Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 23 Május - 18:44
"Eh--eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh-eh stop telephoning meeee-eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh" Annyira fejberagadós X3 Am jó lett :D És ki gondolta volna, mi? Jake már jó régóta béreli magának azt a helyet ^^
Éééééééééééééés új aláírás X3 Chibigiru :DDD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 23 Május - 19:17
Tiszta Saegiru :D Jó lett :)
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 24 Május - 8:36
Ezt a Chibigiru-t úgy képzelem el hogy ezzel a fejjel megy egy nagyváros utcáin, és mindenkit próbál fellökni, de a végén ő dől fel XD Aztán mégerősebben lök, és mégerősebben esik el... X'D
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 26 Május - 9:30
Kis cuki Chibigiru És tetszik ez a mostani Saegiru is, mert eddig ugye az a rózsaszín kabátkás volt általában :D Őt is imádom, de ez a mostani is jól mutat ott Na meg Gokkun
És bár nem is néztem régóta egy részt sem, de hogy most szóba jött, eluralkodott a KRH láz rajtam, szóval... látjátok
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 26 Május - 14:38
Nagyon tetszik az alid :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 26 Május - 15:58
Ali váltás...Az PolandxHungary kép nagyon régóta volt kinn, főleg úgy, h nem is szeretem nagyon azt a párt ( A lengyel-magyar barátsággal nincsen semmi bajom, sőt büszke is vagyok rá, de Feliks túl lányos Erszébethez. ) De most...Kolkolkol Hinata. Elég bénán van összehozva...De hát mit tehetnék?Nem tudok animációt csinálni, a gépen rajzolni, mert a tablet hol alig fog, hol meg úgy is rajzol, h ne m is tartom rajta. A sima rakjzhoz pedig nem jó a szkenner... T_T xDDD Furcsa pár, de sztem ez jól áll(na) neki. xDDD A dalszövegen még gondolkozom... Dokuro-chan Ending 2. :pacsit!:
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 27 Május - 11:26
Mi a Kolkolkol?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 28 Május - 10:57
A Kolkolkol Russia egyik legerősebb megfélemlétési fegyvere
Elég bizarr... ( Még Garaahoz is... xDDD ) Am kivettem Hinát az aláírásból, szörnyen nézett ki ott. xDDD De a kolkolkol bentmaradt. ^^ És Whispers in the dark dalszövegrészlet. *-*
Hát Jake, köszönöm az együttműködésedet és nagyon szerettelek odakint, de Gokudera-kun legyőzött :^^: Bocsi Jake. De nem felejtelek el és még lehet hogy vissza fogsz térni ^^ *gügyörészik a Jake-iconnak a mappában*