꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 26 Feb. - 19:47 | |
| Új avi | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 26 Feb. - 20:43 | |
| Kis kulifejű Sassy úgy tetszik az avatárod Megvan a kép nekem is de nem jutott eszembe avit csinálni belőle :D Pedig milyen jól mutat XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 27 Feb. - 9:26 | |
| Egy IL2-s videóban volt, és olyan nehéz volt le printscreen-elni, mert kb csak egy másodpercig van ott... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 27 Feb. - 13:00 | |
| Olyan sz*r mikor megcsinálok egy aláírást és rájövök hogy nagyon nem illik hozzám XD Kell valakinek esetleg? https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/vzjus7.jpgPedig tetszik, a betűkkel is jól elvoltam meg a számot, amiből a szöveg van imádom nagyon, de a végeredmény nem áll hozzám közel (Túl rózsaszín talán? XD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 27 Feb. - 13:46 | |
| Igaz hogy ne az én stílusom de, de jól megcsináltad! A felirat tök jó hogy változtatja a színét a háttérrel együtt :D Mestermű Éjél ebből... az emberek fizetnek majd neked hogy aláírást csinálj nekik Pickiken :teehee: XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 28 Feb. - 20:03 | |
| Karíí olyan üügyeso.o törjemlea kezitXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 28 Feb. - 20:14 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 28 Feb. - 21:19 | |
| LEgalább nem tudsz többet karmolgatni... XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Márc. - 15:26 | |
| attól még a körmei megmaradhatnaak:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Márc. - 17:38 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Márc. - 16:32 | |
| Jó aliáírás :^^: Am énis módosítottam,Valentinnap már egy ideje elmúlt ^^' ,és közeledik Március 15.-e. |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 7:52 | |
| Régen úgy utáltam márc. 15-ét, mert mindig ünneplőben kell menni suliba ×D
Új avii :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 10:21 | |
| De jó nyári hangulatom lett tőle XD Nekem ez a mostani nagyon kitartó ^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 10:56 | |
| Mármint az eddigiekhez képest, igaz? ×D Jó, én meg se szólalok, szinte minden bejelentkezésnél új avim lesz =.=
Lerövidítettem a nevem :3 A -chant úgyse írta ki senki ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 11:44 | |
| Én spec nem is láttam, úgy kihagyta a szemem... csak a Shannát olvastam XD Tényleg, am honnan jött a Shanna? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 14:24 | |
| Most ez a csaj mit is csinál rajta?! XXD Amúgy jó És amm az avatárjaidon mindig rózsaszín hajú csajok vannak, és nem tom mért , de én csak rózsaszín hajjal tudlak elképzelni XXD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 4 Márc. - 21:56 | |
| Fanservice Dínó, fanservice :P ×D Pedig nem rózsaszín. Tényleg... komolyan ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 5 Márc. - 8:00 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 7 Márc. - 14:08 | |
| Dani a SÜN-ös aláírás a biztonsági őr-ből jött? | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 7 Márc. - 15:35 | |
| közre játszott az is de a kép volt a fő löket :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 7 Márc. - 19:14 | |
| SÜN Tobi az aláírásod egyre nagyobb, és nagyobb!!! Kicsinyíts rajta! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 7 Márc. - 21:34 | |
| persze nesze,kicsinyítettem | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 8 Márc. - 14:11 | |
| egy oldalon találtam azt a 3 mozgósat,lementettem és mikor lementettem ,észrevettem a NE LOPJ feliratot -.-" | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|