꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 15:57 | |
| - Koffeey írta:
- Hogy... nem yaoi? X'D Nekem emiatt legalábbis furcsa volt, lányxfiú aláírást régen csináltam már X'D (Saegiru nem lányxfiú XXX'D)
Nincs vele baj szerintem, bár a dalszöveghez ez sem passzol túlságosan szerintem... de attól tetszik xD Ne egyáltalán nem az a baj. xDDD De sztem hagyjuk... Annyira tényleg nem illik, de nehéz olyat találni ami illik. >_< |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 16:03 | |
| Tudnék párat ami igen, de azok az én ízlésemnek megfelelőek X'D Bár most kedvet kaptam és lehet csinálok párat és kibiggyesztem ide, aztán majd ha kell valakinek elviszi, ha meg nem hát akkor nem XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 16:39 | |
| De ha csinálsz egyet, akkor azt úgyis megszereted, és magadnak akarod majd XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 16:44 | |
| Azért fogok többet csinálni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 16:55 | |
| (még egy csodás szabályoknak ellentmondó hsz :D) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 12 Jún. - 23:14 | |
| Mondtam hogy több lesz X'D 7 darab Igaz csak az első olyan amire igazán azt mondanám hogy tetszik ^^' A többi nem nagyon xD De hátha valakinek :P 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Ez a "WTF" kategória XXX'D Ezt csak azért teszem be, mert büszke vagyok hogy sikerült a bőrét narancssárgából szép bőrszínre változtatni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 13 Jún. - 8:44 | |
| Az első tényleg jó :^^: A másodikon olyan a felirat mint a Ringriker (Rossz PC játékok :D) menüében XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 13 Jún. - 11:05 | |
| Hmmm... a 2 . és az 1. között próbálok dönteni... A 2. . ^^ Am nagyon szépek :^^: |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 13 Jún. - 12:14 | |
| Juj de jó X3 Nagyon örülök hogy tetszik :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 14 Jún. - 23:06 | |
| Nagyon szépek :) Maradok a mostaninál, mert hozzám ez jobban illik, de nagyon tetszik ez a "csomag" is ×3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 17 Jún. - 16:00 | |
| *-* már megint kitettél magadért, Koffeey!^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 17 Jún. - 23:45 | |
| Kösszi :^^: Nahh Shanna, megszenvedtem neked vele, de talán sikerült; Mint kiderült, LEHETETLEN olyan képet találni amin jó Niee és Koru van XD Mindenhol a lány az "uke", kis nebáncsvirágok Mindenhol a fiú a domináns, mindenhol!! XD A kitartásom csak >>ennek<< a számnak köszönhető, amiből az idézet is rákerült, és ami Niee-s xD Találtam egy marha jó képet, abból akartam, de az pacás, háttérképnek van megcsinálva és annak rohadt jól néz ki, át is színeztem a hajakat de kicsinyítés után tűnt fel hogy a pacák iszonyú zavaróak kicsiben -,-" Úgyhogy fél 10 óta képet kerestem, mire rátaláltam erre xD Babráltam vele és ez lett belőle... kicsit bepixelesedett kicsinyítéskor de nincs lelkierőm ahoz hogy ez zavarjon XD Holnap valszeg csinálok több verziót, más felirattal... holnap =,= ... Niee olyan pedo rajta Koru olyan gyerek X'D Mondjuk hiteles, Niee végülis 2 évvel idősebb ˇ,ˇ Ez eddig miért nem tűnt fel? xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 18 Jún. - 9:35 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 18 Jún. - 10:02 | |
| "lol, olyan kicsinek csináltam? ×D" XXXXXXXXXXXXXX'D Örülök hogy tetszik :3
Nálam meg új avi :D + ali X3 Az aviban Saegiru-nak nem tetszik hogy lechibizték ˇ,ˇ Hogy ki és miért az a fantáziátokra van bízva~ X'D Aliba meg Hibari mászott ki bizonytalan időre... sajnos mostanság rengeteg aláírás-jelöltem van ^^' | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 23 Jún. - 1:12 | |
| Mindkettőt imádom ×3 Hibari kirabolta Gokudera ruhásszekrényét? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 23 Jún. - 9:07 | |
| És Gokudera ruhásszekrényében csak fásli van? XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 23 Jún. - 9:41 | |
| Ha a Bel vs Gokudera részeket veszed alapul, akkor ja Nem gondoltam volna hogy Hibari sokáig fogja húzni kint xD De megszerettem és még nincs potenciális másik jelölt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 27 Jún. - 10:28 | |
| De tegnap óta igen xD Tsunaaaa XX'D Különben nem túl nagyok az aláírások, amiket csinálok? O.o Mert nekem itt a laptopon nem, de ha a gépen nézem, ahol am Dínó szokott ülni, ott sokkal nagyobbnak hat o_O Mondjuk az a monitor amúgy is nyújt egy kicsit, de ott olyan nagyok... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 28 Jún. - 1:09 | |
| Tsuunaa? O.O ×D
Hát, én is csak laptop mellől tudok véleményt nyilvánítani, de nekem nem nagyok. Általában pont addig lógnak csak le, hogy ne nyújtsanak semmit a hozzászóláson, mert ugye alapból van a profil résznek egy kiterjedése, lelógnak valameddig, meg alatta is automatikusan hagy mindig helyet, és nem nyújtják le azt a helyet. ...o.o Értelmes ez? Mindegy, szóval szerintem nem nagyok, de laptopon látom én is :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 28 Jún. - 10:20 | |
| Hát én nem nagyon értettem XXD De szerintem se nagyok azok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 29 Jún. - 14:04 | |
| Akkor jó... de szóljatok ha nagy! :D Ésésés... pici irritált Saegirut leváltottam egy nagy Saegirura Egy pár évvel későbbi Saegirura xD Dehh nemtom... jobb volt a régi? | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 29 Jún. - 15:17 | |
| olyan mint Soul a Soul Eaterből csak fekete hajjal :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 29 Jún. - 15:38 | |
| Igen? xD ...most hogy mondod... tényleg hasonlít rá xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 29 Jún. - 17:18 | |
| Lol, most minden a Soul Eater-es szereplőkre emlékeztet? XD Az előbb láttam egy rajzot dA-n, és a csaj rajta tisztára a kis Meduzára emlékeztetett XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 29 Jún. - 22:19 | |
| A Koru amit a múltkor rajzoltam, az is Soul-ra emlékeztetett xD
Ahmm, Tsuna elköszönt szépen, nem vendégeskedett túl sokáig XD De ezt a mostanit a'sszem sokáig megtartom mert megszenvedtem vele mire összeraktam >,< (baloldal -> 4-5 év -> jobboldal :'D) ~És természetesen nem én rajzoltam egyiket sem, mindkettőnek megvan a saját jogos tulajdonosa, én csak belekotnyeleskedtem a szemükbe és a hajukba ˇ,ˇ~
LOL Tobi az avatárod :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|