
| szerintem nem zavaró kép mondjuk a feliratot nem értem mivel nem vagyok egy perfekt angolos mondjuk dinónak biztos más élményei vannak ezzel a képpel kapcsolatban | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 22 Jan. - 12:35 | |
| Igen! Borzalmas! Fekszik, csókol, ágyékba harap, és kitágul! Ááááh, kitágul! Nem jó... | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 22 Jan. - 20:19 | |
| Nekem a képpel magával nincs gondom, még a szöveg is oké, de ha a folytatása az amit Dínósbácsi mond, akkor lehet hogy zavarXD Mondjuk az nincs rajta a képen. Szóval felőlem kiteheted ha még mindig gondolkozol rajta. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 23 Jan. - 20:55 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 23 Jan. - 23:21 | |
| Jóóólvan jólvan, nem az lett ˇˇ Csak hogy te boldog legyél ˇ,ˇ Mondjuk ez még közelebb van a yaoi-hoz első ránézésre XD De ők tesók, nem kell rosszra gondolni. (Ha zavar valakit, akkor szóljon és kiveszem különben XD Nyugodtan ^^) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Jan. - 12:45 | |
| Áh, jó. Ezzel nincs baj, mert nem ismerem a folytatást. XD Akármi is legyen az. Lehet hogy csak testvérek, de lehet hogy túlságosan is "összemelegednek" néha! (szó szerint "összemelegednek" XD) Na de a lényeg, hogy ez maradhat. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Jan. - 16:16 | |
| Tőlem nyugodtan tehettek ki yaoit :^^: Engem ugyan nem zavar xD (A régi aláírásom is az volt Igen,az a szőke fiú volt xDBocsi,h csak most szólok ) |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Jan. - 17:04 | |
| Én már arra nem emlékszem. XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|