꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 11 Júl. - 21:42 | |
| Jútúbon nehéz is megtalálni xD Főleg hogy nekem régebben le volt töltve de a címét nem tudtam... azt a szenvedést mire megtaláltam... na de mindegy, ez nem ide való xD Köszi ^^ Sajjjáát X'D Kíváncsi leszek meddig fogja bírni >_> Szerk.:LOOLL, talán rekordot döntött, mint a legkevesebb időt kint töltött aláíráskép X'D Kb egy órát volt kint xD Különben ez a szegény volt az: https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/2qc00lw.jpg^^' xD De olyan cuki ez a kép, muszáj volt kihoznom belőle valamit X3 Saegiru hamar megvolt, de a másikon sokat gondolkoztam hogy ki legyen... végülis Koru lett :D Kicsi Koru :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 12 Júl. - 17:43 | |
| Jah,naon jó lett az uj avid sasuke,és Koffeey aláírás is tetszik,nem hiszem,hogy 1 hétnél tovább fogja bírni De drukkolok neki,mert tényleg jól sikerult (Y) :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 12 Júl. - 17:56 | |
| OFF: :P Tobi, mi az a (Y)? OFF-ótam! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 12 Júl. - 17:57 | |
| Sorry az OFF-ért. KAKUZU A HIBÁS! X'D Hát ez,tod a hüvelykujj felfelé: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 12 Júl. - 18:00 | |
| Hüvelykujj? Inkább nyuszifül, vagy ölni képes hegyes mellek, vagy tündérszárnyak XD Oké, nem OFF-olok többet XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 12 Júl. - 18:07 | |
| Na megváloztattam az aláírásomat XD Remélem jó lett,Mivel nagy haverom,ezért irtam kicsit róla :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 14 Júl. - 15:09 | |
| Az enyém sosem fog változni Főleg mivel minden zenére vagy dallamnak nevezhető zajra tökéletesen illik | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 15 Júl. - 13:00 | |
| - DJ Tobi írta:
- ...nem hiszem,hogy 1 hétnél tovább fogja bírni De drukkolok neki,mert tényleg jól sikerult (Y) :D
Naa, a Saegirus is sokáig bírta, az a bordó xD (Vagy csak nekem tűnt soknak... ^^") De már nem sok van vasárnapig, akkor lesz egy hetes, és még nincs új jelölt xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 15 Júl. - 20:24 | |
| akk közel a cél XD Hajrá!!!! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 15 Júl. - 21:28 | |
| Különben az avatárom is mióta ugyanaz már :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 15 Júl. - 21:41 | |
| Igen-igen,észrevettem.úgytűnik,hogy kifogytál az avikbol és az alikbol XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 15 Júl. - 22:36 | |
| Fura... felismerem hogy Sakura, de mégsem emlékeztet rá :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Júl. - 17:14 | |
| Jah,tényleg nem hasonlít,pedig felismerhető :/ Talán túl melege van xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Júl. - 17:34 | |
| Talán a haja teszi | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Júl. - 18:44 | |
| Az is lehet | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Júl. - 19:39 | |
| Szerintem meg emlékeztet rá xD Tényleg más kicsit, de szerintem Sakurás | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Júl. - 20:52 | |
| Engem valaki egészen másra emlékeztet, de nem tudom kire | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Júl. - 12:39 | |
| Jelentem Dínó avija megváltozott Aaaaa rééémiiisztőőő Yamato-taicho!! X'D Rajta röhögtünk egész délelőtt~ :tra-la-la: Szóval megérdemli a dicsőséget xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Júl. - 13:34 | |
| Jó, de ezt miért nem jelenthettem be én? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Júl. - 16:36 | |
| Mert én csináltam és én állítottam be neked xD Enyém is új :3 De... nem tudom megtartom-e vagy visszarakom a régit És Tobi, bevált a jóslatod xD Úgy néz ki új aláírásom lesz xD Mondjuk attól függ sikerülni fog-e úgy mint ahogy elképzeltem XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Júl. - 17:12 | |
| Sai... A péniszkedvelő, b*zigyerek... :ohshit: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 18 Júl. - 22:18 | |
| Hát Tobi jóslata beigazolódott, egy hetet bírtak a chibik xD Most se unom még őket mert aranyosak, de ezt az aláírást már nagyon meg akartam csinálni és most már vagy fél órája rakosgattam össze xD (Eddig ez volt a hátterem, de most azt is leváltottam ezért jöttek ide XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 18 Júl. - 22:22 | |
| Ejhaaa,asszem akkor jó vok XD Na de mind1,mivel én is váltottam xD Beleraktam azt, amit szeretek :P | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|