꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Jan. - 17:49 | |
| Emlékezetfrissítés :^^: |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 26 Jan. - 8:37 | |
| Aranyosak Koffeey, ennyi a szerencsédˇˇ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 26 Jan. - 10:12 | |
| Most ez minek van itt? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 26 Jan. - 16:18 | |
| - Sassy írta:
- Aranyosak Koffeey, ennyi a szerencsédˇˇ XD
Oh, megmenekültem haragodtól? :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 27 Jan. - 10:27 | |
| Akkor én biztonságban vagyok Sassytől. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 27 Jan. - 14:20 | |
| Próbáld ki, próbáld ki! Nekem meg újult az aláírás. Az okosabbak gondolom kitalálták honnan vannak. (mindenki kitalálta XD) Szexik mi? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 31 Jan. - 8:53 | |
| Koffeey egyből kiszúrta hogy ő az. Meglátja a monitort, és "Tamaki az avija!". XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 31 Jan. - 15:03 | |
| Hát én az avit nézem XD Az alapján tájékozódok, nem a név alapján XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 31 Jan. - 17:49 | |
| Nekem SasoDei főleg Meg HidaDei, HidaKaku, Narutón kívül pedig KHR; HibaDino, MukuHiba, GokuTsuna... ez a meghatározó fandom-om XD Ja meg persze HikaKao | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 31 Jan. - 21:32 | |
| DeiKisa tényleg ari :3 Saekun megint megcsinálta, avi lett belőle ^^ Szerencséje hogy megtaláltam róla ezt a képet és hogy megtanultam hogy kell a Color Splash technikát alkalmazni XD Így csak a szemecskéi csillognak-villognak | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Feb. - 7:30 | |
| Ez túl sok Yaoi precíz agyamnak! :neeeh:
A bőrszínéből ítélve mint egy vámpír. XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Feb. - 10:08 | |
| Mert feketefehéééér ˇ,ˇ Manó, Dínó választott neked avatárt XD Így Shanna is elégedett lehet (vagy nem XD) | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Feb. - 18:12 | |
| Nekem az Akatsuki yaoiból a kedvenceim a SasoDei (A legjobb )KakuHidan,na és persze KisaIta :33De néha ItaDei is xDDD Ezenkívűl néha SasuNaru is jöhet (Most tutira mindenki megutált xDD)A töbi kedvencem a Naruton,sőt az animéken kívűl vannak(Bár animésített-bishisített képeket szoktam nézegetni xDD) Ugyanis South Park:Bunny,Dip,Style,Creek avagy KennyxButters,PipxDamien,StanxKyle és CraigxTweek (meg egy NAGYON kicsi DamienxRed Goth :3 ) Happy Tree Friends:FlippyxShifty,LumpyxCuddles,ShiftyxLifty,PopxDisco Bear.De ha ez még nem elég képes vagyok elmenni a Harry Potterig,úgymint DracoxHarry,azaz Drarry |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 1 Feb. - 22:38 | |
| Nálam csak anime szinten terjed ×D AkatsukixAkatsuki főleg nekem is, de általában a legtündibb bishiket kiszúrom és kész ^^ Meg egy kis személyiség-összepasszintás...×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 2 Feb. - 16:56 | |
| Nyú szignicsör ˇ,ˇ (Így kell azt kiejteni? XXD) Igazából nem új, régebben csináltam, de eddig nem használtam ^^' | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Kedd 2 Feb. - 21:35 | |
| A maci! Nálam meg egy kis Sasori végre<3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 3 Feb. - 9:55 | |
| Jé, az egy tetkó? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|