꧁ Otthon vagy ꧂
Avatár és aláírás
+7 Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:00 Az gáz, ha a rím ugyanúgy 'ért'?
Arra van egy megfelelő mondatom xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:01
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:02 Nem baj XD Hát az úgy nem a legjobb rím. Nem tudom hogy is hívják, amikor ugyan az a rím XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:07 Jó, akkor fogom magam és a másik sorra írok rímet
Na?
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:08
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:09 Kész
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:11 Hááát...
Inkább vissza az angolt XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:12 Igen, ja... magyarul tiszta... máshogy hangzik XXXXD Pedig a jelentése ugyanaz, figyeltem rá
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:20 Amúgy Itának is új avatárja van
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:36 Aha, röhögtem is rajta xD Szeressem azt a hiénát az Ojoszjánykijájban :3 Szerk.: Világosítottam Sakkun színén az avatáromban XD Olyan... túl... barackszíne volt XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:38 Olyan Aladdin színe van XXD Vagy legalább is nekem arra emlékeztet így a kép XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:41 Eddig nem, de most már Aladdinra emlékeztet X'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:43 =_= Túl kreol lett a bőrszíne :imdead: Na nem baj, már kifolyna a szemem ha most nekiesnék xD Ha másnak is túl arab, akkor holnap világosítok rajta, mert ő hamvas barack ˇ,ˇ Nem olyan életteli, egészséges barack mint amilyen volt, hanem hamvas XD Szóval? Túl kreol színe van?
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 23 Aug. - 23:45 Mi az a kreol? O,= Aladdin oszt' kész! XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 11:01 Kreol? Az Aladdin-szín X'D A tejeskávé... arabszín... amit egyébként szeretek, de Sae nem arabˇ,ˇ Világosítottam rajta.. így jobb? xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:21 Nekem még mindig XD Szerintem ezek után arra is fog emlékeztetni mindig
XD
Új avi! :D
Simple Jack!
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:26 XXXXXXXXXX'''''''D *ennyi* Valahogy annyira illik a képbe xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:27 VIDEO Jámbor Jack...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:50 Ja, az elején azt hittem az enyémről beszélsz, de aztán rájöttem hogy Koffeey-éről X'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:53 A tied is tetszik nagyon, csak elfelejtettem mondani ×D Boboboboboboldoggá tesz ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 24 Aug. - 22:54 Igen, engem is bobobobobobboldoggá tesz az aaaavatárom XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 26 Aug. - 22:06 Jujuuuuj, Tobinak új avija vaaan
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 26 Aug. - 22:08 Jé, tényleg!
Észre se vettem
XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Avatár és aláírás
Avatár és aláírás
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.