꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Dani
Stein
Koffeey
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 15:00

XD De kár hogy nincsen... :T~T: Úgy találkoznák az animeszereplőkkel! :ííí:
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 15:06

Én nemrég Gokudera-kunnal álmodtam XD Egy suliba jártam vele és a barátom volt :83: Mármint... nem pasi barát hanem barát barát :): Olyan jó valósághű volt XD
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 15:13

:D
Nekem Narutoékkal volt egy jóó álmom még régen :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 15:15

Az én álmom se volt semmi! :8D:

Szóval az volt benne hogy Mukuro "megszállta" a mamámat, és gonosz lett tőle. És akkor én elővetem a 10 év bazookát, ami nem 10 év bazooka volt, mert nem cserélt ki engem 10 évvel, hanem csak egy zöld bazooka volt. És volt nálam valami "gonosztalanító" töltény amit ezzel a bazookával kellet kilőni, csak hogy a bazooka szét volt szedve. Próbáltam összerakni, és sikerült is. És amikor mamám kiment az erkélyre akkor én letérdeltem az ágy mellé, hogy majd ha bejön onnan akkor lelövöm vele. Be is jött, de a bazooka nem sült el, és csak tovább ment a gonoszmama! Ekkor szétszedtem és újra összeraktam, és megint le akartam lőni de megint nem sült el. Aztán megint megcsináltam ezt vagy kétszer, de egyszer se sült ez a bazooka... :._.:

Ezután anya felébresztett :T~T:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 15:28

A legutóbb érdekes Narutos álmom volt :8D:
Sasuke ült egy piros kétevezős csónakkban,egy fekete színú tengeren,az ég fekete volt piros csíkokkal,a part pedig piros XD
Sasu ott evezget,aztán csak jött egy vihar,és az egyik hullám kisodorja(Narutoék meg vmi fesztiválon vanak XD)De Sasuke nem halt meg és így jutott be Orohoz XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 16:24

hát én egyszer azt álmondtam hogy az anime szereplők éltek a mi világunkban.
de inkább ezt a narutoékra értem hogy akik a narutban vannak azok itt éltek a mi világunkban.és semmi olyasmi jutsu se semmi.csak normálisak voltak. érdekes volt XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 17:43

Hát ezek az álmok nagyon furák tudnak lenni...

Én egyszer borsesőt álmodtam... :8D: Az égből ott hullottak a kis fekete izék XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 19:03

Shanna, mit szólnál egy Vámpír Úrnő ranghoz? :8D: XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeCsüt. 27 Aug. - 22:07

Az pont megfelelne neki! Vagy a "Kedves Vámpír Úrnő" rang se rosz! XD Végül is ő egy kedves embert felkeltő vámpír úrnő. XD :8D:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 19:17

hogy tetszik az aláírásom? :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 19:39

Jó de kérlek ne ejts vele genjutsu-ba jó? :eep:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 20:08

ahogy látod nem vok nagy szerkesztó mert csak beraktam a kiépet paintba és csak vagdostam XD
és kakuzut beraktam Itachi helyére.Deidarat meg Konan helyére XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 20:35

Úgy annyira nem venni észre hogy rá lettek vágva a képre :8D:
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 21:15

Hmm ... mikor először ránéztem a képre nem is láttam hogy szerkesztve van de ha jobban megnézem nagyon látni XDXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 21:20

Aha, én is mikor először néztem, egyáltalán nem tűnt fel. Most hogy mondjátok és azt figyelem, így már látom XD

Kisa az avid @_@
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 21:41

kellet nekm megszólalnom.
ráraktam a képre benneteket XD
kisamet.kakuzut.Peint,Deit,magamat azaz Tobit és Sasorit. XD
bár sasot nem tom miért XD
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 21:42

XD és én vagyok az első :P
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 21:45

én meg a legnagyobb XD
bár én meg mogottetek.ebből látszik hogy én hátulrol vezetek mindenkit XD
értitek nem? XD
Kisame
*
*
Kisame

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 22:53

Köhmm Hátulról mint egy....király XDXD Érted? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimePént. 28 Aug. - 23:09

ja vágom
Dei még annyi hogy csak azért nem vágtalak körbe teljesen pontosan mert kkor konan fejéből még látszott volna xD
ja és 5.re sikerult ez igy osszehozni xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 0:59

Deidei írta:
Én nemrég Gokudera-kunnal álmodtam XD Egy suliba jártam vele és a barátom volt :83: Mármint... nem pasi barát hanem barát barát :): Olyan jó valósághű volt XD

Te mázlista :T~T: Én is akarok :lécci:

Vámpír Úrnő rang? ×D Komolyan? ×D
Am meg hogy mertek felkelni? Brutális kegyetlenséggel intéztelek el Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Emoticon-015 Semmi puripuri nem segíthet...
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 10:16

Shanna kezdek félni tőled :^^;:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 10:32

Dehogynem segíthet :3:
Csak tudni kel használni :8D:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 11:27

Shnanna édes ne ölj meg minket még egyszer!!! :T~T:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitimeSzomb. 29 Aug. - 16:01

A szendvicset! Add át a szendvicset! :aahaa:
XD
Ne reménykedjetek szerintem :^_^:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 36 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: