꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Avatár és aláírás

Go down 
+7
Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Avatár és aláírás - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 9:50

Hol a megjegyzésem, haver? Avatár és aláírás - Page 21 120865 XD
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:38

Haver,hol a megjegyzésed? xD
Nemtom mi olyan vicces :/ Légyszi frissitsd fel a memoriánkat :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:47

Hol a memóriánk haver? Avatár és aláírás - Page 21 120865
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:58

Haver, hol a memóriánk? xD
Ez egy incuri pincurit OFF! Na Várom SHanna válaszát :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 12:26

Hol itt az OFF, haver? Avatár és aláírás - Page 21 120865 XXD
Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem változtatja az aláírását? XD
Így nem OFF Avatár és aláírás - Page 21 224699
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 13:15

Ugytünik,haladni kell a korral :D De ez a legjobb,ha egy ami tetszik,az van kint,ami nekem tetszik azt nem tom egy aláírásba bezsúfolni XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 18:44

Nekem is az a baj, hogy mindig megtetszik egy és azt imádom, hú, megy aláírásba... aztán ugyanígy megtetszik egy másik =_=
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 21:59

Avatár és aláírás - Page 21 Jensenfacepalmtalulabab Boccserka, tényleg a megjegyzésedre gondoltam Avatár és aláírás - Page 21 133235

A Csevegőben ti látjátok az aláírásomat a legutóbbi hozzászólásomnál? o.o Mert én nem... előnézetbe sem... pedig profilban ott van, meg itt is látom, csak ott nem Avatár és aláírás - Page 21 4422
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 9:13

Én sem látom Avatár és aláírás - Page 21 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 10:41

hát én sem Avatár és aláírás - Page 21 48616
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 10:58

hát akkor már összesen öhh..... Avatár és aláírás - Page 21 534553 sokan vagyunk Avatár és aláírás - Page 21 727326 XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 14:26

Oké, te meg azonnal kicsinyíts az avatárodon Avatár és aláírás - Page 21 102733 Túl nagy Avatár és aláírás - Page 21 568962
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 16:35

Örülök,hogy végre írtál barátom,de az avatarod orbitálisan nagy Avatár és aláírás - Page 21 102733
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 19:42

okké ezze meg is vok gyerekek xD és miujság van azóta látom változtak a dolgok mióta nem voltam xD Avatár és aláírás - Page 21 102733 Avatár és aláírás - Page 21 102733 Avatár és aláírás - Page 21 309624
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 20:47

Mióta nem voltál? Avatár és aláírás - Page 21 763995 Há' nem is voltál még fent regisztrációd óta Avatár és aláírás - Page 21 612322 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 21:27

hát nem csak itt voltam voltam az előző oldin is :P Avatár és aláírás - Page 21 48616 Avatár és aláírás - Page 21 48616
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 21:35

OFF!!!! Gyerekek!! FOlytassuk a Csevegőben,vagy a Cseviben :)
Témánál maradva jó az avatárod Sasuke 000 :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 21:37

am köcce xD majd ha lesz kedvem akk a mil logónkat rakom ki csak most ehez volt kedvem xD me ez faja xD :^^: :pacsit!: :pacsit!:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 21:46

A lényeg rajta van :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 21:49

jaja de akk is szívás baasszus xD edzőm azé aláz minket mint atom a csavart szallerjaival xDXD Avatár és aláírás - Page 21 102733 Avatár és aláírás - Page 21 102733 Avatár és aláírás - Page 21 4422
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 22:14

Csevi or Csevegő !!!
Jó az aláírásod is :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 9:45

am köcce hajrá magyarok :D:D Avatár és aláírás - Page 21 580731 Avatár és aláírás - Page 21 580731 Avatár és aláírás - Page 21 580731
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 15:02

Kevesebb OFF, soookkal sokkal kevesebb OFF léccke :^^:
Az avatárod nekem is tetszik ^^
Az aláírásodban is bejön a kép, szövegestől viszont szerintem elég hosszú. Nem vészesen, de azért kicsit túl hosszú Avatár és aláírás - Page 21 534553 Szerintem vagy rövidítsd le a szöveget, vagy szerkeszd kissebre vagy valami... ^^'
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 21:23

Először azt hittem hogy a szöveg az aláírásodban ebből a számból van: https://www.youtube.com/watch?v=wqFx8LLDFAI
De aztán rájöttem hogy nem az a szöveg :P

A képen pedig kicsinyítettem neked, így nem lesz nagy ^^
Avatár és aláírás - Page 21 28tgj6q
https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/28tgj6q.jpg (<- direkt link)

Jahh, és... váltottam megint :3
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 21:30

am köcce a segítséget de am ezt a számot még én se találtam + youtubon csak énekelni szoktuk xD am faxa az aláírásod :D :^^:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 21 Icon_minitime

Avatár és aláírás
Vissza az elejére 
21 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Avatár és aláírás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: