꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 8 Feb. - 14:22 | |
| De én valahol már láttam ezt a macskát... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 8 Feb. - 17:32 | |
| Én is ismerem ezt a macsekot,mégpedig a mobilom képernyővédőjéről xDDD |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 8 Feb. - 17:44 | |
| Én egy youtube videó végén láttam... De nem tudom milyen videón... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 11 Feb. - 20:08 | |
| Készülök Valentin napra,és segítek egy kicsit atz APH mániában ...Meg amúgy is cuki kép A megjegyzésem is változott(bár ezt általában nem teszik közzé xD)A szöveg az APH openingjéből van,csak annyit változott,h "Boku Hetalia" helyett "Boku Hungary" vagyis a szöveg jelentése"Rajzolj egy kört,ez a Föld.Én vagyok Magyarország!" :3 |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 12 Feb. - 20:16 | |
| Tetszik a megjegyzés ^^ Meg a kép is, aranyos :^^: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 12 Feb. - 22:47 | |
| Nálam avicsere ^^ Cukicica :3 ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 13 Feb. - 9:13 | |
| Lenyalja a pixeleket a monitoromról. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 13 Feb. - 15:32 | |
| Itt vannak az alik Shanna :^^: Jobban illik a szám Gokuderához mint gondoltam... mondjuk hozzá szinte minden illik xD Szóval lett egy csomó változat XD 1. 2. 3. 4. 5. 6. És még mindig lenne ötletem, de már fáj a nyakam *Koffeey előrehajol ahogy próbálja a helyére igazgatni a betűket a képen* És nem mellékesen már PCD túladagolást kaptam miután egy órán keresztül megállás nélkül szólt a When I Grow Up *Koffeey a zenét is mindig hallgatja, amiből a szöveg kell* Személyes kedvencem a 2-es meg a 4-es | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 13 Feb. - 16:36 | |
| Me... mennyi... O.o A negyediken meg az ötödiken jó az alsó (vörös) betű típusa. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 13 Feb. - 22:34 | |
| Az nekem is tetszik, eddig nem is láttam hogy van ilyen ^^' Olyan kis egyedi :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 13 Feb. - 23:31 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 14 Feb. - 10:54 | |
| Örülök akkor ha tetszenek xD Hát azt... tegnap dobtam össze :D És valószínűleg az új karim lesz majd xD Ha megleszek chuunin Mert chuunin-nak akarom ^^ Meg majd még írok bővebben róla valamelyik szerepjátékos topikba, mert egy ilyen kis szervezet tagja lesz amibe lehet még jönni karikkal :3 | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 14 Feb. - 22:04 | |
| Az első meg a negyedik naaagggyon tetszik Meg az alid, keserédes:3 Tényleg olyan jó szóXD (Hát, vannak szép szavai piciny hazánk szép nyelvénekˇˇ) Várom a bővebb kifejtéstXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 15 Feb. - 20:28 | |
| Tök jó hogy az első felében (BITTER) a betűk mintha úgy lefelé nyúlnának, a másiknál (SWEET) pedig felfelé. :D Új avi! :D Szexi mi? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 15 Feb. - 21:38 | |
| Én tudom mi ez! :D Egy fog!! :D Seksiiii fog | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 8:40 | |
| Tényleg nagyon jó az új aláírásd,és tök szexinek gondoltam adig,ameddig rá nem jöttem,h csaj ... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 13:22 | |
| Nem tűnt fel hogy melle is van?! Vagy csak azt hitted hermafrodita?! | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 18:14 | |
| Csere Helyet cseréltek XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 18:20 | |
| Most már azt hiheted Kinata hogy fiú mert már nem látszik a melle... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 18:22 | |
| Kösz nem |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 16 Feb. - 18:23 | |
| Te tudod... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 17 Feb. - 12:43 | |
| Van egy kis élet az arcában. XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|