꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 15 Márc. - 16:02 | |
| Egy kis profilváltozás :P | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 15 Márc. - 16:05 | |
| Tök jó lett, mindkettő nagyon tetszik *3* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 15 Márc. - 16:18 | |
| Lúdbőrözik az ember háta, ha nézi mikozben a Godfather Waltz zenéjét hallgatja ;) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 15 Márc. - 16:22 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 15 Márc. - 20:59 | |
| Nekem főleg az alid tetszik, de az avi is nagyon jó ;D Hát nálam... pár napja történt ugyan, de aviváltás volt ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 16 Márc. - 15:39 | |
| Ez a legeeslegelső Koru-s képed! :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 18 Márc. - 15:36 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 18 Márc. - 15:37 | |
| Ehh, nekem meg le kéne már váltani ezt az aláírást Óh, csináljak tán egy Haruhisat? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 18 Márc. - 15:43 | |
| De én úgy szeretem nézni a mostanin *perverzperverz* Koru testét ...X'''D *megy és meghal* Főleg a lábát :3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 30 Márc. - 9:10 | |
| - Shanna írta:
- If you wanna f*ck me I won't say no~ 8D
Ezen a soron annyit röhögtem XX'D Hallgattam a zenét átfestés közben (ahogy parancsoltad >} XD), és csak néztem, vissza is tekertem hogy jól hallottam-e XXXD Meg a "Show me yours, I'll show you mine"... xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 30 Márc. - 11:04 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|