꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 19 Feb. - 15:17 | |
| ... Kicsit kihívó lett Belefér még? XD Akartam jó képet keresni, hogy aláírás legyen belőle és kiadott nekem Photobucket egy jó órás keresés után egy Superman-t... anime guy black hair kulcsszavakra. Superman mióta anime guy? Különben is utálom XD Mondom menj már a francba... és innen jött az egész (Szóval új kép nincs, de új aláírás igen xD) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 19 Feb. - 15:23 | |
| Nekem nem igazán kihívó... XD De jó lett. ^^ Ő nem anime guy, ő american shit guy with spot eyes... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 19 Feb. - 22:41 | |
| *csatlakozik* De miért utálod Supermant?O.O Ő a szuper ember, a szuper férfiXD Gombszem, márkáns seggáll, kunkori tincs a homlokon, háztömbnyi váll, streccs-szerelés és kívül hordott alsógatya. Mi kell ennél több? Álmaim beteljesülése Halkan megjegyzem még azért hogy ha választanom kéne, ház hatmilliárdszor inkább Saegiru vagy egyéb anime-testfelépítésű társaiˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 8:24 | |
| Tökéletesen körülírtad a Super Embert! De amúgy hogy lehetett ilyet rajzolni?! Egy ilyen izét... Egy... american shit guy with spot eyes-t! És úgy télleg... hogy mért hordja minden idióta szuperhős kívül az alsóját? Bent nem jó az? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 11:21 | |
| - Sassy írta:
- De miért utálod Supermant?O.O Ő a szuper ember, a szuper férfiXD Gombszem, márkáns seggáll, kunkori tincs a homlokon, háztömbnyi váll, streccs-szerelés és kívül hordott alsógatya.
Pont ezért ˇ-ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 19:13 | |
| Mert ő a tökéletes idióta, aki hiába kib*szott jó, mégis 20 percnyi epizódba telik neki megcsinálni valamit... Néha több részen át is | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 20:00 | |
| Kriptoniiiiiit De elég már az OFF-ból XD Akarok nyitni egy olyan topikot ahova saját készítésű avik/aláírások mehetnének, vagy akár találtak is amik nagyon jók XD Nyissak? (És ott akkor csak azok lennének, folyamatosan frissítve) Annyiból jó hogy nem tűnik el 2 oldalnyi beszéd után XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 21:56 | |
| Az mire jó? Két külön topikban beszéljük meg a avatárokat? Most milyen az? Berakod a topikba az avatárodat, vagy valamit, erre megírjuk a másikban hogy "hú de jó az avatár amit beraktál a másik topikban!" Ez szerintem elég béna ötlet... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 20 Feb. - 22:38 | |
| Jó de te nem érted alapból, mikor elmondtam az előbb akkor se fogtad fel mit akarok Onnan lehetne válogatni XD Ott csak azok lennének. *mintha olyan nagy igény lenne rá szerény létszám mellett XD* Am már rájöttem hogy felesleges XD Legalábbis most még. Majd ha kicsit többen leszünk, úgy 5-7 év múlva XXD Am új avi :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 21 Feb. - 8:30 | |
| Hú, de ijesztő mosolya van! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 21 Feb. - 12:57 | |
| Pedig tök ártatlan de én is Dark smile vagy milyen nevet adtam neki XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 21 Feb. - 12:58 | |
| Félek hogy amíg "ártatlanul" mosolyog, a kígyóujjával belenyúl a fülembe és ellopja az agyamat! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 21 Feb. - 22:20 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 22 Feb. - 8:20 | |
| Ő eszi a tieidet! Kiszopja a szemeid!!! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 22 Feb. - 14:18 | |
| Neked mindenki szemet szopkod? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 22 Feb. - 18:36 | |
| Igen! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 22 Feb. - 20:44 | |
| Neem, nem szemszopós feje van ×D Hanem olyan kis "ártatlan vagyok és édibédi, de ha közelebb jössz leharapom az arcodat a fejedről :3" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 22 Feb. - 21:08 | |
| B*sszus, akkor nem hajolok többé közel a monitorhoz! Én szeretem az arcomat, kell az nekem! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 23 Feb. - 17:32 | |
| Megfogott az a kép amit Sassy hozott "Koru alapnak" XD Úgyhogy ha elég Korus Shannának ha nem, csináltam belőle két aláírást :D XD Hátha kell valakinek ^^' Ha nem az se baj, azért itt van XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 24 Feb. - 16:18 | |
| Akkor jó ha tetszik Red Hot Chilli Pappers szöveg mind a kettő (: Az egyik a Tell Me Baby a másik meeeeeeeg az Otherside :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 24 Feb. - 19:06 | |
| Ezt a Red Hot Chilli Pappers-t is hozzám mentetted... XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 24 Feb. - 21:41 | |
| Höhöhö tudoom | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 25 Feb. - 11:46 | |
| Otherside, téényleg :D *bekerült* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|