꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 15:00 | |
| XD De kár hogy nincsen... :T~T: Úgy találkoznák az animeszereplőkkel! :ííí: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 15:06 | |
| Én nemrég Gokudera-kunnal álmodtam XD Egy suliba jártam vele és a barátom volt :83: Mármint... nem pasi barát hanem barát barát :): Olyan jó valósághű volt XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 15:13 | |
| :D Nekem Narutoékkal volt egy jóó álmom még régen :D |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 15:15 | |
| Az én álmom se volt semmi! :8D:
Szóval az volt benne hogy Mukuro "megszállta" a mamámat, és gonosz lett tőle. És akkor én elővetem a 10 év bazookát, ami nem 10 év bazooka volt, mert nem cserélt ki engem 10 évvel, hanem csak egy zöld bazooka volt. És volt nálam valami "gonosztalanító" töltény amit ezzel a bazookával kellet kilőni, csak hogy a bazooka szét volt szedve. Próbáltam összerakni, és sikerült is. És amikor mamám kiment az erkélyre akkor én letérdeltem az ágy mellé, hogy majd ha bejön onnan akkor lelövöm vele. Be is jött, de a bazooka nem sült el, és csak tovább ment a gonoszmama! Ekkor szétszedtem és újra összeraktam, és megint le akartam lőni de megint nem sült el. Aztán megint megcsináltam ezt vagy kétszer, de egyszer se sült ez a bazooka... :._.:
Ezután anya felébresztett :T~T: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 15:28 | |
| A legutóbb érdekes Narutos álmom volt :8D: Sasuke ült egy piros kétevezős csónakkban,egy fekete színú tengeren,az ég fekete volt piros csíkokkal,a part pedig piros XD Sasu ott evezget,aztán csak jött egy vihar,és az egyik hullám kisodorja(Narutoék meg vmi fesztiválon vanak XD)De Sasuke nem halt meg és így jutott be Orohoz XD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 16:24 | |
| hát én egyszer azt álmondtam hogy az anime szereplők éltek a mi világunkban. de inkább ezt a narutoékra értem hogy akik a narutban vannak azok itt éltek a mi világunkban.és semmi olyasmi jutsu se semmi.csak normálisak voltak. érdekes volt XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 17:43 | |
| Hát ezek az álmok nagyon furák tudnak lenni...
Én egyszer borsesőt álmodtam... :8D: Az égből ott hullottak a kis fekete izék XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 19:03 | |
| Shanna, mit szólnál egy Vámpír Úrnő ranghoz? :8D: XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 27 Aug. - 22:07 | |
| Az pont megfelelne neki! Vagy a "Kedves Vámpír Úrnő" rang se rosz! XD Végül is ő egy kedves embert felkeltő vámpír úrnő. XD :8D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 19:17 | |
| hogy tetszik az aláírásom? :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 19:39 | |
| Jó de kérlek ne ejts vele genjutsu-ba jó? :eep: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 20:08 | |
| ahogy látod nem vok nagy szerkesztó mert csak beraktam a kiépet paintba és csak vagdostam XD és kakuzut beraktam Itachi helyére.Deidarat meg Konan helyére XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 20:35 | |
| Úgy annyira nem venni észre hogy rá lettek vágva a képre :8D: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 21:15 | |
| Hmm ... mikor először ránéztem a képre nem is láttam hogy szerkesztve van de ha jobban megnézem nagyon látni XDXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 21:20 | |
| Aha, én is mikor először néztem, egyáltalán nem tűnt fel. Most hogy mondjátok és azt figyelem, így már látom XD
Kisa az avid @_@ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 21:41 | |
| kellet nekm megszólalnom. ráraktam a képre benneteket XD kisamet.kakuzut.Peint,Deit,magamat azaz Tobit és Sasorit. XD bár sasot nem tom miért XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 21:42 | |
| XD és én vagyok az első :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 21:45 | |
| én meg a legnagyobb XD bár én meg mogottetek.ebből látszik hogy én hátulrol vezetek mindenkit XD értitek nem? XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 22:53 | |
| Köhmm Hátulról mint egy....király XDXD Érted? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Aug. - 23:09 | |
| ja vágom Dei még annyi hogy csak azért nem vágtalak körbe teljesen pontosan mert kkor konan fejéből még látszott volna xD ja és 5.re sikerult ez igy osszehozni xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 10:16 | |
| Shanna kezdek félni tőled :^^;: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 10:32 | |
| Dehogynem segíthet :3: Csak tudni kel használni :8D: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 11:27 | |
| Shnanna édes ne ölj meg minket még egyszer!!! :T~T: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 16:01 | |
| A szendvicset! Add át a szendvicset! :aahaa: XD Ne reménykedjetek szerintem :^_^: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|