꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 11 Ápr. - 8:24 | |
| Emlékszek hogy ezt szeretted ;D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 11 Ápr. - 14:15 | |
| Bezony :P De ez tényleg jobb | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 14 Ápr. - 12:26 | |
| lol xD Igen, azóta leváltottam, és most megint X'D Kellett nekem Photobucket-en animés iconokat keresgélni... de ez most tetszik ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 14 Ápr. - 16:09 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 14 Ápr. - 16:17 | |
| Ha neked is tetszik akkor már csak jó lehet :^^: Megpróbálok most már nem keresgélni egy ideig xD Viiiszoooont Niee és Sae-kun bekerültek az aláírásomba, egy közös képen :=o=: Niee kicsit... elvetemült xD De aranyosak :3 | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 16 Ápr. - 23:41 | |
| Nem láttam az eddigieket, de a mostani felszerelésed nagyon tetszikXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Ápr. - 15:17 | |
| Hehe, köszi xD Nekem a te alid, még mindig X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 17 Ápr. - 22:47 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 25 Ápr. - 21:06 | |
| Én a tieden röhögök már napok óta xD Milyen pofont levág már a szöszinek X'D Meg Steiné, a FFFUUUUU XXXXD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 25 Ápr. - 22:09 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 25 Ápr. - 22:33 | |
| Rageguy xD Menős XD Én is csináltam most magamnak újat... az előző is nagyon tetszett, amin Niee és Saegiru voltak, de ezen meg Alatsuka vaaaan :))))) Nem hagyhattam a mappában csücsülni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 12:51 | |
| Én pedig a legsunyibb r*hadt szemétláda letteeeem! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 15:21 | |
| Énis változtattam egy kicsit... Bocs, h csak most írom... xDDD ^^' |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 17:32 | |
| a kép alatt lévő szöveg miben volt ? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 19:48 | |
| Az én aláírásomból? :D Az a Bőrnyakúakból van :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 19:56 | |
| akkor csak megnéztétek :pacsit!: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 26 Ápr. - 20:38 | |
| Megmeeeg :D És áá de jó film Új kedvenc filmemmé nőtte ki magát (: | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 27 Ápr. - 10:13 | |
| nálam top 5-ben van ,de mondjuk elég durva néhol. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 27 Ápr. - 13:54 | |
| Folyt.köv. a Filmek topikban xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 27 Ápr. - 19:33 | |
| Látom,sok emberke uj alit,karit rak ki xD Lehet nekem is kellene egy kis változatosság | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 11 Május - 19:48 | |
| Úúúj ali :3 Megint Alatsuka és Saegiru | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 12 Május - 11:11 | |
| xD Hát de abból is egy rakat verzió...xD Tuti, hogy nekiállsz Koffeey, és minden hétvégén meggyártod egy hónapra előre az avikat meg a többit...xD ~Vagy egy évre előre? Akkor azért volt annyi szabadideje nekem képeket keresni...~:P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 12 Május - 12:42 | |
| Ez csak a második~ XD Am nem xD Az úgy nem működne, mert ha megcsinálom, ki kell raknom, mert tetszik XXD Képeket mentegetem folyamatosan, és ha olyan kedvem van, előások egyet (vagy itt pl kettőt xD) és gyorsan összedobok egy alit XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 12 Május - 17:14 | |
| =D Értem.^^ OkésxD Csak mert sose tudtam, aztán csak tippelgettem.
Ha vmi újat csinálsz vagy kapsz te se bírod megállni, mi?xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|