| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:30 | |
| ez jóóó XD :X3: nekem holnap 11 kor kell kelnem XDXD :;D: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:31 | |
| Aham :Đ Nekem tetszik ^^ Most kivételesen a sajátommal is elégedett vagyok XXD Meg Dínóé is tetszik XD Nekem is T^T Ha nem korábban -,- | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:32 | |
| és én megváltoztassam? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:33 | |
| ez szem*tség!!!! jó nektek :T~T: végre nekedd is tetszik a saját avatarod XD csak ezen a héten váltottál kb 4-szer XD a tied jó kido,de megváltoztathatod :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:34 | |
| Neked nem tetszik a Tobi? XD - Kisame írta:
- és én megváltoztassam? XD
Nekem tetszik az is :Đ De megváltoztathatod :ííí: XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:35 | |
| de tetszik :D ugyan ezt mondtam én is .... :^^;: | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:39 | |
| hmm inkább megváltoztattam :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:41 | |
| ez tetszik.jól néz ki a kép.ez amikor nejivel harol nem? | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:44 | |
| kösszi most találtam photobucket-en ey csomó képet ^^ de jah itt harcol nejivel :D az utolsó csatája :T~T: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:45 | |
| ja azon az oldalon jó képek vannak.ez volt kido sorsa XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:48 | |
| hát de mért ilyen sors? :T~T: kegyetlen kisimoto XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:50 | |
| igy járnak a hangfalusok XD.mind1iknek rossz sorsa lett. kinnek lett a legrosszabb.lefejelte a falat XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:52 | |
| Szegény szerencsétlen Kin XD Kishi olyan gonosz T^T Kinyírja a legjobb karikat... igaz hogy a legjobb karik a gonosz karik XXD De attól nem kéne őket sorra leölni :<: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:54 | |
| de tudjátok mi a fura. Dosu.éppen kibújt volna Oro kezei közül, erre meg egyszerűen meghal XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:56 | |
| hát gaara mit tett szegénykével ^^ XD :3: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 21:57 | |
| Rossz Gaara!!!
miket hordok itt össze? Gaara az egyik kedvencem XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 23:59 | |
| amúgy naruto még mért nincs? XDXD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 0:44 | |
| Hát ki tudja... XD Majd lesz... remélhetőleg :Đ | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 12:20 | |
| ez nagy csalódás. nincsen naruto XD | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 13:34 | |
| én az elején gondoltam rá hogy lefoglalom de aztán csionáltam sajátot és mellőzve lett az ötlet de lehet ha nemlesz gazdája lefoglalom | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 14:05 | |
| hmm én nem kedvelem narutot XDXD :uváh: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 15:11 | |
| Valószinűleg délután/este le lesz zárva a szerepjáték topik, lehet hogy egy két napra, mert Dei újítja. | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 15:14 | |
| ááááááááááááááááááááááááááá XDXD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 15:32 | |
| akkor nem tudjuk folytatni a szerepjátékot :( | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Aug. - 15:33 | |
| én nem is játszom most XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom