꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 1 Jún. - 15:52 | |
| Engem nem emlékeztet Gokuderára az a Gokudera az avidban Shanna XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 3 Jún. - 13:37 | |
| Hát ha GokuTSuna yaoi lett volna az életemből... Akkor a világ megsemmisült volna... (Nem tom miért, de azért meg... XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 4 Jún. - 18:56 | |
| Saso és Dei, visszatért Saso és Dei | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 6 Jún. - 0:14 | |
| *az avatárjára mutogat* És... nem túl nagy így az aláírásom? | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 6 Jún. - 23:33 | |
| Nem szerintem^^ És váltás történt nálam is:D Már jó régen kint voltak azok amik. És most nem akarok az őrületbe kergetni mindenkit, de megy itt is a KHR love :} Csak esetemben Ryohei felé orientálódik... Kyokugeeeeeeeeeeennnnnnnnn Illetve egy nagyon gyorsan közlekedő Hinata aláíráskéntXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 7 Jún. - 8:12 | |
| És Sakura mit is csinál a háttérben? XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 7 Jún. - 12:59 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 0:11 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 8:25 | |
| Avatár és aláírás szett most csak 999999Ft-ért! Csodás aláírás, kibiggyesztheti fórumon, és ez tökéletesen igaz az avatárra is! Ezzel a szettel sikeres lehet a munkában, a másik nem rajongani fog önért, akárhol használhatja, autóban, repülőn, vonaton, vagy a TV előtt ülve! Hívjon most és rendelje meg ezt a csodás szettet, és ha most, a műsor ideje alatt hív, akkor KÉT szettet küldünk el önnek! És ez csak mind ajándék! Ön csak az első szett árát fizeti! És méghozzá ingyen házhoz szállítjuk! Hívjon most, és rendelje meg, mindössze 999999Ft-ért + kiszállítási költség! (WS Teleshop megy a TV-ben! ) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 22:34 | |
| Fujj És... ehe :D Új aláírás ^^ Úgy imádom ezt a képet, olyan aranyosak Hidan meg Dei... X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 22:35 | |
| Hát ömm... az aláírásodban Hidan... Mióta láttam azon a GIF képen (tudjátok meikre gondolok X'D) nem hiszem hogy csak ölelkezik... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 22:37 | |
| Kakuzuból előbb kinézem... nézd a fejét XD Vén pedomaci X'D Olyan "Van egy csapat bishim meg egy ráadás desszert " | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 8 Jún. - 22:39 | |
| Szerintem csak mérges Hidan-ra, mert Hidan kezdett bele először... Mert Kakuzu tudja hogy ha Hidan megint úgy csinálja mint azon a képen, akkor mire ő következne addigra kifáradnak, és vele már nem lesz kedvük csinálni (Micsoda problémák, he XD) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 9 Jún. - 15:49 | |
| De Hidan nem vág perverz fejet... xD Mindegy, témába vissza ˇ,ˇ Shannától "kaptam megbízást" NaruSaku aláírás készítésére ^^ Ötöt csináltam... igazából sokkal többe belekezdtem, de a többi sz*r(abb) lett X'D Kritikát szívesen fogadok, dem ondjuk magammal is elég kritikus vagyok ˇ,ˇ 1. Öhh... na igen, ez volt az első, nézzétek el neki 2. Szvsz ez lett a legjobb, legalábbis nekem ez tetszik leginkább xD Kivéve a legalsó írást... >,<' 3. Itt kifogytam a dalszövegből............ jaj, ó jaj XX'D 4. Hmm, így utólag ez is tetszik... kis close-up :D 5.Ömm ezzz... hagyjuk It lacks potencial!! >O Nincs benne spiritusz... ez a kép annyira nem is ragadott meg mint a másik ^^' És... rájöttem hogy szeretem a NaruSakut X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 9 Jún. - 16:15 | |
| Lehet hogy csak én vagyok így vele, de engem az első 4 képen lévő Sakura engem az Avatárból a csajra emlékeztet, akibe beleszeret XD Na de mindegy XD Amm tényleg, a magyar szövegesek olyan bénák XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 9 Jún. - 16:24 | |
| ...csak egy magyar szöveges van | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 9 Jún. - 16:36 | |
| Igen, tudom, csak a múltkor mondtad hogy az olyan amin magyar szöveg van az béna, és most mondtam hogy igen azok bénák XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 9 Jún. - 22:08 | |
| Ja igen, magamnak is magyar szövegeset akartam a múltkor xD Hátö, nyilvánvaló, de nem lett belőle semmi X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 10 Jún. - 13:31 | |
| Nekem magyarszöveg elleni fétisem van, az lehet a probléma X'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 10 Jún. - 19:03 | |
| Sassy, az aláírásod... xDDD Am ezek az alááíráasok nem rosszak. ^^ ( És ez tőlem nagy dicséret, ebben a témában... xDDD Nem Koffey munkájával van a baj, hanem...Akik ismernek, azok tudják. xDDD ) A magyar szöveges is tetszik. ^^ De aliváltás kéne...A Kolkolkol szép, de nemillik ehhez a dalszöveghez... -Átváltotta.- Na így jobb szerintem. ^^ De ha bárkit zavar, akkor kereshetek másikat. ^^ |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 10 Jún. - 20:36 | |
| Hogy... nem yaoi? X'D Nekem emiatt legalábbis furcsa volt, lányxfiú aláírást régen csináltam már X'D (Saegiru nem lányxfiú XXX'D)
Nincs vele baj szerintem, bár a dalszöveghez ez sem passzol túlságosan szerintem... de attól tetszik xD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 11 Jún. - 23:24 | |
| A fekete-fehér nekem nagyon tetszik:) Majd lehet ellopom ha nem gond C: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 12:17 | |
| Nekem nem gond | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|