꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Avatár és aláírás

Go down 
+7
Sassy
Dani
Itachifan
Dínósbácsi
Shanna
Kisame
Koffeey
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Avatár és aláírás - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 15:15

Pókember, mi? Avatár és aláírás - Page 6 139263 XXD
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 18:54

A legfélelmetesebb film? Ez egyszóval...xDD
Hungary-chan az Axis Power s Heatalia egyik szereplője,és nem véletlenül Hungary,tényleg a mi országukat szimbolizálja Avatár és aláírás - Page 6 196731 és (szinte) az egyetlen lány szereplő ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 19:08

Ahaa... :D
És mivel szimbolizálja apró nemzetünk? Piros, fehér, zöld cuccban járkál, vagy mi? XD Vagy folyamatosan a nemzetünk kúltúrájáról hablatyol? Avatár és aláírás - Page 6 501700
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 20:17

Majd ha lesz elég időm,akkor majd megcsinálom az anime leírását,mert itt túl hosszú lenne xDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 20:50

Oké! :D
És utána néztem a Google-n, és nincs piros, fehér, zöldben... :neeeh: Pedig biztos csodálatosan mutatna e színkombinációban... Avatár és aláírás - Page 6 596150 XXD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 22:11

Nahh, itt vannak a Gokkun-jaid Shanna :^^:

Avatár és aláírás - Page 6 Mwz30w Avatár és aláírás - Page 6 2na4t4n Avatár és aláírás - Page 6 2dhy2oy Avatár és aláírás - Page 6 Ixqaol Avatár és aláírás - Page 6 2d5bvk

Ááááh, haldoklik a netem közbe Avatár és aláírás - Page 6 483323 Fagyadozik...
Na remélem tetszik ^^ Koffeey megy most csucsu Avatár és aláírás - Page 6 516426
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimePént. 5 Feb. - 22:40

Köszönöm Koffeeeeey Avatár és aláírás - Page 6 468935 *nagy cuppanós* De most olyan nehéz eldönteni Avatár és aláírás - Page 6 574382
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 7:26

Nekem a második meg az utsó tetszik nagyon :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 8:01

Szerintem az utolsó előtti a legjobb, de nem elemezgettem őket sokáig, úgyhogy nem tudom pontosan. Avatár és aláírás - Page 6 30386
De jók lettek amúgy. Avatár és aláírás - Page 6 212874 Túl sokat használod te azt a Picnik-et. Avatár és aláírás - Page 6 102733
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 9:15

Mert végre személyre szabott avatárt és aláírást csinálhatok vele Avatár és aláírás - Page 6 112523
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 11:59

Hogy tudtál eddig élni saját testre szabott, avatár nélkül?! Avatár és aláírás - Page 6 775863
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 12:13

Nem tudom, olyan nehéz volt Avatár és aláírás - Page 6 775863
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 13:56

Hát szörnyű dolog is az Avatár és aláírás - Page 6 309624 Én is csak azért élhetek teljes életet, személyre szabott avival/alival mert te képes vagy megteremteni Avatár és aláírás - Page 6 775863
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 14:24

Ez biztos nagyon jól esett neki... Avatár és aláírás - Page 6 102733 Megkönnyebbült hogy ő hozta rendbe elcs*szett életed. XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 15:04

Dínó avija Avatár és aláírás - Page 6 729914 Saso-tól loptam még anno Avatár és aláírás - Page 6 514184

Éééésöööö... kell esetleg valakinek ez a kis cuki? :3
Avatár és aláírás - Page 6 2wflcw6
Most csináltam, de nem akarom leváltani Sae-kunt Avatár és aláírás - Page 6 392785
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 15:41

Adde nekem! XXD CSINI LESZ! Avatár és aláírás - Page 6 149164 (nem vagyok hülye, persze hogy nem kell ˇˇ)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 18:19

Pedig jól állna neked ˇˇ Üüüüübercsini lenne Avatár és aláírás - Page 6 30386
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 19:01

Tudooooom!!! Avatár és aláírás - Page 6 729914
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 19:39

Én elfogadom, ha más nem kéri^^ Nekem tetszik nagyon:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 19:58

Szerintem ezzel az űbercsini avatár el is kelt... Avatár és aláírás - Page 6 212874
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 21:48

Jaj de édike :D De nem lopom el, van nekem Gokkunom :^^: Egyelőre máshol használom az újat (az utolsót ^^)
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 6 Feb. - 22:13

Bwahahahaha enyém Avatár és aláírás - Page 6 94350 ×D Legalább lányosabb mint az eddigiek Avatár és aláírás - Page 6 682940
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 8:47

Az aláírásod is jó. XD Szakadtunk rajta ezerrell!!! Avatár és aláírás - Page 6 805269 XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 20:21

Én is amikor megtaláltamXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 21:27

Ezen nem is csodálkozom... Avatár és aláírás - Page 6 97745
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Avatár és aláírás   Avatár és aláírás - Page 6 Icon_minitime

Avatár és aláírás
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Avatár és aláírás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: