꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Avatár és aláírás

Go down 
+7
Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Avatár és aláírás - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 22:38

De cukiiii~ Avatár és aláírás - Page 7 468935 Az a fejmozgás ×D
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeHétf. 8 Feb. - 14:22

De én valahol már láttam ezt a macskát... Avatár és aláírás - Page 7 243759
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeHétf. 8 Feb. - 17:32

Én is ismerem ezt a macsekot,mégpedig a mobilom képernyővédőjéről xDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeHétf. 8 Feb. - 17:44

Én egy youtube videó végén láttam... Avatár és aláírás - Page 7 682940 De nem tudom milyen videón... Avatár és aláírás - Page 7 243759
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeCsüt. 11 Feb. - 20:08

Készülök Valentin napra,és segítek egy kicsit atz APH mániában Avatár és aláírás - Page 7 968628 ...Meg amúgy is cuki kép Avatár és aláírás - Page 7 196731
A megjegyzésem is változott(bár ezt általában nem teszik közzé xD)A szöveg az APH openingjéből van,csak annyit változott,h "Boku Hetalia" helyett "Boku Hungary" vagyis a szöveg jelentése"Rajzolj egy kört,ez a Föld.Én vagyok Magyarország!" :3
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimePént. 12 Feb. - 20:16

Tetszik a megjegyzés ^^ Meg a kép is, aranyos :^^:
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimePént. 12 Feb. - 22:47

Nálam avicsere ^^ Cukicica :3 ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 9:13

Lenyalja a pixeleket a monitoromról. Avatár és aláírás - Page 7 102733 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 15:32

Itt vannak az alik Shanna :^^: Jobban illik a szám Gokuderához mint gondoltam... mondjuk hozzá szinte minden illik xD Szóval lett egy csomó változat XD

1.
Avatár és aláírás - Page 7 2dhg1np

2.
Avatár és aláírás - Page 7 2w2eli1

3.
Avatár és aláírás - Page 7 Epq6a8

4.
Avatár és aláírás - Page 7 33ojlgj

5.
Avatár és aláírás - Page 7 Ab6rev

6.
Avatár és aláírás - Page 7 34eq70o

És még mindig lenne ötletem, de már fáj a nyakam Avatár és aláírás - Page 7 574382 *Koffeey előrehajol ahogy próbálja a helyére igazgatni a betűket a képen* És nem mellékesen már PCD túladagolást kaptam miután egy órán keresztül megállás nélkül szólt a When I Grow Up Avatár és aláírás - Page 7 612322 *Koffeey a zenét is mindig hallgatja, amiből a szöveg kell*
Személyes kedvencem a 2-es meg a 4-es Avatár és aláírás - Page 7 516426
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 16:36

Avatár és aláírás - Page 7 274283 Me... mennyi... O.o

A negyediken meg az ötödiken jó az alsó (vörös) betű típusa. Avatár és aláírás - Page 7 752584
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 22:34

Az nekem is tetszik, eddig nem is láttam hogy van ilyen ^^' Olyan kis egyedi :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 13 Feb. - 23:31

Áááááh, légy á(ldott)tkozott Avatár és aláírás - Page 7 574382 Mind nagyon tetszik Avatár és aláírás - Page 7 196731 Mindben van valami ami nagyon megfogott ×D Egyikben a szövegrész, másikban a betűtípus, megint másikban a rajzocska, a következőben (6.-ban pl) a közeli Avatár és aláírás - Page 7 483323
Nyááááh.... az ötös lett végül is :3 De nehéz volt eldönteni... a 4.-ben van a dal legjobb része leírva, a 2.-ban meg a csóknyom... szóval az is nagyon húzott ×D
Köszönöm szépeen ^3^

Naéééééééés a te alidban mi fityeg ott? Avatár és aláírás - Page 7 243759 Bittersweet... de jó szó ×D Keserű édes :D Valami forrás alapján vagy csak úgy? ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 10:54

Örülök akkor ha tetszenek xD

Hát azt... tegnap dobtam össze :D És valószínűleg az új karim lesz majd xD Ha megleszek chuunin Avatár és aláírás - Page 7 483518 Mert chuunin-nak akarom ^^ Meg majd még írok bővebben róla valamelyik szerepjátékos topikba, mert egy ilyen kis szervezet tagja lesz amibe lehet még jönni karikkal :3
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeVas. 14 Feb. - 22:04

Az első meg a negyedik naaagggyon tetszik Avatár és aláírás - Page 7 752584
Meg az alid, keserédes:3 Tényleg olyan jó szóXD (Hát, vannak szép szavai piciny hazánk szép nyelvénekˇˇ) Várom a bővebb kifejtéstXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 20:28

Tök jó hogy az első felében (BITTER) a betűk mintha úgy lefelé nyúlnának, a másiknál (SWEET) pedig felfelé. :D

Új avi! :D Szexi mi? Avatár és aláírás - Page 7 501700 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeHétf. 15 Feb. - 21:38

Én tudom mi ez! :D Egy fog!! :D Seksiiii fog Avatár és aláírás - Page 7 30386
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 8:40

Tényleg nagyon jó az új aláírásd,és tök szexinek gondoltam adig,ameddig rá nem jöttem,h csaj Avatár és aláírás - Page 7 102733 ...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 13:22

Nem tűnt fel hogy melle is van?! Avatár és aláírás - Page 7 102733 Vagy csak azt hitted hermafrodita?! Avatár és aláírás - Page 7 274283
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 15:24

Hát, nem,nem tűnt föl xDDD Csak amikor egyszer olvastam,hogy mit írtatok a kysértetházas küldiben,akkor véletlenül megláttam azt a kis árnyékot Avatár és aláírás - Page 7 274283 Avatár és aláírás - Page 7 795967
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:14

Csere Avatár és aláírás - Page 7 729914 Helyet cseréltek XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:20

Most már azt hiheted Kinata hogy fiú mert már nem látszik a melle... XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:22

Kösz nem Avatár és aláírás - Page 7 133235
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 18:23

Te tudod... Avatár és aláírás - Page 7 658599
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 11:02

Koffeey írta:
Csere Avatár és aláírás - Page 7 729914 Helyet cseréltek XD
De látom azóta kis cuki neko fiú került az aviba ×D
És ahogy írtam már a Csevegőbe (oda?) az aliban olyan kis szexi :P Valahogy szexibben néz ki mint eddig avatárként, talán mert most színes ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 12:43

Van egy kis élet az arcában. XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 7 Icon_minitime

Avatár és aláírás
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Avatár és aláírás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: